Juventus mistrz ad 2012 !

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
IGI

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 03 maja 2012, 22:13

bendzamin pisze:To potwierdzone info z ta dzielona transmisja? Bo nie wiem, czy mam kupowac premium na weebie :prochno:
Dzielona transmisja jest fajna, jak sie nie jest kibicem zadnej z druzyn. Nie wyobrazam sobie ogladac naszego spotkania pol na pol z meczem milanu. Co innego transmisja 2 meczow na oddzielnych odbiornikach. Zreszta, Ci co maja watpliwa przyjemnosc ogladania meczow na Rai, wiedza jak bardzo jest to irytujace.

Obrazek
Dzium

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 10:06

''Kilka ważnych uzupełnień ramówkowych dla fanów lig hiszpańskiej i włoskiej. W sobotę o 20:55 w CANAL+ SPORT HD transmisja z meczu Barcelona-Espanyol, a jednocześnie w CANAL+ GOL HD relacja ze spotkania Granada-Real Madryt. Natomiast w niedzielę mecz Cagliari-Juventus został przeniesiony z 14:55 na 20:45. Tym samym od 20:40 zrobimy w CANAL+ GOL HD łączoną transmisję z meczów Inter-Milam i Cagliari-Juventus.''

Info z oficjalnej strony C+ Sport z Facebooka.

Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 10:10

Czyli będą pokazywać derby Mediolanu od czasu do czasu przełączając się na mecz Juventusu.

yanquez

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 9 razy
Otrzymał podziękowanie: 3 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 10:19

Ouh_yeah pisze:Czyli będą pokazywać derby Mediolanu od czasu do czasu przełączając się na mecz Juventusu.
Chyba raczej puszczą jednocześnie. C+Gol 1 i C+Gol 2. Gdzieś już tak kiedyś oglądałem, ale głowy bym nie dał, czy na C+.

Tak czy inaczej, będzie posiedzenie przed telewizorem z lapkiem na kolanach ;)

Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 10:21

C_Marchisio pisze:''Kilka ważnych uzupełnień ramówkowych dla fanów lig hiszpańskiej i włoskiej. W sobotę o 20:55 w CANAL+ SPORT HD transmisja z meczu Barcelona-Espanyol, a jednocześnie w CANAL+ GOL HD relacja ze spotkania Granada-Real Madryt. Natomiast w niedzielę mecz Cagliari-Juventus został przeniesiony z 14:55 na 20:45. Tym samym od 20:40 zrobimy w CANAL+ GOL HD łączoną transmisję z meczów Inter-Milam i Cagliari-Juventus.''

Info z oficjalnej strony C+ Sport z Facebooka.
To przecież kpina !!! :angry: Real dawno jest już mistrzem i gra z Granadą, która przed meczem z Realem pewnie zamówiła więcej wody, by mieć czym umyć cztery litery, bo wszyscy srają przed Realem, i w tym samym czasie gra Barca derby, to nie można wtedy zrobić transmisji łączonej?? Natomiast w niedzielę decydują się losy scudetto, a oni transmisja łączona... Nie można by dać dwóch meczów jednocześnie na Canal + Gol mecz Milanu, a na C+ weekend mecz Juve.... Ciekawe jaki jest tego powód.... Fascynujący mecz Ligue 1 Evien - Ajacco od 20:55 ?? :angry:

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
Ouh_yeah

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 10:27

yanquez pisze:Chyba raczej puszczą jednocześnie. C+Gol 1 i C+Gol 2.
Nie, jest transmisja łączona. Chcą jak najmniejszym nakładem czasu antenowego ściągnąć przed telewizory jak najwięcej ludzi. Wiadomo, że transmisję łączoną obejrzą fani Interu, Milanu i Juventusu oraz postronni kibice ciekawi wyników.

Ludzie zamiast przestać marudzić i obejrzeć sobie na sopcaście to koniecznie chcą transmisje z Canalu, żeby potem ponarzekać na nieprzygotowanych komentatorów :P

stahoo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 10:29

Ładna frustracja Gigi Buffon, ale zrozum, że Serie A jest olewana z góry na dół przez C+ od dawna, i nie zanosi się, żeby to się zmieniło. Sądzę, że Real lub Barca przyciągają więcej kibiców niż Derby Mediolanu, a tym bardziej Juve z Cagliari.

Gigi Buffon

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 10:54

Wiem o tym. Po ilości przeprowadzanych transmisji w weekend. Liga Hiszpańska ma 3 mecze, a my tylko 2. Mogę to jeszcze przeboleć, bo i tak większość meczów, to transmisje z Juventusu, ale jak mają tak robić, to człowieka krew zalewa. Mogliby traktować te ligi bardziej poważnie. Napisałem też o tym na ich facebooku, to mi zlikwidowali mój komenatrz, choć nie było tam żadnych niedozwolonych słów ...

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 14:11

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... rby-report

Silva nie zagra w derbach co powinno być ogromnym boostem dla napastników Interu, a szczegolnie Milito który jest w dobrej formie strzeleckiej.

Liczę na conajmniej remis Nerrazurich i wygrana Juve... zakrapiany weekend!

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 15:19

iltalismano pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... rby-report

Silva nie zagra w derbach co powinno być ogromnym boostem dla napastników Interu, a szczegolnie Milito który jest w dobrej formie strzeleckiej.

"boostem"? To nie znasz na to polskich słów? :roll:

Ja na inter generalnie nie liczę. Powtórzę to co wszyscy doskonale wiedzą - na Milan się nie oglądać, rozjechać Cagliari i po kłopocie :)

@ Gigi Buffon

To jest temat wałkowany wielokrotnie, którego niektórzy nie są w stanie pojąć. Założę się, że miliard ludzi już im pisało o tym, że chcą więcej serie A ale oni się tym nie przejmują nie dlatego, że są fanbojami Barcy i Realu, tylko dlatego, że najwyraźniej puszczanie tych meczów bardziej im się opłaca. Albo są jakieś inne przyczyny, w każdym razie - mogą robić co im się podoba.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 15:25

Mietson pisze:Ja na inter generalnie nie liczę. Powtórzę to co wszyscy doskonale wiedzą - na Milan się nie oglądać, rozjechać Cagliari i po kłopocie
Mietek po majówce gada całkiem sensownie :ok:

Jak już przełożyli nasz mecz, to mogliby przełożyć również spotkania Udinese i Napoli, żeby sprawiedliwość była na całej linii. Jeśli Friulani i Azzurri wygrają swoje mecze o 15:00, Inter o LM może zapomnieć, a wtedy z motywacją może być kiepsko

Obrazek
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 24 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2012, 00:15

Mietson pisze:Ja na inter generalnie nie liczę. Powtórzę to co wszyscy doskonale wiedzą - na Milan się nie oglądać, rozjechać Cagliari i po kłopocie :)
Powiem tak, sam uważam iż na Milan nie ma potrzeby się oglądać, ale jeśli jest szansa, aby w tą niedzielę cieszyć się z mistrzostwa to czemu nie. Do tego nie wystarczy rozjechać Cagliari, to jest minimum, które ma zostać osiągnięte przed ostatnią kolejką i bez względu na wynik w Mediolanie. Byłbym zniesmaczony gdyby potknięcie Milanu było frajersko zmarnowane przez jakiś remis.

Interowi dobrze życzyć po prostu nie potrafię, dlatego życzę najgorszego Milanowi.

Aha, byłbym zapomniał. Oficjalnie: Jeśli nie wygramy mistrzostwa zmieniam nick na "thor22".

betek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2012, 06:29

Co za problem włączyć sobie w sopcascie rosyjskiego streama w jakosci hd? wole to, niz ogladanie transmisji łączonej i słuchanie "Borriellowych" fanatyków (czyt. Grzegorz Milko).

Adrian27th

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 4 razy

Nieprzeczytany post 05 maja 2012, 10:40

Mietson pisze:
iltalismano pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... rby-report

"boostem"? To nie znasz na to polskich słów? :roll:

Ja na inter generalnie nie liczę. Powtórzę to co wszyscy doskonale wiedzą - na Milan się nie oglądać, rozjechać Cagliari i po kłopocie :)

@ Gigi Buffon

To jest temat wałkowany wielokrotnie, którego niektórzy nie są w stanie pojąć. Założę się, że miliard ludzi już im pisało o tym, że chcą więcej serie A ale oni się tym nie przejmują nie dlatego, że są fanbojami Barcy i Realu, tylko dlatego, że najwyraźniej puszczanie tych meczów bardziej im się opłaca. Albo są jakieś inne przyczyny, w każdym razie - mogą robić co im się podoba.
Serio? Jedyne do czego mogłeś się przyczepić to słowo boost?
Eh, te kompleksy.

Ad Mistrz i jutrzejsza kolejka.

Stresuje się bardziej niż dzieciaki przed Maturami ;O

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
Pan Mietek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 maja 2012, 10:53

iltalismano pisze:Serio? Jedyne do czego mogłeś się przyczepić to słowo boost?
Eh, te kompleksy
Kompleksy? :rotfl: Koleś, czy ja Ciebie, no nie wiem, obrażam albo sugeruję, że jesteś głupi? Po prostu drażnią mnie te wszędobylskie zapożyczenia a tutaj mogłeś użyć miliarda innych określeń. Ale być może nie musiałem na to zwracać uwagi.
szczypek pisze:Aha, byłbym zapomniał. Oficjalnie: Jeśli nie wygramy mistrzostwa zmieniam nick na "thor22".
A jak się nie uda to pewnie będziesz się tłumaczył, że byłeś pijany albo pan Zambrotta włamał się na Twoje konto. Nie no, żartuję. Ale trzymam Cię za słowo :smile:

ODPOWIEDZ