WROCŁAW || wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Push3k
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 7 razy
Jak szliśmy do Fabia to powiedzieliście mi kilka dziwacznych rzeczy związanych z jpc. Niby nic takiego, ale ja wróciłem z świadomością wkurzenia.
A po za tym to było epicko. Na zajęcia już pewnie nie pójdę. Nie mam siły.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Greger
- Juventino
A już myślałem, że znowu jakiegoś gonga zaliczyłeś, ale przecież to bym pamiętałPush3k pisze:Jak szliśmy do Fabia to powiedzieliście mi kilka dziwacznych rzeczy związanych z jpc. Niby nic takiego, ale ja wróciłem z świadomością wkurzenia.

- Buczus_JuveFan
- Juventino
Nie ma to chłopaki, jak wrócić o 5-tej nad ranem do chaty idąc z buta z Galerii na Widawe (za Marino)...
ALE BYŁO <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> - niczego nie żałuje!!!!!!! :-D
Wracałem z Puszkiem z zapizdowa koło ekonomicznego, wszystko było ok gdyby nie to, że miałem na głowie przepasaną tą swoją flage i idziemy z puszkiem na dworcu szukac bana i nagle jakiś kark "ty curva sciagnij to we wrocławiu jesteś!!!"... się działo dobrz, że ban był blisko i Push ogarnął.
POZDRO DLA FABIA, który nas ugościł i jego współlokatora :C .
!!!!!!!!!!!!!!!! CAMPIONI D'ITALIA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CZEKAM na zdjęcia! :twisted:

Wracałem z Puszkiem z zapizdowa koło ekonomicznego, wszystko było ok gdyby nie to, że miałem na głowie przepasaną tą swoją flage i idziemy z puszkiem na dworcu szukac bana i nagle jakiś kark "ty curva sciagnij to we wrocławiu jesteś!!!"... się działo dobrz, że ban był blisko i Push ogarnął.
- Push3k
- Juventino
Jak już to o 3 rano.Buczus_JuveFan pisze:Nie ma to chłopaki, jak wrócić o 5-tej nad ranem do chaty idąc z buta z Galerii na Widawe (za Marino)...![]()
A w ogóle to ty sobie spokojnie idziesz, ja ciebie wołam, żebyś szybko wchodził do autobusu. Tamci goście ciebie lać chcieli "Choć mu za*****my!"

Mój umysł po tej nocy jest przeruchany na wylot.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Buczus_JuveFan
- Juventino
To ja Ci tłumacze, że dopiero na chacie byłem około 5 rano, z buta <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trochę się idzie
pobłądziłem stary z miliard razy xD.

- Greger
- Juventino
Ja nie pamiętam drogi do domu specjalnie. Pamiętam za to, że darłem ładnie ryja, a "Storia di un grande amore" pięknie się niosła kołu UE, w Parku Andersa i na osiedluBuczus_JuveFan pisze:To ja Ci tłumacze, że dopiero na chacie byłem około 5 rano, z buta <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trochę się idziepobłądziłem stary z miliard razy xD.

- Push3k
- Juventino
Aha. To ty ładnie kilometrów wczoraj przeszedłeś.Buczus_JuveFan pisze:To ja Ci tłumacze, że dopiero na chacie byłem około 5 rano, z buta <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> trochę się idziepobłądziłem stary z miliard razy xD.
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Greger stary Tobie co się wzieło na spiewanie piosenek z musicali, jak wyszlismy od Fabio to nie mam pytań!!
JESUS KRAJZ SUPER STAR i AJM SINGIN IN THE RAIN zmiażdzyły mi kniape xD!!!
- Greger
- Juventino
To była najlepsza noc do tego, żeby sobie pośpiewać z radości. Miazga, dalej trwa ekstaza, a bania dopiero teraz pomału schodzi. A kaca leczę pracąBuczus_JuveFan pisze:Greger stary Tobie co się wzieło na spiewanie piosenek z musicali, jak wyszlismy od Fabio to nie mam pytań!!

- Push3k
- Juventino
Ja tam kaca nie mam, tylko w głowie jakaś pustka jak u jakiegoś buddy. Nie mogę do siebie dojść po tym zwycięstwie.Greger pisze:A kaca leczę pracą
Loud
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
Louder!
MOTÖRHEAD
1945-2015 RIP Lemmy
- daniel85
- Juventino
Mamy mistrza elegancko, powrót Króla a raczej Królów jeden 30 drugi 2
żałuję że nie zdążyłem do Was dołączyć ale ...any Kraków ma taki wyjazd ze stadionu że 40 min minęło zanim wyjechaliśmy z parkingu
nie dziwię się że Euro nie dostali
może coś zorganizujemy na Atalantę?
żałuję że nie zdążyłem do Was dołączyć ale ...any Kraków ma taki wyjazd ze stadionu że 40 min minęło zanim wyjechaliśmy z parkingu

może coś zorganizujemy na Atalantę?
- Buczus_JuveFan
- Juventino
Bankowo drogi Danielu bankowo, ja bym zrobił poprawiny
xDDD
Jest opcja żeby zrobić puchar z tekturki, kto się pisze, oprócz Pushka i Gajowego?
W ogóle oglądajcie DZISIAJ NSPORT o 20:30 gadałem z Michałem Polem na fejsie, żeby dużo dzisiaj było w "PONIEDZIAŁKOWYM PROGRAMIE PIŁKARSKIM" o Juve, przychylił się do tego i chętnie poruszy trochę wątków (m.in wiadomix Scudetto, ale też ostatni mecz Alexa w Coppa Italia). Prosiłem tez żeby napomknął coś o kibicach Juve z Wrocka, którzy dzielnie spotykają się co tydzień w pubach! :twisted:
Ciekawe co z tego wyjdzie, jak mi się uda to nagra ten program moja dziewczyna, ale jak ktoś może to śmiało 20:30 NSport.

Jest opcja żeby zrobić puchar z tekturki, kto się pisze, oprócz Pushka i Gajowego?
W ogóle oglądajcie DZISIAJ NSPORT o 20:30 gadałem z Michałem Polem na fejsie, żeby dużo dzisiaj było w "PONIEDZIAŁKOWYM PROGRAMIE PIŁKARSKIM" o Juve, przychylił się do tego i chętnie poruszy trochę wątków (m.in wiadomix Scudetto, ale też ostatni mecz Alexa w Coppa Italia). Prosiłem tez żeby napomknął coś o kibicach Juve z Wrocka, którzy dzielnie spotykają się co tydzień w pubach! :twisted:
Ciekawe co z tego wyjdzie, jak mi się uda to nagra ten program moja dziewczyna, ale jak ktoś może to śmiało 20:30 NSport.