Serie A (37): Cagliari 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!!] - 30!
- pudełko21
- Juventino
Mirek :lol: Jak ja lubię tego gościa.blackrider85 pisze: http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... 8R5OBFpujM
- Gość
Nie każdy jest optymistą i nie każdy potrafi powstrzymać emocje.Ale zarazem nie musisz wylewac na kogos kubła pomyj i psuć święta,mógłbyś chociaż się powstrzymać.
A tych których obraziłem bardzo przepraszam...
A co do Juventusu jeszcze raz brawa dla Conte że poukładał z tych piłkarzy zespół
Nie każdy jest optymistą i nie każdy potrafi powstrzymać emocje.Ale zarazem nie musisz wylewac na kogos kubła pomyj i psuć święta,mógłbyś chociaż się powstrzymać.
A tych których obraziłem bardzo przepraszam...
A co do Juventusu jeszcze raz brawa dla Conte że poukładał z tych piłkarzy zespół
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 23:53 przez Gość, łącznie zmieniany 2 razy.
- mnowo
- Qualità Juventino
Chłopie, ciesz się scudetto a nie o MwM teraz gadaszDzięcioł pisze:No normalnie mnowo był w Milion w minutkemateelv pisze:Jaki program?Dzięcioł pisze: Sorry Mnowo, że w takim miejscy, ale gratuluje sukcesu w programie Prokopa. Ogladalem odcinek z Twoim udzialem na silce, z uwagi na to nie moglem posluchac wypowiedzi Twoich i prowadzącego, ale poszlo Ci syto. Nadmienię, że kojarzyłem Twoją facjatę z Maskopatol czy jakoś tak.
GRAZIE MAGICA JUVENTUS!!!głównej nagrodu nie wygrał, ale poszło mu naprawdę ładnie. Oglądałem bez dźwięku, dziś obejrzę sobie powtórkę na necie. Noc długa, piwko schłodzone. Miłego wieczoru Panie i Panowie !

Dzięki!
- Abradab
- Juventino
Ojjj jak mi już brakowało Juventusu i hymnu Ligi Mistrzów w tleyanquez pisze:Vidal - jasne, Pirlo - też oczywiście, ale wiecie jaki był nasz najlepszy transfer millenium?

No to walczymy w przyszłym sezonie o ten puchar po lewej, chociaż ćwierćfinał, Europa musi sobie o nas przypomnieć xD
Kurde ciekawe co z Lichsteinerem?

dawniej zippo01
- Konrad_cmf_
- Juventino
it doesn't matter pisze:
Z tym obrazkiem obowiązkowo chcę mieć t-shirt, bo krawat dumnie nosze do pracy od 2 tygodni

Moment na który czekałem od 6 lat, powrót do złotych czasów lat 90.
Juve wygrywa mistrzostwo!! Milan przegrywa je w derbach z Interem...Historyczny dzień
- deszczowy
- Juventino
Magiczny dzień. Co tu dużo mówić - Conte i Juventus zrobili znowu coś niesamowitego. Pięknego.
Brak mi słów. Nie mogę zebrać myśli. I pobeczałem się jak dzieciak. To najpiękniejszy dzień od sześciu lat. Możemy tylko podziękować i cieszyć się.
Brak mi słów. Nie mogę zebrać myśli. I pobeczałem się jak dzieciak. To najpiękniejszy dzień od sześciu lat. Możemy tylko podziękować i cieszyć się.
- Dolce Vita
- Juventino
Piękna chwila, wzruszyłem się, ale miło znów po latach poczuć ten smak. Ten sezon miał wielu bohaterów, ale Conte zasługuje na szczególne miejsce. Ale nie tylko on, i Pirlo, Vidal, Alex choć niestety on zasługiwał na więcej...niemniej jednak miło było widzieć uśmiech na jego twarzy pod koniec meczu z Cagliari... ahhh. Trwaj chwilo, chciałoby się powiedzieć.