Giovinco Sebastian

Wszystko o transferach Juventusu, wasze przewidywania, opinie, najnowsze informacje.
Zablokowany
wloski

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 14:45

IGI pisze:
zahor pisze:Bardzo fajnie że Giovinco załatwił Inter. A teraz rączki do góry ile osób oglądało ten mecz, a ile przeczytało na livescorze i się podjarało.
Mój brat - Interista oglądał i mówił mi że jego zespół w tym meczu zagrał po prostu tragicznie, że nie mógł na ten zespół patrzeć i że obrońcy popełniali takie tragiczne babole że spokojnie mogło się skończyć na sześciu lub siedmiu bramkach dla Parmy gdyby nie nieporadność ich napastników, w szczególności Giovinco. Oczywiście IGI zaraz napisze że mój brat również jest hejterem Seby i się nie zna na piłce ale jak ktoś ma jakichś znajomych kibiców Interu to niech popyta o ten mecz.
Jak widac nie tylko Ty masz brata, ktory ogladal ten mecz:
kosciu88 pisze:Brat ogladal Inter i z tego co wiem Giovinco gral jak zawsze czyli dobrze :-D Jesli mozemy wykupic polowe jego karty za 8mln to nie ma sie co zastanawiac. Za rok LM przyda sie szeroka kadra i rotacja w skladzie.
Gdyby nie Seba byc moze inter wymeczylby te 1-0, na trudnym terenie.

Jak ktos ma jakichs znajomych kibicow milanu to niech popyta o mecz z viola, bo moze cos przeoczylem i jednak mediolanczycy w tym meczu zagrali dobre zawody. Tylko ten Jovetic...

zahor, mysle ze Twoj brat jest takim ekspertem calcio jak Ty, wiec sie nie spinaj.
Co to za gadka w ogóle, że Inter zagrał tragiczny mecz tzn. że Seba nie zrobił nic specjalnego. Nie znam drużyny, która mogłaby zagrać dobry mecz i przegrać 3:1, więc litości, ale jeśli jedna drużyna górowała nad drugą to oznacza nic innego jak to, że była lepsza. Seba zagrał świetny mecz i trzeba mu oddać cześć i honor. Ja ciągle jestem za powrotem jego do Juventusu.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 14:56

wloski pisze: Co to za gadka w ogóle, że Inter zagrał tragiczny mecz tzn. że Seba nie zrobił nic specjalnego. Nie znam drużyny, która mogłaby zagrać dobry mecz i przegrać 3:1, więc litości, ale jeśli jedna drużyna górowała nad drugą to oznacza nic innego jak to, że była lepsza. Seba zagrał świetny mecz i trzeba mu oddać cześć i honor. Ja ciągle jestem za powrotem jego do Juventusu.
Rzucę taki dość skrajny przykład - w ostatniej kolejce 2. ligi zachodniej Energetyk Rybnik wygrał z Chrobrym Głogów właśnie 3:1. Czy to oznacza że ja, patrząc z perspektywy kibica Juventusu, nie mogę powiedzieć że jeden zespół jest nędzny, a drugi jeszcze słabszy?
Inter ma w tym sezonie wahania formy. Potrafi pokonać Milan czy Udinese, a potrafi też dostać dwa razy od Novary, w tym raz 3:1. Stąd żeby ocenić czy warto się jarać występem jakiegoś zawodnika przeciwko Interowi, warto najpierw ustalić z której kategorii był to występ. Ja z wiarygodnego źródła mam informację, że z drugiej - że tego dnia mógł ich objechać każdy zespół, że każdy gracz mógł im strzelić gola, a klasowy napastnik bez problemu ustrzeliłby tego dnia hat-tricka.

IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 15:11

zahor pisze: Oglądałem pierwszą połowę tamtego meczu. Milan w obronie grał naprawdę nieźle. Może nie na miarę mistrza, ale też nie podawali piłek rywalom.
Przeoczylem ten fragment. Proponuje obejrzec bramke Amauriego (w drugiej polowie byla, mogles nie widziec).

Mam nadzieje, ze Conte faktycznie liczy na powrot Seby i zrobi wszystko, by do niego doszlo. Zreszta cos moze byc na rzeczy, bo pilkarz ostatnio coraz bardziej dyplomatycznie wypowiada sie na temat Juve.

Obrazek
matbar21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 15:15

Bo nie ma to jak patrzeć na drużynę tylko pod kontem porażek i remisów.. To świadczy o braku wiedzy co niektórych forumowiczów czyt. ograniczaniu się do wyników na livescore.. :bravo: dla tych wszystkich specjalistów.
Jeszcze dwa lata temu Inter zdobywał potrójną koronę, właśnie dzięki piłkarzom, którzy grają do dziś: Milito, Cambiasso, Maicon, Snaijder, Lucio, Samuel, Zanetti, Stankovic..
Jeden sezon stracony i już od razu każdy przekreśla historie klubu. Jak ja nie cierpię takich ignorantów(sezonowców), którzy mają gdzieś historie klubu. Mniemam, że Inter jest na znacząco wyższym poziomie sportowym niż Parma, także nie ma co umniejszać skali tego zwycięstwa. W Interze nie grają jakieś anonimy, a powtarzam byli mistrzowie Europy, Włoch..
Czym straszy Parma? Mają jakiś mistrzów w składzie? Tylko utalentowanego Giovinco, którego każdy jedzie na tym forum, bo lepiej podziwiać jakiś mudżynów z Premier League lub inne wynalazki z Primiera Division. To dopiero hipokryzja.. Być kibicem Juve, ogólnie włoskiej piłki, a uważać Serie A za ligę typu -"Sto lat za murzynami".. ahh szkoda gadać.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 15:15

połowa karty Giovinco za 10mln+ ? Ktoś przesadził z majowym grillowaniem :stop:
Zresztą, dyskusja na temat Knypa jest ostatnio tak konkretna, jaki i sam zainteresowany, który znowu zmienił zdanie. Już nie jest trequartistą, teraz bawi się w napastnika.

Obrazek
Tony Montana

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 6 razy
Otrzymał podziękowanie: 6 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 17:50

pumex pisze:połowa karty Giovinco za 10mln+ ? Ktoś przesadził z majowym grillowaniem :stop:
Zresztą, dyskusja na temat Knypa jest ostatnio tak konkretna, jaki i sam zainteresowany, który znowu zmienił zdanie. Już nie jest trequartistą, teraz bawi się w napastnika.
Pewnie za coś koło 8 mln będzie ta połówka do wzięcia.

De Rossi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 18:16

zahor, przestań już z tym Giovinco, bo to się zaczyna robić śmieszne. Sam wspominasz, że nie widujesz jego meczów, ale posiłkujesz się wszystkim by tylko umniejszyć talent i zasługi kogoś, kogo ... nie oglądasz. W 90% przypadków wydajesz się rozsądny, a usrałeś się Sebastiana, który zaliczył właśnie 14 gola i 10 asystę w sezonie. Jeżeli szkoda Ci pieniędzy, to w pierwszej kolejności powinieneś grzmieć na wykupienie Borriello, bo jestem w stanie zrozumieć sytuację - przyoszczędzić na Giovinco, by ściągnąć kogoś jeszcze lepszego, ale rezygnować z niego kosztem Marco, już nie (a tym samym w konsekwencji tej "gwiazdy", bo co za różnica, czy wydamy to na Gio czy Borriello i tak do "gwiazdy" już kilka milionów zabraknie). Jak zaliczy asystę i strzeli bramkę z Interem, to nie jest wielka sztuka, bo Inter słaby - tak słaby, ale to nie był ten sam słaby Inter z którym Juventus wygrywał 2-0, lecz Inter, który pod wodzą nowego trenera przez 6 meczów nie poniósł porażki i miał poważną motywację w postaci el. do LM. I jeszcze wyskakujesz, ze zdaniem, że np. Pepe dałby Parmie równie dużo - no proszę Cię. Chyba sam w to nie wierzysz. Tak, Pepe pobiegłby za Lucio, pewnie również odebrałby piłkę, ale czy udałoby mu się asystować, mam poważne wątpliwości mając na uwadze jego umiejętności. Z niesmakiem czytało mi się, jak pisałeś kiedyś o tym, że Giovinco w Juventusie słynął m.in. z marnych wrzutek (a powtórzę, jeszcze raz - co jak co, ale dośrodkowania miał świetne), tak samo teraz z niesmakiem czyta mi się jak na każdym razie jedziesz po nim, a on przecież rozgrywa świetny sezon. Mówisz, że ci którzy się nim podniecają, pewnie widzą go tylko na livescore, a sam go nie oglądasz. Oni przynajmniej podniecają się statystykami (14 bramek, 10 asyst), a Ty zajmujesz się szukaniem dziury w całym - przeciwnik podał mu piłkę, grał przeciwko słabej drużynie, zawodnik z Bahrajnu również by strzelił.

EDIT:
pumex pisze:Zresztą, dyskusja na temat Knypa jest ostatnio tak konkretna, jaki i sam zainteresowany, który znowu zmienił zdanie. Już nie jest trequartistą, teraz bawi się w napastnika.
Podniecacie się tak tymi jego wypowiedziami, jakby on sam zwoływał konferencję prasową i pieprzył. Dziennikarze zadają tysiące pytań, to odpowiada - czuł się źle przez Juve to powiedział, zadano mu pytania, czy się czuje lepiej na pozycji napastnika czy playmakera, to odpowiedział. Jestem pewny, że on dostaje pytanie na temat powrotu do Juve co tydzień, po każdym meczu i to nie przez jednego dziennikarza. Czasem czytam sobie pomeczowe wywiady na asroma.pl, to chłopaki dostają co tydzień, te same pytania od 5 różnych stacji stacji.

zahor pisze:Ja bym powiedział że Biabiany jest nie mniej istotnym elementem układanki, ale mi nie wolno, bo Francuz jest wychowankiem Interu a Giovinco Juventusu więc pierwszy jest be a drugi spoko.
Ja bym powiedział, że jeździec bez głowy, który strzelił 5 bramek i zaliczył 3 asysty, jest mniej istotnym elementem układanki.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2012, 18:41 przez De Rossi, łącznie zmieniany 3 razy.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 18:16

matbar21 pisze: Jeszcze dwa lata temu Inter zdobywał potrójną koronę, właśnie dzięki piłkarzom, którzy grają do dziś: Milito, Cambiasso, Maicon, Snaijder, Lucio, Samuel, Zanetti, Stankovic..
Jeden sezon stracony i już od razu każdy przekreśla historie klubu. Jak ja nie cierpię takich ignorantów(sezonowców), którzy mają gdzieś historie klubu.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: To żeś teraz dowalił do pieca, chwaląc się że sięgasz pamięcią całe dwa lata wstecz. A tak na poważnie - co ma historia do tego czy dnia 02.05 br. było trudno czy łatwo wpakować Interowi trzy gole?
matbar21 pisze: Mniemam, że Inter jest na znacząco wyższym poziomie sportowym niż Parma, także nie ma co umniejszać skali tego zwycięstwa.
Jakby był, to pewnie miałby w tabeli trochę więcej punktów przewagi niż pięć.
matbar21 pisze: W Interze nie grają jakieś anonimy, a powtarzam byli mistrzowie Europy, Włoch..
Tak, grają tam starzy, wypaleni piłkarze, którzy raz potrafią się spiąć i wygrać z Udinese czy Milanem, a raz nie i dostają łomot od Novary. Tego akurat dnia się nie spięli.
matbar21 pisze: Czym straszy Parma? Mają jakiś mistrzów w składzie? Tylko utalentowanego Giovinco
Ja bym powiedział że Biabiany jest nie mniej istotnym elementem układanki, ale mi nie wolno, bo Francuz jest wychowankiem Interu a Giovinco Juventusu więc pierwszy jest be a drugi spoko.
De Rossi pisze:zahor, przestań już z tym Giovinco, bo to się zaczyna robić śmieszne. Sam wspominasz, że nie widujesz jego meczów, ale posiłkujesz się wszystkim by tylko umniejszyć talent i zasługi kogoś, kogo ... nie oglądasz. W 90% przypadków wydajesz się rozsądny, a usrałeś się Sebastiana, który zaliczył właśnie 14 gola i 10 asystę w sezonie. Jeżeli szkoda Ci pieniędzy, to w pierwszej kolejności powinieneś grzmieć na wykupienie Borriello
Zapewniam Cię że gdyby na tym forum fapanie nad Borriello było chociaż w 50% takie jak obecne fapanie nad Giovinco, to bym po nim jeździł jak po łysej kobyle noc i dzień. Swoje zdanie już wyraziłem - nie jestem hejterem Giovinco, widziałbym go jako uzupełnienie składu, ale nie jako obiecywaną gwiazdę. Problem jest taki że raz na jakiś czas wyskakuje ktoś i obwieszcza że Giovinco rozegrał genialny mecz, bo na przykład w pojedynkę rozcykał wielki Inter. Więc przypominam - Inter w tym sezonie grywa takie mecze, że niejaki Rigoni jest im w stanie strzelić dwa gole.
De Rossi pisze:bo jestem w stanie zrozumieć sytuację - przyoszczędzić na Giovinco, by ściągnąć kogoś jeszcze lepszego, ale rezygnować z niego kosztem Marco, już nie (a tym samym w konsekwencji tej "gwiazdy", bo co za różnica, czy wydamy to na Gio czy Borriello i tak do "gwiazdy" już kilka milionów zabraknie).
Oddanie Borriello traktuję jako tak "oczywistą oczywistość", że nawet szkoda mi klawiatury na pisanie o tym.
De Rossi pisze: Jak zaliczy asystę i strzeli bramkę z Interem, to nie jest wielka sztuka, bo Inter słaby - tak słaby, ale to nie był ten sam słaby Inter z którym Juventus wygrywał 2-0, lecz Inter, który pod wodzą nowego trenera przez 6 meczów nie poniósł porażki i miał poważną motywację w postaci el. do LM.
No więc tak - mój brat mówił mi, że Inter grał tragicznie. Na stronie Interu wszyscy piszą, że grał tragicznie i 3/4 piłkarzy należy wywalić. Stąd mam powody żeby uwierzyć że Inter pod wodzą nowego trenera zagrał 6 dobrych meczów, a siódmy zagrał tragicznie. A wiedząc jak wygląda gra Interu po zmianach trenera mam podstawy żeby przypuszczać, że ósmy i dziewiąty mecz również będzie nędzny.
De Rossi pisze: I jeszcze wyskakujesz, ze zdaniem, że np. Pepe dałby Parmie równie dużo - no proszę Cię. Chyba sam w to nie wierzysz. Tak, Pepe pobiegłby za Lucio, pewnie również odebrałby piłkę, ale czy udałoby mu się asystować, mam poważne wątpliwości mając na uwadze jego umiejętności.
No akurat wydaje mi się że Pepe dałby radę tę piłkę wyłożyć koledze w tej sytuacji, bo nie wymagało to jakichś ogromnych umiejętności, ale nie mam jak Ci tego udowodnić.
De Rossi pisze: Z niesmakiem czytało mi się, jak pisałeś kiedyś o tym, że Giovinco w Juventusie słynął m.in. z marnych wrzutek (a powtórzę, jeszcze raz - co jak co, ale dośrodkowania miał świetne), tak samo teraz z niesmakiem czyta mi się jak na każdym razie jedziesz po nim, a on przecież rozgrywa świetny sezon. Mówisz, że ci co się nim podniecają, pewnie widzą go tylko na livescore, a sam go nie oglądasz. Oni przynajmniej podniecają się statystykami (14 bramek, 10 asyst), a Ty zajmujesz się szukaniem dziury w całym - przeciwnik podał mu piłkę, grał przeciwko słabej drużynie, zawodnik z Bahrajnu również by strzelił.
Powtórzę jeszcze raz - jeżdżenie po nim nie ma na celu pokazanie że jest on zupełnie beznadziejny, a jedynie że nie jest to zawodnik tak genialny, jak wielu się wydaje i jego przyjście nie wniesie Juventusu na wyższy poziom. Nie wiem czemu, ale niektórzy każde zagranie Giovinco odczytują jako przejaw geniuszu. Zaliczył trochę szczęśliwą asystę piętą w towarzyskim meczu z Ukrainą - geniusz, arcydzieło, niebywały talent. Dlatego rozebrałem tę sytuację na czynniki pierwsze i pokazałem że przy tym układzie piłkarzy na boisku zaliczenie asysty nie było nadludzkim wysiłkiem. Teraz podobnie - ograł wielkiego Lucio i zrobił asystę, geniusz. A moim zdaniem naprawdę nie było to zagranie które jednoznacznie świadczyłoby o tym, że Giovinco w Juve jest niezbędny. Jeszcze wcześniej - mecz z Juventusem, gdzie to RAZ wkręcił w ziemię Barzagliego (a potem nie ustał), poza tym kilka razy kiwał naszych obrońców ale nic z tego nie wynikało - i znowu niektórzy rwali sobie z głowy włosy że taki talent nie gra u nas.

Od dawna wysłuchuję jak się fani Giovinco odgrażają - zobaczycie, niedługo Seba zamknie usta krytykom bo będzie ładować gole w Lidze Mistrzów a Juventus dalej będzie się tułać po siódmym miejscu. Jest rok 2012, Giovinco ma 25 lat, gra w drużynie typowego średniaka, podczas gdy Juventus w najgorszym przypadku zajmie drugie miejsce w Serie A. Gdyby karzeł trafił do Barcelony czy Arsenalu, tak jak to niektórzy wieszczyli i tam strzelał gole, to bym teraz przecież nie wmawiał że białe jest czarne. Jak w tej Parmie w kilku kolejnych występach przeciwko naprawdę dobremu rywalowi w pojedynkę będzie robić różnicę, zaliczać asysty, strzelać gole, to też to docenię. Zresztą pewnie nie tylko ja, ale i skauci zagranicznych klubów z wyższych półek. Ale póki co będę powtarzał uparcie - nie ma się czym jarać, nie ma co robić z niego głównego celu na mercato, nie ma co drzeć koszuli jeżeli nie uda się go sprowadzić. Co nie znaczy że by się nie przydał.
matbar21 pisze:A nawet nie będę ci odpowiadał i robił pożywkę na ograniczoną logikę ignorancie.
Swym postem kompromitujesz tylko siebie, idź śmiało naklej sobie plakietkę "sezonowiec".
Bardzo elokwentna wypowiedź. Jestem sezonowym kibicem Juventusu bo uważam że obecny Inter może ograć każdy (np. Novara - dwukrotnie), mimo że dwa lata temu wygrali Ligę Mistrzów :ok: Jako kompletny ignorant bez szacunku dla historii napiszę jeszcze w takim razie, że Pro Vercelli, siedmiokrotny Mistrz Włoch, jest tak słabe, że Borriello bez problemu wbiłby im hat-tricka.
Ostatnio zmieniony 04 maja 2012, 18:47 przez zahor, łącznie zmieniany 3 razy.

matbar21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 18:35

A nawet nie będę ci odpowiadał i robił pożywkę na ograniczoną logikę ignorancie.
Swym postem kompromitujesz tylko siebie, idź śmiało naklej sobie plakietkę "sezonowiec".

p.s
De Rossi świetne słowa :bravo: .

jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 20:36

De Rossi pisze:Ja bym powiedział, że jeździec bez głowy, który strzelił 5 bramek i zaliczył 3 asysty, jest mniej istotnym elementem układanki.
Widzialem w tym sezonie Parme z 10 razy i mam identyczne zdanie. Biabiany jest bardzo szybki, silny, ale to zawodnik typowo na kontre. Wyglada jak przypakowany Krasic. Nie jestem pewien, czy nie lepiej by bylo gdyby ktos pomyslal i przerobil go na prawego obronce lub wing backa. Do gry kombinacyjnej sie nie nadaje, ale warunki ma bardzo zblizone chociazby do Maicona i gdyby ogarnal sie w defensywie to moglby byc pilkarzem bardzo, bardzo dobrym. Skrzydlowy jednak musi umiec zagrac kombinacyjnie. Francuz tego nie potrafi za bardzo.

Giovinco natomiast nadaje sie i do tanca i do rozanca. Umie zagrac z kontry i rozmontowac jednym podaniem broniacego sie na wlasnej polowie rywala. To naprawde bardzo, bardzo dobry pilkarz. Nie bedzie drugim Del Piero, ale ma szanse stac sie waznym ogniwem zarowno Juve jak i kadry.

Tak swoja droga, to Parma po cichu zgromadzila w tym sezonie (a zwlaszcza ostatnio) bardzo duzo punktow. Maja 8 miejsce i sa tylko 2 punkty za Roma. To glownie zasluga Giovinco, ktory albo sam strzelil, albo asystowal w prawie 50% goli zdobytych przez te druzyne. Prawda jest tez taka, ze oprocz Seby jest tam kilku innych fajnych graczy, ale nie na miare juz najlepszych druzyn. Niemniej sadze, ze taki Floccari spokojnie moglby grac w takim Lazio i poradzilby sobie wysmienicie. O Biabianym juz pisalem. Mariga tez momentami nie wygladal najgorzej, ale jest zbyt chaotyczny w swoich poczynaniach jak na moj gust, no i w dodatku ostatnio zlapal kontuzje.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 21:26

jakku1 pisze:Niemniej sadze, ze taki Floccari spokojnie moglby grac w takim Lazio i poradzilby sobie wysmienicie.
Ale Floccari przecież przyszedł z Lazio :think: Chyba, że po prostu stwierdzasz błąd jakim było jego oddanie ale on chyba robił miejsce Klose/Cisse (nie znam kulisów).

Sajan

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2012, 11:05

Jak dla mnie Seba może wracać tylko żeby go nie przepłacić.
Z drugiej strony żeby na nim nie skończyła się przebudowa ataku bo potrzebujemy wiecej niż jednego nowego nazwiska w przyszłym sezonie szczególnie w ataku

"Wyobraź sobie worek, w worku bilon, worek ze trzy metry i wazy ze sto kilo. Wyobraź sobie worek, w worku banknoty, a teraz spójrz na tych co sprzedali się za pięć złotych"
jakku1

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 12:53

Ouh_yeah pisze:
jakku1 pisze:Niemniej sadze, ze taki Floccari spokojnie moglby grac w takim Lazio i poradzilby sobie wysmienicie.
Ale Floccari przecież przyszedł z Lazio :think: Chyba, że po prostu stwierdzasz błąd jakim było jego oddanie ale on chyba robił miejsce Klose/Cisse (nie znam kulisów).
No mniej wiecej ; ) Chodzilo mi o to, ze Floccari to naprawde niezly napastnik i spokojnie poradzilby sobie w klubie z czolowki (np. w Lazio czy Udine).

Swoja droga, teraz leci mecz Parmy ze Siena. Jesli ktos sie nudzi a chce zobaczyc i Sebe i Destro na zywo w akcji, to polecam.

Edit: Mowilem, zeby ogladac Parme. Giovinco wlasnie zdobyl gola kolejki :D

Dante93

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 13:58

Z ostatniej chwili- świetne uderzenie Seby i Parma prowadzi 1:0 ze Sieną :prochno: Jedna z najładniejszych bramek sezonu jak na moje oko.

Cóż czekam na Zahora i jego nowe argumenty pt. "czemu Seba może czyścić buty Joveticiowi" :smile: (żeby nie bylo nic do kolegi nie mam :wink: )

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 06 maja 2012, 14:18

Dante93 pisze: Cóż czekam na Zahora i jego nowe argumenty pt. "czemu Seba może czyścić buty Joveticiowi" :smile: (żeby nie bylo nic do kolegi nie mam :wink: )
No dobra, ale czego ode mnie oczekujesz? Gola nie widziałem, wierzę Wam na słowo że był bardzo ładny ale zapytam wprost - co z tego? Czy z powodu tego gola powinienem zmienić swoje zdanie i uznać że Giovinco może do nas przyjść w roli jednej z tych obiecanych gwiazd do ataku? To chyba byłoby niepoważne. A może mam uznać że ma większy potencjał od Joveticia, który mają 20 lat walił w LM po dwa gole w meczu Liverpoolowi czy Bayernowi? Żeby nie wiem jakiej urody był ten gol przeciw Sienie, nie dojdę do takiego wniosku.

Dobrze że strzelił ale mam nadzieję że Marotta albo Conte nie popadnie czasem w przesadny zachwyt i nie uzna że jego przyjście sprawi że nasz atak będzie kompletny.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 14:18 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany