Serie A (37): Cagliari 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!!] - 30!
- rh
- Juventino
co by nie mowic emocje i waga tej kolejki sa tak wielkie, ze trudno wysiedziec w miejscu. W takich spotkaniach wychodzi dojrzalosc druzyny. Mamy wszystkie karty w garsci i mozemy byc pewni ze nasi herosi beda gryźć trawe na calej powierzchni boiska. To musi wystarczyc. Oczekuje eksplozji radosci po szybko strzelonej bramce i pewnej gry.
Od wielu tygodni mam wrazenie ze to kolejka po ktorej rozstrzygnie sie mistrzostwo.
bohaterami dzisiejszego spotkania beda Marco B. i Marchisio;) ....i Milito.
Od wielu tygodni mam wrazenie ze to kolejka po ktorej rozstrzygnie sie mistrzostwo.
bohaterami dzisiejszego spotkania beda Marco B. i Marchisio;) ....i Milito.
- rh
- Juventino
multistransmisja. Kamera bedzie tam, gdzie bedzie sie cos dzialo.gawron pisze:A wie ktoś jak ma wyglądać ta podwójna transmisja na Canal+? Nigdy u nich z takim czymś się nie spotkałem. Jeżeli ktoś wspominał o tym wcześniej to sypię głowę popiołem.
- Bianconero92
- Juventino
Podwójna transmisja to nic ;p za 20 min na cyfrze+ leci multiliga polskiej ekstrakopanejgawron pisze:A wie ktoś jak ma wyglądać ta podwójna transmisja na Canal+? Nigdy u nich z takim czymś się nie spotkałem. Jeżeli ktoś wspominał o tym wcześniej to sypię głowę popiołem.

Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !
- Darius19
- Juventino
Jestem pewien, że wygramy to spotkanie i nie będziemy musieli się martwić wynikiem w derbach Mediolanu. Choć nie ukrywam, że remis (bo na porażkę Milanu nie liczę) w tym meczu bardzo by nam ułatwił sytuację.
FORZA JUVE
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
pablo1503 pisze:Na 'fejsie' podaję, że takie składy wybiegną dziś wieczorem.
PS. Oficjalne już o 17?
PS2. Pepe w pierwszym składzie i 3-5-2?![]()
Dygresja: Mam wrażenie, że naszą główną taktyką na przyszły rok będzie 3-5-2.
Dla mnie to nic innego jak 4-3-3 z Chiellinim na LO i Pepe z przodu...
wygramy 2;0
- stahoo
- Juventino
Oczywiście wszystko zależy od zadań jakie da trener, ale chyba jednak to 3-5-2.ReinerJuve pisze: Dla mnie to nic innego jak 4-3-3 z Chiellinim na LO i Pepe z przodu...
Pepe będzie w obronie robić za lewego defensora, a w ataku grac przy linii. Gdyby to było 4-3-3 występowałby na prawej stronie schodząc do środka i robiąc miejsce Lichtsteinerowi.
- Nedved1983
- Juventino
szampan się chłodzi na wszelki wypadek, wódka się mrozi, tatar z łososia prawie gotowy, mecz w towarzystwie kumpli. jak ja tęskniłem za takimi emocjami na koniec sezonu! liczę jednak że mistrza zapewnimy sobie za tydzień ( planuję się wybrać na ten mecz), ale jak już dziś zapewnimy sobie mistrza to łzy będą, ale tylko szczęścia 
liczę na pełną koncentrację i mobilizację naszych. i chyba jednak wolałbym wrócić do 4-3-3

liczę na pełną koncentrację i mobilizację naszych. i chyba jednak wolałbym wrócić do 4-3-3
- Cabrini_idol
- Juventino
Panowie, zbliża się 20.45 , ja właśnie dopiero teraz dostałem sraczki....
Pogoda w Trescie była okropna przez cały dzień, lało jak z cebra, przed chwilą wyszło słońće, ale zapowiadane są opady na poźny wieczór. A wiemy, że Juve w deszczu nie gra najlepiej w tym sezonie.
Ja już się musiałem zaprawić dwoma bro, żeby troszkę rozrzedzić krew, ale Soplica marznie w lodówie, i mam nadzieję, że około 22.30 zrobię rundę honorową wokół mojego osiedla z flagą Juve (tak się składa że jestem w Polsce na urlopie), a mój kolega Milanista bedzie w tym momencie nadal pił ale ze smutku .
FORZA JUVE !
edit: i uj znowu pada.
Pogoda w Trescie była okropna przez cały dzień, lało jak z cebra, przed chwilą wyszło słońće, ale zapowiadane są opady na poźny wieczór. A wiemy, że Juve w deszczu nie gra najlepiej w tym sezonie.
Ja już się musiałem zaprawić dwoma bro, żeby troszkę rozrzedzić krew, ale Soplica marznie w lodówie, i mam nadzieję, że około 22.30 zrobię rundę honorową wokół mojego osiedla z flagą Juve (tak się składa że jestem w Polsce na urlopie), a mój kolega Milanista bedzie w tym momencie nadal pił ale ze smutku .
FORZA JUVE !
edit: i uj znowu pada.

- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 14 razy
Remis Milanu przy naszej wygranej daje już nam Scudetto ;]Darius19 pisze: Choć nie ukrywam, że remis (bo na porażkę Milanu nie liczę) w tym meczu bardzo by nam ułatwił sytuację.
Borze pomusz

- mazi12
- Juventino
Już mi serce bije jak posrane. Nie wiem co ze sobą zrobić. Jeszcze (aż) 75miz do meczu! Dzisiaj byłem w kościele i się modliłem za Scudetto
Proszę na wszystko, Juventusie nie zawiedź nas - najwierniejszych kibiców, WYGRAJ