TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Baku
- Juventino
To bym tu musiał dzień i noc pisaćwojti-s pisze:6. wojti-s (niestety bez Magdy więc wynik pozostaje kwestią otwartąevilboy pisze:1. Sysiek
2. Beata Syśka
3. Guma
4. Baku
5. evilboy)
Uuuu... mamy pierwszego postaBaku pisze:4.BakuPozostaje życzyć Ci ich tyle, ile Pepe zaliczył bloków przy dośrodkowaniach

- evilboy
- Juventino
Niestety transmisja dzielona, mimo wszystko wolę to - i być może możliwość świętowania/rozpaczania (odpukać!) w gronie innych juventinich niż samemu przed kompem. A jest tam WiFi?
@Baku: Ooo, Giacchierini w avatarze... kto by się spodziewał
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Baku
- Juventino
A zobaczysz, że jutro strzeli golaevilboy pisze:Niestety transmisja dzielona, mimo wszystko wolę to - i być może możliwość świętowania/rozpaczania (odpukać!) w gronie innych juventinich niż samemu przed kompem. A jest tam WiFi?

- God
- Juventino
Melduje sie 8)
1. Sysiek
2. Beata Syśka
3. Guma
4. Baku
5. evilboy
6. wojti-s
7. God
8. Brutalo (?)
Pomysl z laptopem
ja takowego nie posiadam, wiec jak ktos sie "poswieci" i przyniesie to bedzie na bank duzo lepiej, niz ogladac ciagle ten c+... jak ktos slusznie zauwazyl, 3/4 transmisji bedzie z san siro...
Sysiek, to Ty robiles ta rezerwacje na 5 osob? :naughty:
@Baku
Tak, for sure... najwazniejsze, co pisza na stronie canal+ a tam juz nawet poprawione jest w programie z samego meczu inter vs milan na laczona z nami...
1. Sysiek
2. Beata Syśka
3. Guma
4. Baku
5. evilboy
6. wojti-s
7. God
8. Brutalo (?)
Pomysl z laptopem

Sysiek, to Ty robiles ta rezerwacje na 5 osob? :naughty:
@Baku
Tak, for sure... najwazniejsze, co pisza na stronie canal+ a tam juz nawet poprawione jest w programie z samego meczu inter vs milan na laczona z nami...
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- Brutalo
- Juventino
Niedawno się obudziłem, łeb mi pęka. Nie będzie mnie w barze, przy całym szacunku i sympatii dla Was wszystkich, wolę obejrzeć na spokojnie cały mecz w domu, niż się <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> na C+ że lecą derby mediolanu przerywane akcjami Juve...
Dajcie tam czadu !!! Może jak mi się atmosfera zmiesza z browarami, a wyniki będą zachęcające... dobiegniemy do Was do miasta ? Zobaczymy :twisted:
Dajcie tam czadu !!! Może jak mi się atmosfera zmiesza z browarami, a wyniki będą zachęcające... dobiegniemy do Was do miasta ? Zobaczymy :twisted:
- evilboy
- Juventino
Kuba, żałuj, że Cię z nami nie było. Historyczny mecz, epicka transmisja (SkyCALCIO - calutki mecz Juve, studio pomeczowe, wszystkie wywiady, świętowanie 30 Scudetto na stadionie i w Turynie), wyborowe towarzystwo, no i niezapomniane okrzyki rozgoryczenia siedzących obok milanistów 
No i mieliśmy szampana
@God: jeśli jakieś fotki się nadają, wrzuć je tutaj

No i mieliśmy szampana

@God: jeśli jakieś fotki się nadają, wrzuć je tutaj

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Brutalo
- Juventino
Żałuję Paweł, ale szczerze mówiąc miałem prawie to wszystko, tylko za szybko wyszliśmy świętować. Może Finał Coppa Italia da się razem zobaczyćevilboy pisze:Kuba, żałuj, że Cię z nami nie było. Historyczny mecz, epicka transmisja (SkyCALCIO - calutki mecz Juve, studio pomeczowe, wszystkie wywiady, świętowanie 30 Scudetto na stadionie i w Turynie), wyborowe towarzystwo, no i niezapomniane okrzyki rozgoryczenia siedzących obok milanistów
No i mieliśmy szampana![]()

- Brutalo
- Juventino
Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale mecz z Atalantą odbędzie się w niedzielę o godzinie 15wojti-s pisze:zbieramy się w sobotę na atalantę o 15 ? ostatni dzień juwenaliów, ładne podsumowanie, pić można od 15 do niedzieli ;d

Edyta.
Ja odpadam. Wszystko wskazuje na to, że będę na meczu w Turyniewojti-s pisze:Ponawiam pytanie : ktoś chętny na atalantę:P?

Ostatnio zmieniony 08 maja 2012, 22:26 przez Brutalo, łącznie zmieniany 2 razy.
- wojti-s
- Juventino
A rzeczywiście, to mnie iwan w błąd wprowadził. Szkoda, bo w niedziele pewnie nie dam rady już pićBrutalo pisze:Nie wiem czy dobrze zrozumiałem, ale mecz z Atalantą odbędzie się w niedzielę o godzinie 15wojti-s pisze:zbieramy się w sobotę na atalantę o 15 ? ostatni dzień juwenaliów, ładne podsumowanie, pić można od 15 do niedzieli ;d