Wszystko o Fiorentinie

Serie A, Premier League, La Liga, Bundesliga, Liga Mistrzów, a nawet Ekstraklasa!
ODPOWIEDZ
pablo1503

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2012, 00:58

probeert pisze:
Amarillo pisze:Pan Delio Rossi zachował sięjak błazen, ale też ciekawe co powiedział Adem, może kilka cierpkich słów na temat zmiany :think: Kto wie w każdym razie niezłe pośmiewisko.
Plotka głosi, że Adem podczas zmiany powiedział do trenera, że jest zadowolony ze śmierci jego mamuśki... Tak przynajmniej twierdzi forzaitalianfootball :o No to Ljajić sobie ładnie nagrabił...
Jeżeli to prawda, to ten cały Ljajić powinien dostać bana na grę w piłkę. Jak w ogóle można być aż tak bezczelny :?: Dobrze zrobił Delio Rossi

Obrazek
Amarillo

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2012, 07:48

probeert pisze: Plotka głosi, że Adem podczas zmiany powiedział do trenera, że jest zadowolony ze śmierci jego mamuśki... Tak przynajmniej twierdzi forzaitalianfootball :o No to Ljajić sobie ładnie nagrabił...
W takiej sytuacji to ja się Delio Rossiemu nie dziwię. Sam pewnie nie odstawiałbym buta w takiej sytuacji. Myślałem, że ten uniesiony w górę kciuk oznacza coś w stylu ironicznego "rewelacyjna zmiana" i zachodziłem w głowę jak trener może wówczas zachować się w taki sposób. Bardzo nie ładnie panie Adem :naughty:

Sapere Aude!
bendzamin

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2012, 09:51

http://football-italia.net/18373/fioren ... rawl-video
I polecial. Burdel, panie, w tej Florencji, jak w polskim sejmie.

Obrazek
lenor

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 7 razy
Otrzymał podziękowanie: 13 razy

Nieprzeczytany post 03 maja 2012, 10:32

A ja Ljajicia chciałem w Juve :oops:

Dobry Mudżyn

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2012, 12:17

Ja z kolei slyszalem ze powiedzial mu mniej wiecej cos takiego: "<bije brawo> clap, well done, dickhead, keep it on!"

BESTER MANN, BESTEEER !

Obrazek
Castiel

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2012, 13:06

Moze Juve uda się jakoś skorzystać na tym syfie we Florencji...

johnnybgoode

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 03 maja 2012, 17:24

No to się porobiło, burdel na kółkach. Słyszałem że Ljaic potrafił być konfliktowy, ale żeby trenerowi... tak bardzo naubliżać? Powinien dostać tyle zawieszenia co Rossi, a na razie wygląda na to że ominą go jakiekolwiek sankcje :lol: Smutne

D-Rose

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 23:37

Widomo co ten pilkarzyk powiedzial Delio Rossiemu. Ponoc Rossi ma chorego syna(opozniony w rozwoju) a po zmianie Ljajic oznamił mu: "Brawo, jesteś głupszy niż twój syn!"

:roll:

Obrazek
zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 04 maja 2012, 23:50

it doesn't matter pisze:Widomo co ten pilkarzyk powiedzial Delio Rossiemu. Ponoc Rossi ma chorego syna(opozniony w rozwoju) a po zmianie Ljajic oznamił mu: "Brawo, jesteś głupszy niż twój syn!"
Niestety, ale guzik wiadomo. To wszystko są póki co domysły dziennikarzy, którzy powiązali zajście z faktem że Rossi ma opóźnionego syna, inni z kolei kombinują z faktem śmierci matki trenera. Natomiast Fabrizio Failla mówi że powiedział coś po serbsku czego nikt z tam obecnych nie rozumiał. Nie wiem skąd Delio Rossi zna ten język, ale wygląda na to że dopóki któryś z dwóch panów nie wyjawi jakie słowa padły, będziemy mogli co najwyżej snuć domysły.

alina

Redaktor
Redaktor
Awatar użytkownika
Podziekował: 1 raz

Nieprzeczytany post 05 maja 2012, 15:54

No i sprawa się wyjaśniła.

"As Ljajic was entering the dugout, he turned to me and offended me in Serbian, but I have coached many Serbian players, and I understood what he said, he said 'f*** your mother'," - Delio Rossi

http://www.goal.com/en/news/10/italy/20 ... -my-mother

francois

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 12:45

Fiorentina nie przestaje mnie zadziwiać. W najbliższych dniach ma trafić do nich Babel z Hoffenheim za 3 mln euro. Kolejny dobry transfer. Będzie pewnie problem ze zgraniem, ale jeśli wszystko wypali to odzyskają utraconą w zeszłym sezonie pozycję w Serie A.

„To jest miejsce wyjątkowe,
tu się mogą ziścić sny,
za te barwy, herb, tradycję,
zostaw serce, pot i łzy”
pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 13:19

francois pisze:Fiorentina nie przestaje mnie zadziwiać. W najbliższych dniach ma trafić do nich Babel z Hoffenheim za 3 mln euro. Kolejny dobry transfer. Będzie pewnie problem ze zgraniem, ale jeśli wszystko wypali to odzyskają utraconą w zeszłym sezonie pozycję w Serie A.
Moim zdaniem Babel to typowy średniak przeceniony za młodu. Wątpię, żeby Fiorentina miała z niego większą pociechę w przyszłości

Obrazek
Alfa i Omega

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 13:24

pumex pisze:
francois pisze:Fiorentina nie przestaje mnie zadziwiać. W najbliższych dniach ma trafić do nich Babel z Hoffenheim za 3 mln euro. Kolejny dobry transfer. Będzie pewnie problem ze zgraniem, ale jeśli wszystko wypali to odzyskają utraconą w zeszłym sezonie pozycję w Serie A.
Moim zdaniem Babel to typowy średniak przeceniony za młodu. Wątpię, żeby Fiorentina miała z niego większą pociechę w przyszłości
+1`

Kolejna ofiara angielskiego Secco, Ricka Parry'ego z L'poolu, którego transfery do dzisiaj błąkają się po drugim garniturze Europy. No ale cóż. I believe in Vincenzo Montella, jak mówiłem. Chociaż Conte też miał swojego Elię ;)

Espaneta

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 15 sierpnia 2012, 20:11

pumex pisze:Moim zdaniem Babel to typowy średniak przeceniony za młodu.
Według mnie właśnie bardzo dobry piłkarz którego nikt za młodu nie potrafił dobrze oszlifować, w Ajaxie z tego co pamiętam a nawet widziałem to grał świetnie, później w Liverpoolu raczej siedział na ławie ale gdy był w formie to wymiatał (jak np. w tym pamiętnym meczu z Realem gdzie Liverpool ich zdemolował 4-0) no ale siedzenie na ławce nie jest niczym dobrym dla takich piłkarzy, teraz już jest chyba za późno na jego reaktywacje, w Bundeslidze też jakoś nie szalał no ale może coś tam do gry Fiorki wniesie.

pumex

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 16 sierpnia 2012, 08:48

W każdym bądź razie Babel nie stał się tym, kim miał być. Wieszczono mu przyszłość podobną do tej największych talentów Ajaxu, tymczasem kopie piłkę ze średnim skutkiem w średnio-słabym niemieckim klubie.

Na pewno Fiorentina szuka pół-lewego skrzydłowego/napastnika, bo ponoć dodatkowo mocno interesują się Alejandro Gomezem z Catanii i moim zdaniem jest to dla nich o wiele lepsza opcja niż Babel

Obrazek
ODPOWIEDZ