Juventus mistrz ad 2012 !
- IGI
- Juventino
Dzielona transmisja jest fajna, jak sie nie jest kibicem zadnej z druzyn. Nie wyobrazam sobie ogladac naszego spotkania pol na pol z meczem milanu. Co innego transmisja 2 meczow na oddzielnych odbiornikach. Zreszta, Ci co maja watpliwa przyjemnosc ogladania meczow na Rai, wiedza jak bardzo jest to irytujace.bendzamin pisze:To potwierdzone info z ta dzielona transmisja? Bo nie wiem, czy mam kupowac premium na weebie![]()

- Dzium
- Juventino
''Kilka ważnych uzupełnień ramówkowych dla fanów lig hiszpańskiej i włoskiej. W sobotę o 20:55 w CANAL+ SPORT HD transmisja z meczu Barcelona-Espanyol, a jednocześnie w CANAL+ GOL HD relacja ze spotkania Granada-Real Madryt. Natomiast w niedzielę mecz Cagliari-Juventus został przeniesiony z 14:55 na 20:45. Tym samym od 20:40 zrobimy w CANAL+ GOL HD łączoną transmisję z meczów Inter-Milam i Cagliari-Juventus.''
Info z oficjalnej strony C+ Sport z Facebooka.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 9 razy
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Chyba raczej puszczą jednocześnie. C+Gol 1 i C+Gol 2. Gdzieś już tak kiedyś oglądałem, ale głowy bym nie dał, czy na C+.Ouh_yeah pisze:Czyli będą pokazywać derby Mediolanu od czasu do czasu przełączając się na mecz Juventusu.
Tak czy inaczej, będzie posiedzenie przed telewizorem z lapkiem na kolanach

- Gigi Buffon
- Juventino
To przecież kpina !!!C_Marchisio pisze:''Kilka ważnych uzupełnień ramówkowych dla fanów lig hiszpańskiej i włoskiej. W sobotę o 20:55 w CANAL+ SPORT HD transmisja z meczu Barcelona-Espanyol, a jednocześnie w CANAL+ GOL HD relacja ze spotkania Granada-Real Madryt. Natomiast w niedzielę mecz Cagliari-Juventus został przeniesiony z 14:55 na 20:45. Tym samym od 20:40 zrobimy w CANAL+ GOL HD łączoną transmisję z meczów Inter-Milam i Cagliari-Juventus.''

Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Nie, jest transmisja łączona. Chcą jak najmniejszym nakładem czasu antenowego ściągnąć przed telewizory jak najwięcej ludzi. Wiadomo, że transmisję łączoną obejrzą fani Interu, Milanu i Juventusu oraz postronni kibice ciekawi wyników.yanquez pisze:Chyba raczej puszczą jednocześnie. C+Gol 1 i C+Gol 2.
Ludzie zamiast przestać marudzić i obejrzeć sobie na sopcaście to koniecznie chcą transmisje z Canalu, żeby potem ponarzekać na nieprzygotowanych komentatorów

- stahoo
- Juventino
Ładna frustracja Gigi Buffon, ale zrozum, że Serie A jest olewana z góry na dół przez C+ od dawna, i nie zanosi się, żeby to się zmieniło. Sądzę, że Real lub Barca przyciągają więcej kibiców niż Derby Mediolanu, a tym bardziej Juve z Cagliari.
- Gigi Buffon
- Juventino
Wiem o tym. Po ilości przeprowadzanych transmisji w weekend. Liga Hiszpańska ma 3 mecze, a my tylko 2. Mogę to jeszcze przeboleć, bo i tak większość meczów, to transmisje z Juventusu, ale jak mają tak robić, to człowieka krew zalewa. Mogliby traktować te ligi bardziej poważnie. Napisałem też o tym na ich facebooku, to mi zlikwidowali mój komenatrz, choć nie było tam żadnych niedozwolonych słów ...
Milan prawie jak Juve ! Prawie robi wielką różnicę
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... rby-report
Silva nie zagra w derbach co powinno być ogromnym boostem dla napastników Interu, a szczegolnie Milito który jest w dobrej formie strzeleckiej.
Liczę na conajmniej remis Nerrazurich i wygrana Juve... zakrapiany weekend!
Silva nie zagra w derbach co powinno być ogromnym boostem dla napastników Interu, a szczegolnie Milito który jest w dobrej formie strzeleckiej.
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Pan Mietek
- Juventino
"boostem"? To nie znasz na to polskich słów? :roll:iltalismano pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... rby-report
Ja na inter generalnie nie liczę. Powtórzę to co wszyscy doskonale wiedzą - na Milan się nie oglądać, rozjechać Cagliari i po kłopocie

@ Gigi Buffon
To jest temat wałkowany wielokrotnie, którego niektórzy nie są w stanie pojąć. Założę się, że miliard ludzi już im pisało o tym, że chcą więcej serie A ale oni się tym nie przejmują nie dlatego, że są fanbojami Barcy i Realu, tylko dlatego, że najwyraźniej puszczanie tych meczów bardziej im się opłaca. Albo są jakieś inne przyczyny, w każdym razie - mogą robić co im się podoba.
- pumex
- Juventino
Mietek po majówce gada całkiem sensownieMietson pisze:Ja na inter generalnie nie liczę. Powtórzę to co wszyscy doskonale wiedzą - na Milan się nie oglądać, rozjechać Cagliari i po kłopocie

Jak już przełożyli nasz mecz, to mogliby przełożyć również spotkania Udinese i Napoli, żeby sprawiedliwość była na całej linii. Jeśli Friulani i Azzurri wygrają swoje mecze o 15:00, Inter o LM może zapomnieć, a wtedy z motywacją może być kiepsko

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Powiem tak, sam uważam iż na Milan nie ma potrzeby się oglądać, ale jeśli jest szansa, aby w tą niedzielę cieszyć się z mistrzostwa to czemu nie. Do tego nie wystarczy rozjechać Cagliari, to jest minimum, które ma zostać osiągnięte przed ostatnią kolejką i bez względu na wynik w Mediolanie. Byłbym zniesmaczony gdyby potknięcie Milanu było frajersko zmarnowane przez jakiś remis.Mietson pisze:Ja na inter generalnie nie liczę. Powtórzę to co wszyscy doskonale wiedzą - na Milan się nie oglądać, rozjechać Cagliari i po kłopocie
Interowi dobrze życzyć po prostu nie potrafię, dlatego życzę najgorszego Milanowi.
Aha, byłbym zapomniał. Oficjalnie: Jeśli nie wygramy mistrzostwa zmieniam nick na "thor22".
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Serio? Jedyne do czego mogłeś się przyczepić to słowo boost?Mietson pisze:"boostem"? To nie znasz na to polskich słów? :roll:iltalismano pisze:http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... rby-report
Ja na inter generalnie nie liczę. Powtórzę to co wszyscy doskonale wiedzą - na Milan się nie oglądać, rozjechać Cagliari i po kłopocie
@ Gigi Buffon
To jest temat wałkowany wielokrotnie, którego niektórzy nie są w stanie pojąć. Założę się, że miliard ludzi już im pisało o tym, że chcą więcej serie A ale oni się tym nie przejmują nie dlatego, że są fanbojami Barcy i Realu, tylko dlatego, że najwyraźniej puszczanie tych meczów bardziej im się opłaca. Albo są jakieś inne przyczyny, w każdym razie - mogą robić co im się podoba.
Eh, te kompleksy.
Ad Mistrz i jutrzejsza kolejka.
Stresuje się bardziej niż dzieciaki przed Maturami ;O
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- Pan Mietek
- Juventino
Kompleksy? :rotfl: Koleś, czy ja Ciebie, no nie wiem, obrażam albo sugeruję, że jesteś głupi? Po prostu drażnią mnie te wszędobylskie zapożyczenia a tutaj mogłeś użyć miliarda innych określeń. Ale być może nie musiałem na to zwracać uwagi.iltalismano pisze:Serio? Jedyne do czego mogłeś się przyczepić to słowo boost?
Eh, te kompleksy
A jak się nie uda to pewnie będziesz się tłumaczył, że byłeś pijany albo pan Zambrotta włamał się na Twoje konto. Nie no, żartuję. Ale trzymam Cię za słowoszczypek pisze:Aha, byłbym zapomniał. Oficjalnie: Jeśli nie wygramy mistrzostwa zmieniam nick na "thor22".