Juventus mistrz ad 2012 !
- Zbyniu
- Juventino
Panowie jestem napity i do tego w ekstazie dlatego nie kontroluję do końca tego co piszę. To jeden z najpiękniejszych dni w moim życiu. Czekałem na to 6 długich lat. 6 lat zasranej posuchy ale warto było oczekiwać każdy dzień, a nawet każdą godzinę na to co spotkało nas dziś. Oby się nie rozluźnili zbytnio bo tytuł jeszcze lepiej posmakuje nam gdy zdobędziemy go nie odnosząc żadnej porażki. Najważniejsze jednak jest, że mamy mistrza, nikt go już nam nie odbierze, dla mnie to po prostu magia. FORZA JUVE!! FORZA CONTE!! FORZA WSZYSCY KIBICE Z CAŁEGO ŚWIATA!! Dziś jest przepiękny dzień. Właśnie dla takich chwil kibicuje Juve!! KOCHAM TEN KLUB PO PROSTU!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Desant.
- Juventino
Tyle czekania, upokorzeń, bólu, łez i nerwów. Tyle chwil, w których na usta cisnęły się tylko takie słowa, które skutkują na forum żółtą kartką. Ale powiedzmy sobie szczerze... czy dzięki temu dzisiaj nie cieszymy się jeszcze bardziej?
Nie umiem zahamować tej wielkiej radości i łez szczęścia, które płyną strumieniami.
JUVE! Byliśmy przy Tobie gdy trzeba było męczyć się w Serie B, byliśmy gdy nieudolnie próbowano odbudować Twoją potęgę i wyrzucano pieniądze na śmieszne i złe transfery, nosiliśmy Cię dumnie w sercu nawet gdy biły nas ligowe 'ogórki'. Byliśmy, jesteśmy i będziemy zawsze! DZIĘKUJEMY ZA MISTRZOSTWO!
Wracamy do świętowania.
Nie umiem zahamować tej wielkiej radości i łez szczęścia, które płyną strumieniami.
JUVE! Byliśmy przy Tobie gdy trzeba było męczyć się w Serie B, byliśmy gdy nieudolnie próbowano odbudować Twoją potęgę i wyrzucano pieniądze na śmieszne i złe transfery, nosiliśmy Cię dumnie w sercu nawet gdy biły nas ligowe 'ogórki'. Byliśmy, jesteśmy i będziemy zawsze! DZIĘKUJEMY ZA MISTRZOSTWO!
Wracamy do świętowania.

- pan Zambrotta
- Juventino
Pokłony przed Conte, 40% tego scudetta jest jego. Drugie 40% zdobywa pomoc, to nią głównie wywalczyliśmy mistrzostwo na boisku. Pirlo i Vidal to strzał w dziesiątkę, błyszczał czasem Marchisio. 20% dokłada szczelna obrona z bramką i odnowionym Gigim.
Dalej twierdzę, że aż nazbyt męczymy się z ogórami, trzeba rozwiązać tę kwestię i pokusić się o Cavaniego, na ten trasnfer daję 5% szans, ale warto wpakować grube miliony za Urugwajczyka.
To było długie 6 lat. Scudetto zawsze smakuje tak samo.
Ciekawi mnie czy zahor już się wypowiadał, czy może opłakuje porażkę z innymi milanistami ?
Dalej twierdzę, że aż nazbyt męczymy się z ogórami, trzeba rozwiązać tę kwestię i pokusić się o Cavaniego, na ten trasnfer daję 5% szans, ale warto wpakować grube miliony za Urugwajczyka.
To było długie 6 lat. Scudetto zawsze smakuje tak samo.
Ciekawi mnie czy zahor już się wypowiadał, czy może opłakuje porażkę z innymi milanistami ?

- Ein
- Juventino
Ech. Nadal nie mogę ochłonąć. Wygraliśmy. Jakbym kiedyś pomyślał, że to będzie AŻ taki wyczyn to byłbym w szoku. Mimo wszystko, 30 Scudetto nasze.
Później będzie czas zastanawiać się co poszło nie tak, gdzie można było zagrać lepiej. Teraz świętujemy.
Później będzie czas zastanawiać się co poszło nie tak, gdzie można było zagrać lepiej. Teraz świętujemy.

- deszczowy
- Juventino
Gdzie ten frajer thor21, który tak beczał, że nie wygramy scudetto?
JAK CI TERAZ JEST, GOŚCIU?

- pan Zambrotta
- Juventino
daj spokój, on zwyczajnie sobie jaja robił. czysty trolling.deszczowy pisze:Gdzie ten frajer thor21, który tak beczał, że nie wygramy scudetto?
większa beka jest z zahora, on oglądał mecz Interu z Milanem, pewnie płacze do teraz że przerżnął scudetto jego ukochany klub.
hehe, "frajer" - powiedział deszczowy
- Ein
- Juventino
Dziwne, że ten koleś jeszcze bana nie wyłapał :-) Jeżeli misiu ma rację i Zahor oglądał mecz Milanu to sorry, ale największa wtopa. Czasami mam wrażenie, że na tym forum wypowiadają się niewłaściwi ludzie. Od biedy bym się nie zdziwił gdyby jeszcze inni mecz Milanu oglądalipan Zambrotta pisze:daj spokój, on zwyczajnie sobie jaja robił. czysty trolling.deszczowy pisze:Gdzie ten frajer thor21, który tak beczał, że nie wygramy scudetto?
większa beka jest z zahora, on oglądał mecz Interu z Milanem, pewnie płacze do teraz że przerżnął scudetto jego ukochany klub.

- deszczowy
- Juventino
Czytam tak wpisy i komentarze na portalach i forach i kurde... Kibice Milanu i Interu gratulują nam mistrzostwa. To mocno pokazuje, co osiągnęliśmy.
- Supersonic
- Juventino
Wróciła rzeczywistośc jaką znam. Juventus panuje, mediolan cieniuje :twisted:
Wszystko jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, wszyscy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, dwa mecze i Juventus jako jedyny w Europie zakończy sezon bez porażki, bo raz pierwszy w historii ( na pewno Włoch- nie wiem czy był taki przypadek w Europie?).
Mistrzostwo zdobyte bez porażki? Czujecie to? Fantastyczny styl!
Widzę, że mój lutowy temat się podoba ( +50 do fejmu)
Ponawiam pytanie: czy jest gdzieś potwierdzone info, że fiesta "na mieście", odkryty autobus itd. odbędzie się od razu po meczu z Atalantą?
nie wyobrażam sobie brak Alessandro w podstawie
Jutro/ pojutrze powinna przyjśc koszulka od babci - z doszytą 3 gwiazdką- ooooooooou yeah.
Wszystko jest <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, wszyscy <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, dwa mecze i Juventus jako jedyny w Europie zakończy sezon bez porażki, bo raz pierwszy w historii ( na pewno Włoch- nie wiem czy był taki przypadek w Europie?).
Mistrzostwo zdobyte bez porażki? Czujecie to? Fantastyczny styl!
Widzę, że mój lutowy temat się podoba ( +50 do fejmu)

Ponawiam pytanie: czy jest gdzieś potwierdzone info, że fiesta "na mieście", odkryty autobus itd. odbędzie się od razu po meczu z Atalantą?
nie wyobrażam sobie brak Alessandro w podstawie

Jutro/ pojutrze powinna przyjśc koszulka od babci - z doszytą 3 gwiazdką- ooooooooou yeah.
- wojczech7
- Juventino
Nie żebym był jakimś obrońcą uciśnionych, ale akurat zahor wysmarował jednego z fajniejszych postów w temacie meczowym, zaraz po spotkaniu.pan Zambrotta pisze:Ciekawi mnie czy zahor już się wypowiadał, czy może opłakuje porażkę z innymi milanistami ?

King is back!
@supersonic Kilka lat temu Arsenal zdobył mistrza bez porażki, o ile mnie pamięć nie zawodzi.
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- jareckik
- Juventino
Ta zwłaszcza ze była transmisja łączona... Spotkałem chłopaka przed meczem Lecce pod stadionem i jakoś nie wyglądał na Milaniste, a zambrotta to zwyczajny troll:]Ein pisze:Dziwne, że ten koleś jeszcze bana nie wyłapał :-) Jeżeli misiu ma rację i Zahor oglądał mecz Milanu to sorry, ale największa wtopa. Czasami mam wrażenie, że na tym forum wypowiadają się niewłaściwi ludzie. Od biedy bym się nie zdziwił gdyby jeszcze inni mecz Milanu oglądalipan Zambrotta pisze:daj spokój, on zwyczajnie sobie jaja robił. czysty trolling.deszczowy pisze:Gdzie ten frajer thor21, który tak beczał, że nie wygramy scudetto?
Barwo Conte, brawo Mirko, brawo Pirlo, brawo Marchisio, brawo Vidal, brawo Chiellini, brawo Barzagli, brawo Bonnuci, brawo Buffon, brawo Lichtsteiner, brawo De Ceglie, brawo Matri, brawo Quagiarella, brawo Pepe, brawo Giaccherini, brawo dla reszty chlopaków za poświęcenie w tym również dla Borriello, który strzelił bardzo ważna bramkę w sezonie... No i oczywiście największe brawa dla naszego Il Capitano za poświęcenie i te ważne bramki mimo swojego wieku... "Kocham te barwy i nie wstydzę się tego powiedzieć. Kocham je i wszystko, co z nimi związane." - Alessandro Del Piero
- Piotr21
- Juventino
http://www.weszlo.com/news/10399-37_kol ... trzygnieta Mówcie co chcecie ale ten krótki artykuł ukazuję dużo prawdy o Naszym wspaniałym klubie. Końcowe słowa to aż łzy cisną się w oczy. Kocham ten klub i wiedziałem że nigdy żadne Barcelony i Reale itp. nie będą większe od Naszego Juve u Nas nie ma miejsca na sezonowców bo ten klub to Historia Wielkiej Miłości!