BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- pezet1988
- Juventino
To żonka musi być zadowolona... :shock:

- Winner
- Juventino
Dobra panowie i panie C+ serwuje nam w niedziele takie coś: "Natomiast w niedzielę mecz Cagliari-Juventus został przeniesiony z 14:55 na 20:45. Tym samym od 20:40 zrobimy w CANAL+ GOL HD łączoną transmisję z meczów Inter-Milam i Cagliari-Juventus". Pytanie wybieramy się na takie coś do BH czy zostajemy w domach i oglądamy w spokoju tylko mecz Juve ?
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Winner
- Juventino
Wypadałoby coś zdecydować, a do tej pory za dużo osób się nie wypowiedziało
. Ja osobiści mam obiekcje co to tego ile będzie puszczane naszego meczu, ale zawsze to wspólne spotkanie z małymi szansami na świętowanie sukcesu. Ogólnie więc pisałbym się na oglądanie ( możne łączona transmisja nie będzie taka tragiczna
)

Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- białas
- Juventino
widzę, że odzew jest niewielki, ale ja, Winner i Gorn jesteśmy chętni. pezet odpada, Judzia nie ma i nie wiadomo co z resztą. czekam na info od Kuźmy, Dagmary i bohdana. jak to widzą osoby nie wymienione przeze mnie? kulminacyjny moment sezonu a co poniektórzy wolą oglądać w domu...
- białas
- Juventino
sory za post pod postem
niedziela, 06.05.12, 20.45, miejsce: BH

Aktualna lista:
1. białas
2. Gorn
3. Winner
4. Dagmara
5. kiler
6. bohdan
7....
zapraszam pozostałe osoby. jeśli ktoś chce obejrzeć wspólnie z nami, to wie gdzie nas szukać.
niedziela, 06.05.12, 20.45, miejsce: BH

Aktualna lista:
1. białas
2. Gorn
3. Winner
4. Dagmara
5. kiler
6. bohdan
7....
zapraszam pozostałe osoby. jeśli ktoś chce obejrzeć wspólnie z nami, to wie gdzie nas szukać.
Ostatnio zmieniony 06 maja 2012, 13:29 przez białas, łącznie zmieniany 1 raz.
- kiler_bandyta
- Juventino
Będę 

Umrę tak jak żyłem... z sercem w biało-czarnych barwach...
- KUZMA
- Juventino
Tigmar poprzez jeden z Portali społecznościowych poprosił o potwierdzenie obecności ...
Ja niestety poddaję sie więcej w weekend majowy moja wątroba nie podoła mam nadzieje że zorganizujemy jakaś fetę po zakończeniu ligi albo po PW
Ja niestety poddaję sie więcej w weekend majowy moja wątroba nie podoła mam nadzieje że zorganizujemy jakaś fetę po zakończeniu ligi albo po PW
JUVE the best i love football
- KUZMA
- Juventino
a mamy jakąś konkretną miejscowe ? bo mogę zaproponować pogadać z BH nie wiem czy ogródek będzie już otwarty .... i czy nie będzie jakiejś imprezy ... Wszystkiego mogę sie dowiedzieć ale robiłem tam kiedyś Imprezę i...
I tak postarałbym sie wynegocjować Grilla prowiant nasz (żarcie węgiel itp) i Jak uzbieramy liczną ekipę w ramach tego że jesteśmy stałymi klientami rabat na wódkę może Piwo i jak chcemy to stolik do bilarda .... Dajcie znać a w piątek mogę podskoczyć do BH i osobiście porozmawiać ...
A i najlepsze jakby sie okazało że ogródek będzie otwarty i telebim będzie na zewnątrz może uda sie podłączyć mecz (niewiadoma to internet<chyba że ktoś ma dobry mobilny ?)
dodam że to tylko moje wyobrażenie konkrety bym znał jak bylibyśmy zainteresowani
Forza Juve!!!! 30 Scudetto !!!
I tak postarałbym sie wynegocjować Grilla prowiant nasz (żarcie węgiel itp) i Jak uzbieramy liczną ekipę w ramach tego że jesteśmy stałymi klientami rabat na wódkę może Piwo i jak chcemy to stolik do bilarda .... Dajcie znać a w piątek mogę podskoczyć do BH i osobiście porozmawiać ...
A i najlepsze jakby sie okazało że ogródek będzie otwarty i telebim będzie na zewnątrz może uda sie podłączyć mecz (niewiadoma to internet<chyba że ktoś ma dobry mobilny ?)
dodam że to tylko moje wyobrażenie konkrety bym znał jak bylibyśmy zainteresowani
Forza Juve!!!! 30 Scudetto !!!
JUVE the best i love football