Serie A (37): Cagliari 0-2 JUVENTUS [DPL na meczu!!!] - 30!
Jak dla mnie będzie to jeden z najtrudniejszych meczów w tym sezonie.
Porażka z Lecce (bo tak to powinniśmy nazwać), trochę skomplikowała nam sytuacje. Liczenie na Inter nie powinno nas interesować.
Nie chcę krakać, ale w pierwszym meczu było 1:1, a graliśmy u nas...
Pozostaje trzymać kciuki :roll:
Porażka z Lecce (bo tak to powinniśmy nazwać), trochę skomplikowała nam sytuacje. Liczenie na Inter nie powinno nas interesować.
#FinoAllaFine
#WeAreOne
#WeAreOne
- jarmel
- Redaktor
Teraz też gramy u siebieCobra pisze:
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... czarny.php
#AllegriOut
- JuveMar
- Juventino
na początku chciałem wszystkich przywitać, jest mój pierwszy post na tym forum. co do meczu z Cagliari uważam, że jest to mecz w którym okaże się jaki tak naprawę jest Juventus. ja myślę, że nerwy będą ogromne ale Juve pokaże klasę i zwycięży, chciałbym żeby decydującego gola strzelił Del Piero.
- jareckik
- Juventino
Jeszcze nic nie wygraliśmy, a już wysyp sezonowców ? :CJuveMar pisze:na początku chciałem wszystkich przywitać, jest mój pierwszy post na tym forum.
Może być straszna nerwówka w tym meczu po ostatnim babolu Buffona. Patrząc na wcześniejsze spotkania jednak, już nieraz pokazali, że potrafią zagrać bardzo skoncentrowani i zmotywowani, więc jestem dobrej myśli. Do tego wszystkiego gramy "u siebie".
- Smok-u
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Spokojnie, tak się u nas okazuje czułośćJuveMar pisze:wypraszam sobie, jestem kibicem Juve od 1996r. ale na to forum trafiłem niedawno.

Denerwuje się przed tym meczem, ale jestem dobrej myśli.
- Mate.G
- Juventino
Chyba nie znajdziesz tu takiego co kibicuje mniej niż 5 lat.JuveMar pisze:wypraszam sobie, jestem kibicem Juve od 1996r. ale na to forum trafiłem niedawno.
Zagrajmy ten mecz tak jak na Juventus przystało !
- filippo
- Juventino
Mam silne uczucie, że to przerżniemy. Za szybko coś by zdobyli by ci nasi piłkarze. Tak to osiądą na laurach. A jak zajmiemy drugie miejsce to zarząd z większą determinacją podejdzie do Mercato. Tak mowie tylko, żebyście nie przezywali jak cos nie pojdzie, trzeba widziec pozytywy
zareagować pozitiwnie
zareagować pozitiwnie
- xpack
- Juventino
Spokojnie to będzie łatwe spotkanie, Cagliari już o nic nie gra i nie wytrzymają ciśnienia meczu z głodnym zwycięstwa Juve. Antonio C nie będzie musiał specjalnie mobilizować nikogo do walki przewiduje scenariusz jak w meczu z Novarra. Milan tez na pewno zgubi w derbach więc idę dzisiaj po szampana i cygaro na jutrzejszy wieczór, wszystkim prawdziwym kibicom Juve należy się ten tytuł po chudych latach
przetrwaliśmy to wszystko, tyle przykrości i wstydu żeby teraz z duma krzyknąć Campeone !!
Brawo dla wszystkich, którzy wierzyli i pamiętali, że Juve to najwyższa światowa półka.

Jesteś Lekiem Na Całe Zło - Pogoń Szczecin
- Gość
Będzie ciekawy meczyk,postawiłem u buka na 1-1.Chociaz myślę ze mogłem sie pomylić ,ale zobaczymy.
- xpack
- Juventino
Kupon w plecy, nigdy nie stawia się przeciwko własnej drużynie.niezwyciezony pisze:Będzie ciekawy meczyk,postawiłem u buka na 1-1.Chociaz myślę ze mogłem sie pomylić ,ale zobaczymy.
Jesteś Lekiem Na Całe Zło - Pogoń Szczecin
- ww
- Juventino
Miejmy nadzieję, że Sneijder będący ostatnio w niezłej formie poprowadzi Inter do remisu/zwycięstwa,a my przewieziemy Cagliari (oby w stylu naszej końcówki sezonu). Wtedy nawet poniedziałkowa matura lżejszą mi będzie
Vidal na fejsie zapowiada ostrą walkę, więc jestem dobrej myśli

Vidal na fejsie zapowiada ostrą walkę, więc jestem dobrej myśli
- @D@$
- Juventino
Właśnie, teoretycznie może być łatwiej niż z Lecce, bo Cagliari gra o nic i tym razem szybki gol może załatwić sprawę.
Ogólnie postawiłbym na Giaccheriniego.
Jeśli wierzyć Zulianiemu, to wreszcie Milos w kadrze, ciekawe czy jeszcze go zobaczymy w tym sezonie (Ameryki nie odkryłem, przecież na oficjalnej też jest skład).Claudio Zuliani pisze:PORTIERI: Buffon, Manninger, Storari
... DIFENSORI: Chiellini,Caceres, Barzagli,Bonucci, Lichtsteiner,
CENTROCAMPISTI: Pepe,Marchisio, Elia, Padoin, Pirlo, Vidal, Giaccherini, Krasic,Estigarribia,Marrone.
ATTACCANTI: Del Piero, Vucinic,Quagliarella,Borriello, Matri
Ogólnie postawiłbym na Giaccheriniego.