Jaka drużyna będzie największym zagrożeniem dla Juve w lidze
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Napewno dwa najgroźniejesze zespoły to Roma i Milan, ale który z nich jest groźniejszy? Mi się wydaje że Milan.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- TottiGol
- Romanista
A mnie się wydaje, że najpoważniejszym rywalem Romy w drodze po Scudetto jest mimo wszystko Juventus. Ma wyrównaną i szeroką kadrę i to jest ich wielkim atutem. Co prawda nie wygrali jeszcze żadnego trudnego meczu w Serie A i te punkty sobie nabili na słabiakach, nie oznacza to jednak, że się poddadzą. Powinni zdystansować Inter w drodze po wicemistrzostwo. Milan pęknie juz 6 stycznia na Olimpico :-D
Forza Roma
- Umpa
- Juventino
Inter puki co mimo zwycięstwa z nami nie ma instynktu zwycięzców. Nie o samą klasę zawodników mi chodzi - Vieri i spółka są na prawdę mocni. Dwa lata temu Scudetto mieli w kieszeni i każda drużyna warta tytułu mistrzów gryła by ziemi ale nie dała by odebrać sobie zwycięstwa, inter natomiast to zrobił. I uważam, że od tej pory od tej pory nie wiele się zmieniło. Jeśli chodzi o parmę to szanuje ich a to że zawsze mają kilku cikawych zawodników, natomiast lazio wyróżnia się na chwilę obecną przede wszystkim nazwiskiem trenera. Nie są to jedak drużyny które powinny nam zagrozić w walce o 1 miejsce. Zostają więc milan i lupa co potwierdza układ tabeli. I paradoksalnie bardziej zawzięta może być włanie Roma ze względu na skupenie tylko na lidze i głód trofeów po ostatnich latach.
- azzurra
- Qualità Juventina
Mam nadzieję. że nikt nie będzie zagrożeniem dla Juve. Byle tylko nie Roma! :evil:
"Nigdy nie przestawaj się uśmiechać, nawet, kiedy jesteś smutny, nigdy nie wiadomo, kto może zakochać się w Twoim uśmiechu." - Gabriel Garcia Marquez
- rdk
- Juventino
Miałem dylemat przy Milanie i Romie, mimo co zagłosowałem na tych pierwszych, uważam, że my we trójkę będziemy toczyli bardzo cieżki buj i mistrzostwo, JUVE wygra, drugi bedzie Milan, trzecia Roma:!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Uważam, że Inetr zajmie co najwyzej 4 miejsce, ale mysle, że mogą być nawet niżej... :?
Uważam, że Inetr zajmie co najwyzej 4 miejsce, ale mysle, że mogą być nawet niżej... :?
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- adinockm
- Juventino
Moim zdaniem bez wątienia Milan, ale widząc co czyni w ostani czasy Roma, moge stwierdzić że walka o mistrza Italii zakończy się w ostaniej kolejce. Roma załpała w tym sezonie wiatr w żagle, ale do czasu, bo dobra forma nie trwa wiecznie.
- Juventinha
- Qualità Juventina
ja zaglosowalam na rome. ale sadze oczywoscie ze milan tez jest grozny. w sumie nie wiem ktora druzyna bardziej. na reszcie sie nie koncentruje bo juve jest narazie wyzej w tabeli od nich. 

- Tomusmc
- Juventino
Zdecydowanie to bedzie AC Milan i AS Roma! Ja osobiscie zagłosowałem na Rome bo teraz jest w znakomitej formie ale mysle ze nie jeden klub przysporzy kłopotów najwiekszym gigantom w lidze!
<-=JuventuS=->OldSchool!! Kochamy Cie i na zawsze bedziesz w naszych sercah