Serie A (37): Cagliari 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!!] - 30!
- Mate.G
- Juventino
Przestań z tą Familiadą, szkodzi ci to na zdrowie kolegopan Zambrotta pisze:ja robiłem zdjęcia:Mate.G pisze:Nagrywał ktoś tą fetę po meczu?
http://www.seromaniacy.pl/uploaded/wiki ... 904d5e.jpg
karoooooooooooooooooool s.

Serio się pytam. Ma ktoś filmik jak piłkarze Juve świętowali wraz z kibicami ?
Czy skończyło się na tym co widać w 10 minutowym filmiku jutubowskim

Ostatnio zmieniony 07 maja 2012, 08:50 przez Mate.G, łącznie zmieniany 3 razy.
- Arty83
- Juventino
Nareszcie się doczekałem, po 6-ciu latach Scudetto znów w Turynie. Nie oczekiwałem cudu w tym sezonie a jednak. Wspaniały sezon w wykonanu Juve pełen emocji, radości i rozczarowań (remisy). To już 16 lat z moim Kochanym Juve...
- Bianconero92
- Juventino
Nie wiem czy już był ten filmik. Feta kibiców w Turynie
http://juvetv.eu/video/show/583 Piękne obrazki !

http://juvetv.eu/video/show/583 Piękne obrazki !
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- jsduga
- Juventino
Kocham Ten Zespół!!! Nie ma innej takiej ekipy, z taką charyzmą, z taką historią, takimi zawodnikami i kibicami! Wszyscy zasłużyli na Scudetto. Od piłkarzy, przez zarząd po kibiców.
Forza Grande Juve! Juve Storia Di Un Grande Amore!!!
Forza Grande Juve! Juve Storia Di Un Grande Amore!!!

„Będąc na początku sezonu czwartą-piątą siłą tej ligi, udało nam się zdobyć mistrzostwo. Gdybym mógł, podpisałbym je własną krwią." - Gigi Buffon
- pumex
- Juventino
Boże kochany. Wczoraj nie wiedziałem, co napisać. Siedziałem jak wryty, byłem taki dumny, że nie mogłem pozbierać myśli. Dziś jest piękny dzień. Poranek, otwarcie oczu, mistrzowskie śniadanie - zwykłe kanapki z salami i sałatka jarzynowa smakowały jak wykwintne danie. Teraz w rozruch leci mistrzowska kawa, mniam 8)
Mecz jak mecz, nie był jakoś bardzo porywający. Szybko strzelona bramka, po której były wielkie nerwy i wyczekiwanie na kolejną, żeby nie powtórzyła się sytuacja z meczu z Lecce. O wyniku Milanu dowiedziałem się blisko 90min, gdy kolega - kibic Interu napisał mi o bramkach Milito.
Dobrze, że Rysiek czuje się dobrze i może świętować.
Łzy pociekły na otwarciu stadionu, łzy pociekły wczoraj!
Cóż więcej mogę napisać? Po prostu, jestem dumny. Dziękuję przede wszystkim Conte za to, co dał od siebie drużynie. Dziękuję wszystkim piłkarzom, dziś bez wyjątku, dziękuję Marottcie za wzmocnienia, bo nawet ja zdaję sobie sprawę, ile wkładu w to mistrzostwo ma Pirlo, Vidal, Lichtsteiner, Barzagli i nawet Vucinic. Dziękuję Agnelliemu za godne reprezentowanie klubu i walkę o jego godność. Dziękuję Elkannowi za środki, za które możemy budować drużynę.
FORZA JUVENTUS - CAMPIONI D'ITALIA!!
30
Mecz jak mecz, nie był jakoś bardzo porywający. Szybko strzelona bramka, po której były wielkie nerwy i wyczekiwanie na kolejną, żeby nie powtórzyła się sytuacja z meczu z Lecce. O wyniku Milanu dowiedziałem się blisko 90min, gdy kolega - kibic Interu napisał mi o bramkach Milito.
Dobrze, że Rysiek czuje się dobrze i może świętować.
Łzy pociekły na otwarciu stadionu, łzy pociekły wczoraj!
Cóż więcej mogę napisać? Po prostu, jestem dumny. Dziękuję przede wszystkim Conte za to, co dał od siebie drużynie. Dziękuję wszystkim piłkarzom, dziś bez wyjątku, dziękuję Marottcie za wzmocnienia, bo nawet ja zdaję sobie sprawę, ile wkładu w to mistrzostwo ma Pirlo, Vidal, Lichtsteiner, Barzagli i nawet Vucinic. Dziękuję Agnelliemu za godne reprezentowanie klubu i walkę o jego godność. Dziękuję Elkannowi za środki, za które możemy budować drużynę.
FORZA JUVENTUS - CAMPIONI D'ITALIA!!
30

- binio
- Juventino
Przed pierwszymi spotkaniami sezonu po naszych transferach tak oceniałem nowoprzybyłych: wierzyłem w Vidala, w Vucinicia nie, wierzyłem w Conte, że to dobry wybór ale Pirlo wydawał mi się przedwczesnym emerytem, liczyłem na Lichego ale nie na Giacca. Okazało się, że praktycznie nikt nie zawiódł poza tymi co nie grali bo zwyczajnie nie pasowali do taktyki.
Antonio, jeszcze raz dzięki za poukładanie tej drużyny. Pod względem jakośni na początku sezonu nie mieściła się na podium ale Ty potrafiłeś to zmienić. Piłkarze znacznie się rozwinęli, teraz tylko z trzy dobre transfery i można myśleć o kolejnych sukcesach.
Forza Juve
Antonio, jeszcze raz dzięki za poukładanie tej drużyny. Pod względem jakośni na początku sezonu nie mieściła się na podium ale Ty potrafiłeś to zmienić. Piłkarze znacznie się rozwinęli, teraz tylko z trzy dobre transfery i można myśleć o kolejnych sukcesach.
Forza Juve

- Mate.G
- Juventino
Wrzuca fote na fejsaOuh_yeah pisze:A tu autobusowa fota wrzucona na fejsa przez Vucinicia. Jaki obłędTam w tle chyba Marchisio gra w angry birds.

Boriello cegiełkę do Scudetto dołożył z klubem się oswoił jednak ja dla niego miejsca nie widzę za rok. Skoro Matri i Fabio.Q mają nowe kontrakty
yyy... nie wiem jak to wytłumaczyć...Ein pisze:
34 s. Wiele to mówi
- mati888
- Juventino
o masz...no pięknie. Ale Conte szukał ręki - zerknął czy Gigi mu poda. Swoją drogą mógł sam wykonać gest. Pewnie ładnie się pożarli po Lecce. Bardzo niedobrze, bardzo.Ein pisze:
34 s. Wiele to mówi
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- MCL
- Juventino
Oj tam. Nie przesadzajmy. Może się wcześniej wymacali, a nawet jeśli to się pogodzą, dwóch facetów z charakterem, lecz walczących o ten sam cel - dobro JuveEin pisze:Mi o Pirlo chodziło, który ... płakał ! Widać, że gadał z Conte, który później trąca barkiem Buffona. Widać, że chłopaki konflikt rodzinny mają

Forza Juve!
http://mclpl.blogspot.com <-- Opowiadania, recenzje i inne ciekawe teksty 

- whitesignus
- Juventino
Moze Antos i GIGI sie juz wczesniej wysciskali ;] Scudetto zlagodziloby kazda zwade, nawet bolesna i swierza.
Lzy Pirlo ojjj to cos niesamowitego. Znow sie wzruszylem.
A co do Borriello, odszczekuje kazde zle slowo, ktore powiedzialem na niego. Noo, procz tego, ze wyglada jak SSman
Przydal sie chlop
Lzy Pirlo ojjj to cos niesamowitego. Znow sie wzruszylem.
A co do Borriello, odszczekuje kazde zle slowo, ktore powiedzialem na niego. Noo, procz tego, ze wyglada jak SSman