Serie A (37): Cagliari 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!!] - 30!
- Dzięcioł
- Juventino
Wróciliśmy na swoje miejsce. Brawo!thor23 pisze:To niemozliwe....
Wielkie brawa dla trenera Conte,po prostu barkuje mi słów...
Tyle lat kłamstw ,szyderstw,a teraz Juve pokazało wszystkim że jest królem
thor21 badź na tyle grzeczny i wypier... stąd. Mamy swoich trolli forumowych, szanujemy ich, ale Ciebie i Twoich bezczelnych wpisów czytać sie nie dało. Co do dziesiejszego meczu, to tylko Lichego szkoda. A filmik od Mnowo bardzo piekny. Sorry Mnowo, że w takim miejscy, ale gratuluje sukcesu w programie Prokopa. Ogladalem odcinek z Twoim udzialem na silce, z uwagi na to nie moglem posluchac wypowiedzi Twoich i prowadzącego, ale poszlo Ci syto. Nadmienię, że kojarzyłem Twoją facjatę z Maskopatol czy jakoś tak.
Żywot studenta prawa, żywotem lirycznym jest...
- morfeuszrejowiec
- Juventino
Jest pięknie panowie i panie! Cudnie...poprostu wspaniale
takich łez szczęścia jeszcze nigdy nie uroniłem i chyba prędko nie uronię, Juventus dokonał czegoś niesamowitego, po aferze, Serie B, kilku latach niebytu na europejskiej arenie wracamy w wielkim stylu, brak mi już słów, dla takich chwil warto żyć, warto być kibicem...Dziękuje Conte! Dziękuje Piłkarzom! Dziękuje zarządowi klubu! FORZA JUVE!
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Jaki program?Dzięcioł pisze: Sorry Mnowo, że w takim miejscy, ale gratuluje sukcesu w programie Prokopa. Ogladalem odcinek z Twoim udzialem na silce, z uwagi na to nie moglem posluchac wypowiedzi Twoich i prowadzącego, ale poszlo Ci syto. Nadmienię, że kojarzyłem Twoją facjatę z Maskopatol czy jakoś tak.

GRAZIE MAGICA JUVENTUS!!!
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 23:21 przez mateelv, łącznie zmieniany 2 razy.
- ManiekJuve91
- Juventino
Forza Juve !!!
Conte kochamy Cię !!!
Dziękujemy !!!
Conte kochamy Cię !!!
Dziękujemy !!!
- mateusz6
- Juventino
na sporcie na tvp info było o mistrzostwie Anderlechtu, wicemistrzostwie Feyenoordu, o meczu City, a o Juve cicho.Jamal_TH pisze:Czy tylko ja czytam wszystkie portale o piłce nożnej i inne (onet, wp, interia) w celu upojenia się newsami o tredici scudetto?
Po maturach za każdą gwiazdkę wypiję po 10 piw

- Dzięcioł
- Juventino
Szanowny zahorze, skad Ty bierzesz te metafory. Ciekawe porównanie, nawet bardzo. Jakby na forum przyznawano coś w stylu złotych ust, miałbyś mój głos za ten post.zahor pisze:Piłkarze stoczyli heroiczną walkę którą zakończyli sukcesem, teraz działacze muszą wywiązać się ze swojego zadania i zrobić tak, żeby FIGC się tych trzech gwiazdek na koszulce nie przyczepiła.Regulus pisze:Odkąd sięgam pamięcią Juventus zawsze miał dwie gwiazdki, teraz trzeba będzie się przyzwyczaić do trzech
Tak, zgadza się, ale mnie dużo bardziej zdumiewa jeszcze jedna rzecz. Facet jest trenerskim żółtodziobem z niewielkim doświadczeniem trenerskim w Serie A i żadnym w zespole tej klasy. Można zauważyć jak bardzo rozwinął się przez ostatni rok Vidal czy Marchisio, ale trzeba też dostrzec fakt że Conte też cały czas się uczył, popełniał błędy, wyciągał z nich wnioski, musiał się mierzyć z nowymi sytuacjami. Wymyślił to swoje 4-2-4, potem się z niego wycofał, eksperymentował z 4-5-1, 4-3-3 i 3-5-2/5-3-2. Powierzał zawodnikom różne role, wpajał im różne zachowania, niektórych musiał posadzić na ławce, innych przesunąć na inną pozycję żeby koniec końców na sam koniec sezonu otrzymać drużynę kompletną. Juventus w ostatnich meczach (może za wyjątkiem tego feralnego Lecce) pokazuje jakość, której do niedawna jeszcze nie było. Juventus miażdżący Romę był w moim odczuciu zespołem znacznie lepszym niż ten wygrywający z Milanem 2:0. Takiej woli wbicia rywalom bramek jak z Fiorentiną czy z Novarą stosunkowo niedawno jeszcze nie było.Regulus pisze: Conte jest wielki - zdobyć z tą kadrą mistrzostwo bez porażki w pierwszym sezonie pracy to niesamowite osiągnięcie!
I dla mnie niepojęte jest jak można było tę drogę przebyć bez żadnej porażki, wygrywając przy tym scudetto. To tak jakby wziąć gościa z ulicy i zapragnąć wyszkolić go na chirurga każąc mu od samego początku szkolić się na żywych ludziach. No i taki facet bierze, gdzieś tam kroi pierwszego, drugiego, trzeciego, z czasem zaczyna mniej więcej ogarniać co i jak, a jak już faktycznie staje się chirurgiem z prawdziwego zdarzenia okazuje się że nie zmarł żaden z jego "pacjentów" których miał od samego początku. Dla mnie to jest niepojęte.
- Pan Mietek
- Juventino
Myślę, że zdobyliśmy to mistrzostwo we wspaniałym stylu. W takim stylu o jakim nie śmieliśmy marzyć. Bez poniesienia ani jednej porażki, zostawiając mnóstwo serca i potu na boisku. Panie, panowie, myślę, że wszyscy możemy sobie pogratulować bo po tych latach posuchy należy nam się trochę radości 
Wspaniała chwila. Oglądałem "multiligę" w C+ z przyjacielem milanistą. Po golu Maicona miałem ochotę krzyczeć, ryczeć i śpiewać ale nie wypadało
Jak się skończyło, kolega pogratulował i wyszedł
Dopiero wtedy uwolniłem emocje 
Pijemy!

Wspaniała chwila. Oglądałem "multiligę" w C+ z przyjacielem milanistą. Po golu Maicona miałem ochotę krzyczeć, ryczeć i śpiewać ale nie wypadało

Pijemy!
- drewnaldinio
- Juventino
JUVENTUS CAMPIONI D'ITALIA!!!

- Dzięcioł
- Juventino
No normalnie mnowo był w Milion w minutkemateelv pisze:Jaki program?Dzięcioł pisze: Sorry Mnowo, że w takim miejscy, ale gratuluje sukcesu w programie Prokopa. Ogladalem odcinek z Twoim udzialem na silce, z uwagi na to nie moglem posluchac wypowiedzi Twoich i prowadzącego, ale poszlo Ci syto. Nadmienię, że kojarzyłem Twoją facjatę z Maskopatol czy jakoś tak.
GRAZIE MAGICA JUVENTUS!!!

- Wolas
- Juventino
Do mnie jeszcze nie dotarło to co się stało
Jestem w totalnym szoku.
Po ostatnich dwóch sezonach nie dowierzałem, że to jest możliwe.
Powoli dociera bo łezki kręcą się po oczach
Warto żyć dla takich chwil.

Po ostatnich dwóch sezonach nie dowierzałem, że to jest możliwe.
Powoli dociera bo łezki kręcą się po oczach

Warto żyć dla takich chwil.
Z Juve od 2003 r.