Włoskie Zagłębie Sosnowiec.
- Nowy
- Juventino
kouba
Rozumiem, że trwa współpraca Włochów z Zagłębiem. Byłoby dobrze, gdyby miała też wymiar sportowy.
Nie masz obowiązku wypowiadać się w tematach, które cię nie interesują. Jeśli nie masz nic do powiedzenia/napisania to się nie wypowiadaj. A czym się zajmujemy to nie twoja sprawa.po co sie zajmujecie takimi pierdołami
Rozumiem, że trwa współpraca Włochów z Zagłębiem. Byłoby dobrze, gdyby miała też wymiar sportowy.
- Rasi
- Qualità Juventino
To czym się zalmujecie na forum jest sprawą wszustkich forumowiczów.Nowy pisze:koubaNie masz obowiązku wypowiadać się w tematach, które cię nie interesują. Jeśli nie masz nic do powiedzenia/napisania to się nie wypowiadaj. A czym się zajmujemy to nie twoja sprawa.po co sie zajmujecie takimi pierdołami
Aczkowielk uważam, że ten temat ma sens. Chciałeś się dowiedzieć czegoś o Zagłebiu i dobrze. A wracając do tematu to jakoś tej współpracy nie widać

- Nowy
- Juventino
A szkoda.
Zawodnicy nie mieszczący się w kadrze Toro mogliby grać w Zagłębiu. Dodatkowo możnaby zastosować włoskie metody szkoleniowe itd.
Wygląda na to, że współpraca kończy się na akcie własności. To rzadna współpraca, ale może to się zmieni, gdy Sosnowiec awansuje do II ligi, a Toro wróci do Serie A. Mam taką nadzieję, chociaż wątpię w to.
Zawodnicy nie mieszczący się w kadrze Toro mogliby grać w Zagłębiu. Dodatkowo możnaby zastosować włoskie metody szkoleniowe itd.
Wygląda na to, że współpraca kończy się na akcie własności. To rzadna współpraca, ale może to się zmieni, gdy Sosnowiec awansuje do II ligi, a Toro wróci do Serie A. Mam taką nadzieję, chociaż wątpię w to.
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Ja słyszałem że ten Włoch chciał do Torino właśnie z Zagłębia kupić jakiegoś utalentowanego lewo skrzydłowego.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- fanka-juve
- Juventino
ja pierwszy raz o czyms takim slysze ale to bardzo ciekawe
mowicie ze włoskie Zagłebie hmm...ciekawe ciekawe

FORZA JUVE !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
TREZEGUET IS THE BEST !!!
- Hybryd
- Juventino
W tym roku na poważnie licze na awans Zagłębia do II ligi. A poza tym mamy lidera po rundzie jesiennej a kto był na meczu z Radzionkowem ten wie o co chodzi.
P.S
Pomysł z graczami nie mieszczącymi sie w Torino jest spoko, problem tylko w tym czy oni chcieli by grać dla Zagłębia
P.S
Pomysł z graczami nie mieszczącymi sie w Torino jest spoko, problem tylko w tym czy oni chcieli by grać dla Zagłębia
- 10 Szymon
- Juventino
Tak Torino chciało sprowadzić do siebie Tomasza Stolpę (rocznik 83). Było to rok temu, tylko że Włosi mieli jedno miejsce dla zawodnika spoza Unii Europejskiej. Nie chcieli aby je zajął zawodnik-talent, tylko potrzebowali zawodnika "na już". Wybrali urugwajczyka Jose Marię Franco Ramalho.