Serie A (36): JUVENTUS 1-1 Lecce
- johnnybgoode
- Juventino
ty.... ty.... ty.... POWINIENEŚ SPŁONĄĆTheWitcher pisze: Milan bardziej zasłużył :-)
Żeby nie dostać ostrzeżenia to dodam: szkoda, że sceptycyzm mój i kilku innych kibiców się sprawdził. Cóż, liczymy na Inter.
- mati888
- Juventino
możesz mi powiedzieć czym? Równiejszą grą? Formą, trzymaną do końca sezonu? Meczami z bezpośrednim rywalem o Scudetto? Karnymi z kapelusza? Bramkami ze spalonego? Jedyne, w czym Milan jest lepszy od nas, to linia ataku, a Ty mówisz, że bardziej zasłużyli na Scudetto...wybacz, ale nijak nie umiem się z Tobą zgodzić.TheWitcher pisze:Milan bardziej zasłużył :-)
'Czasem lepiej nic nie mówić i sprawiać wrażenie głupiego niż się odezwać i rozwiać wszelkie wątpliwości'
- stahoo
- Juventino
Nie wygrał Euro i Ligi Mistrzów.Paulo pisze:Buffonowi należy się szacunek bo w życiu wygrał wszystko
To był błąd w przyjęciu - brak koncentracji, pewnie poczytał na JP, że mamy w planach "miazgę 4-0".Ein pisze: Akurat w tym momencie kiwka Buffona musiała nie wypalić.
Byłoby śmieszniej na forum niż jest terazBandiera_Rossa pisze:hehehe ciekawe co by było, jakby to był błąd Bonucciego

Ostatnio zmieniony 02 maja 2012, 22:51 przez stahoo, łącznie zmieniany 2 razy.
- Bandiera_Rossa
hehehe ciekawe co by było, jakby to był błąd Bonucciegogucio_juve pisze:Zdarza się najlepszym! To nie koniec świata. Mamy wszystko w swoich rękach!! GIGI nie łam się, jesteśmy z TOBĄ!!!
- ketraB
- Juventino
tu już nawet nie chodzi o sam błąd Buffona choć zasłużył sobie, bo wykazał się totalnym brakiem odpowiedzialności... przez cały mecz graliśmy piach, podania do dupy etc. nie liczę na inter... mam nadzieję, że naszym nie uschły jaja i dowiozą do końca to prowadzenie
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Znowu się zaczyna jak rok temu po meczu z Lecce, w którym Buffon w 12 minucie wychodzi poza pole karne i dotyka piłki ręką ustawiając cały mecz. Teraz znów schrzanił sprawę ale połowa kibiców twierdzi, że to nie jego wina. Nie, oczywiście to pewnie wina Vucinicia, że Buffon sobie przyjął piłkę na trzy metry.
Mecz był niezły. Szybko strzelona bramka i pełna kontrola. Zobaczymy co powie Conte bo komuś należy się mocny ochrzan.
Mecz był niezły. Szybko strzelona bramka i pełna kontrola. Zobaczymy co powie Conte bo komuś należy się mocny ochrzan.
- Amarillo
- Juventino
Już się chociaż z tym zasłużył nie ośmieszaj :lol: Chodzone mecze w wykonaniu Juve można policzyć na palcach jednej ręki, podobnie jak takie w których Milan gryzł trawę. Ani Milan, ani Juve nic jeszcze nie mają. Nic jeszcze nie przegraliśmy, ani Milan nic nie wygrał.TheWitcher pisze:To jest moje i tylko moje zdanie, że scudetto zdobędzie milan. Wygrają 2 ostatnie spotkania,a my gramy z ogórkami co się równa jakiemuś remisowi:)
Nie irytujcię się, ja nic nie pisałem, że mamy już mistrzostwo to nie gadajcie głupot bo nic nie świętowałem. Boli tylko, że przegrywamy je w taki głupi sposób. Milan bardziej zasłużył :-)
Sapere Aude!
- Lypsky
- Juventino
Ciekawe czy w kolejnym meczu nasze dziewczyny będą tak spacerować jak dziś. Ciężko wyróżnić kogokolwiek, może poza Buffonem, którego nonszalancja nie jest niczym usprawiedliwiona. Zremisować ze spadkowiczem grającym w 10, klasa.
a ja kocham gołe baby, gołe baby do przesady
- blackadder
- Juventino
No cóż, mieliśmy 1 remis w zapasie i go wykorzystaliśmy, teraz emocje będą do końca. Gramy jeszcze z zespołami które utrzymanie mają prawie zapewnione i grają te mecze praktycznie na wyjazdach. Damy radę.

- Mati1990
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Gigi, coś ty narobił najlepszego ? :o Jak nie wygramy majstra, a głównym czynnikiem będzie ten błąd, to Gigi zepsuje sobie i nam sezon głównie jednym głupim błędem. Mam nadzieje, że oduczy się już zabawy z przeciwnikami
Ogórki, które przez prawie całą drugą połowę grały w osłabieniu, nas cisną ? :lol: No bez jaj...
To dopiero teraz presja będzie, narobili sobie...
Majówka zepsuta. Dobranoc.

Ogórki, które przez prawie całą drugą połowę grały w osłabieniu, nas cisną ? :lol: No bez jaj...
To dopiero teraz presja będzie, narobili sobie...
Majówka zepsuta. Dobranoc.
- Paulo
- Juventino
Przestań Stahoo, wiesz że to była przenośnia i porównanie do tych userów co tutaj wygrali "wszystko" w piłce nożnej...pozwolisz na obrażanie Buffona w taki sposób jak to robią ? Zrobił błąd, ale jeszcze gramy o mistrzostwo.stahoo pisze:Nie wygrał Euro i Ligi Mistrzów.Paulo pisze:Buffonowi należy się szacunek bo w życiu wygrał wszystkoTo był błąd w przyjęciu - brak koncentracji, pewnie poczytał na JP, że mamy w planach "miazgę 4-0".Ein pisze: Akurat w tym momencie kiwka Buffona musiała nie wypalić.
- Ein
- Juventino
Mimo wszystko pocieszające jest to, że mamy ten 1 pkt. Nie wierzę, że to można przewalić.
Ogólnie na plus Marchisio. Caceres na lewej to pomyłka. Nie wiem na co oszczędzamy tych piłkarzy, skoro zostały dwa mecze plus finał PW. Grać, grać, strzelać i jeszcze raz strzelać.
Ogólnie na plus Marchisio. Caceres na lewej to pomyłka. Nie wiem na co oszczędzamy tych piłkarzy, skoro zostały dwa mecze plus finał PW. Grać, grać, strzelać i jeszcze raz strzelać.
- yamakasi
- Juventino
Buffon popełnił błąd ale gdyby nie on to nie byłoby Juve tu gdzie jest teraz... Wszystko w naszych rękach, jednak winą drużyny podkreślam drużyny jest to że gramy w przewadze a nie szukamy drugiego gola tylko się bawimy albo gramy jak Caceres..
To My Jesteśmy JUVENTUSEM