Zgadzam się. Książkowo z pewnością wypada dużo lepiej ale na serial to się nie nadaje, a przynajmniej nie w takim stylu w jakim to zrobiono.steru pisze:"Game of Thrones" strasznie nudne
Wieje nudą jak jasna cholera. Nie oglądam dalej.
Kurczę a też miałem spore nadzieje co do tego serialu. Nie zabrałem się jeszcze za niego bo jest mało odcinków, ale skoro twierdzisz że to kompletna klapa...steru pisze:"Awake" które wypada najsłabiej. Zapowiedzi mnie nakręciły na ten serial ale niestety okazał się jednak klapą.
House po jednym czy dwóch dobrych odcinków znów zaczął przynudzać w ostatnich. Odgrzane zostały kolejny raz stare schematy (kto oglądał wszystkie dotychczasowe odcinki chyba dość szybko zaczął przeczuwać, że syn Wilsona i choroba House'a to kit) a teraz nagle największa uwaga koncentruje się na wątku Dominiki :doh: Chyba odwiedzę jakiś kościół pomodlić się o jakieś dobre, świeże pomysły scenarzystów na finałowy odcinek.
Ochoczo oglądam tylko Criminal Minds, ale dopiero drugi sezon a obecnie leci chyba 7, więc nie powiem nic ponad to, że mi się podoba.
Są jakieś szersze informacje dotyczące kolejnego sezonu Dextera? Bo póki co wiem tylko tyle, że będzie.