KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- @D@$
- Juventino
A jest ktoś w ogóle chętny żeby prowadzić?drozdi pisze:No to w środę krk, a niedziela Szatnia.
Najczęściej w Tychach: Reastauracja Słoneczna. Aczkolwiek są dwie podgrupy i niektórzy oglądają w Katowicach.piachu01 pisze:czyli widze ze Katowice są tylko w temacie:D, ale w kato raczej się nie spotykacie?
Ostatnio zmieniony 02 maja 2012, 12:13 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- drozdi
- Juventino
Panowie nie jedziemy jednak do krk. Ponownie Słoneczna.
Spotykamy się regularnie w Tychach. Na każdym meczu.
Przeczyta jedną stronę tematu i już...piachu01 pisze:czyli widze ze Katowice są tylko w temacie:D, ale w kato raczej się nie spotykacie?
- piachu01
- Juventino
Potwierdziłeś to co powiedziałem więc widocznie jedna strona tematu wystarczyła;)drozdi pisze:Panowie nie jedziemy jednak do krk. Ponownie Słoneczna.
Przeczyta jedną stronę tematu i już...piachu01 pisze:czyli widze ze Katowice są tylko w temacie:D, ale w kato raczej się nie spotykacie?
Tychy to nie Katowice. Szkoda bo bym z chęcia wpadł.
FORZA JUVE
- @D@$
- Juventino
Przynajmniej blisko.drozdi pisze:Panowie nie jedziemy jednak do krk. Ponownie Słoneczna.
Ja jest mecz na Canalu to niektórzy spotykają się (podobno) w:piachu01 pisze:Potwierdziłeś to co powiedziałem więc widocznie jedna strona tematu wystarczyła;)
Tychy to nie Katowice. Szkoda bo bym z chęcia wpadł.
ale to już musiałbyś się z nimi zgadać.Kuri pisze:Lub Katowice ul. Dąbrówki 3 Sportspub
W Słonecznej mecze praktycznie zawsze (chyba że są komunie), bo tam SKY odbiera.
Ostatnio zmieniony 02 maja 2012, 19:01 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- psychol_sympatyk
- Juventino
To jak, jest dziś ekipa w słonecznej?

- hfc
- Juventino
W sumie przed zaśnięciem stało się dlamnie oczywiste dlaczego był remis. Wszystko przez Drozdiego.
Zachciało mu sie stoliki przestawiać. Przy ustawieniu standardowym to myśmy bramkę zdobyli. :twisted:
Zachciało mu sie stoliki przestawiać. Przy ustawieniu standardowym to myśmy bramkę zdobyli. :twisted:
La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
- @D@$
- Juventino
Gigi po prostu uratował remis z Romą (broniąc karnego) i musiał to oddać kiedyś, zdarzyło się z Lecce.
W Trieście jednak o 20:45 gramy, podobno na Canalu robią łączoną transmisję (w sumie nie wiem jak ma to wyglądać) z obydwu spotkań, sam nie wiem, może lepiej gdzieś na Canalu obejrzymy, czy standartowo Słoneczna?
P.S. Zapamietajcie moje słowa: w LM Juve będzie w grupie z Lechem
W Trieście jednak o 20:45 gramy, podobno na Canalu robią łączoną transmisję (w sumie nie wiem jak ma to wyglądać) z obydwu spotkań, sam nie wiem, może lepiej gdzieś na Canalu obejrzymy, czy standartowo Słoneczna?

P.S. Zapamietajcie moje słowa: w LM Juve będzie w grupie z Lechem