Serie A (37): Cagliari 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!!] - 30!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
KOCHAM CIĘ JUVE
Jesteśmy wielcy. Wróciliśmy na salony, w jakim stylu :!: Do mnie to wszystko nie dociera, miałem 5 sekund płaczu, ale jeszcze tak naprawdę nie czuję tego SCUDETTA. Dojdzie do mnie w nocy.
Scudetto 30
Jesteśmy wielcy. Wróciliśmy na salony, w jakim stylu :!: Do mnie to wszystko nie dociera, miałem 5 sekund płaczu, ale jeszcze tak naprawdę nie czuję tego SCUDETTA. Dojdzie do mnie w nocy.

Scudetto 30
- Marianb
- Juventino
Po bramce Borriello spokojniejszy byłem o wynik. Dobrze, że na początku zdobyliśmy bramkę:) Im prędzej tym lepiej i "kamień z serca".
Tyle lat wyczekiwań. W końcu :-D Zacytuje sobie tekst piosenki "bo to historia, bo to marzenia...bo to historia godna przypomnienia..." ... historia o Juve!
Grande JUVE!

Tyle lat wyczekiwań. W końcu :-D Zacytuje sobie tekst piosenki "bo to historia, bo to marzenia...bo to historia godna przypomnienia..." ... historia o Juve!
Grande JUVE!

- Filip
- Juventino
płakałem przed monitorem...Coś niesamowitego. Do pełni szczęścia brakuje tylko tego żeby tam być i razem z innymi naszymi podrzucić Giorgio
30 Scudetto!!!!
30 Scudetto!!!!
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 23:09 przez Kubas, łącznie zmieniany 1 raz.
- Gandalf8
- Juventino
Jest 30 Mistrzostwo - w przyszłym roku 3 gwiazdki na koszulkach - to jest piękna chwila
.
Juve wraca na swoje miejsce...
P.S. brawo Inter (tak zacznę chyba pisać wielką literą).

Juve wraca na swoje miejsce...
P.S. brawo Inter (tak zacznę chyba pisać wielką literą).
Jeden, by wszystkimi rządzić, Jeden, by wszystkie odnaleźć,
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
Jeden, by wszystkie zgromadzić i w ciemności związać
W Krainie Mordor, gdzie zaległy cienie.
- Juvefanatp
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Nie Było jeszcze w moim życiu szczęśliwszego dnia !
KOCHAM WAS I DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM !
KOCHAM WAS I DZIĘKUJĘ WAM WSZYSTKIM !
- Antek666
- Juventino
Może jest jakiś kibic w Berlinie obecnie/lub ogólnie z Berlina? Poświętujemy razem! :-D
nie no ogólnie to co tu dużo pisać... wypada pozdrowić $%&@# którzy po meczu z Lecce twierdzili,iż nie zdobędziemy scudetto i jechali po Gigim! Tych pozdrawiam środkowym palcem :lol:
tak poza tym to pozdrawiam wszystkich którzy kochają ten klub naprawdę mocno i najlepiej od kilku ładnych lat,myślę że dla wiernego kibica Juve te scudetto ma cudny smak tak jak i dla mnie
po tylu latach... wreszcie powróciliśmy na nasze miejsce,no jejku toż to piękne! Durne zwycięstwa Juve w grach FMem mnie cieszyły a co dopiero takie realne,prawdziwe,namacalne i w ogóle
30!
nie no ogólnie to co tu dużo pisać... wypada pozdrowić $%&@# którzy po meczu z Lecce twierdzili,iż nie zdobędziemy scudetto i jechali po Gigim! Tych pozdrawiam środkowym palcem :lol:
tak poza tym to pozdrawiam wszystkich którzy kochają ten klub naprawdę mocno i najlepiej od kilku ładnych lat,myślę że dla wiernego kibica Juve te scudetto ma cudny smak tak jak i dla mnie
po tylu latach... wreszcie powróciliśmy na nasze miejsce,no jejku toż to piękne! Durne zwycięstwa Juve w grach FMem mnie cieszyły a co dopiero takie realne,prawdziwe,namacalne i w ogóle

30!
- Gość
Wielkie brawa dla trenera Conte,po prostu barkuje mi słów...
Tyle lat kłamstw ,szyderstw,a teraz Juve pokazało wszystkim że jest królem
Wielkie brawa dla trenera Conte,po prostu barkuje mi słów...
Tyle lat kłamstw ,szyderstw,a teraz Juve pokazało wszystkim że jest królem