Serie A (36): JUVENTUS 1-1 Lecce
- Wojtek
- Juventino
Po co się przejmujecie wynikiem Milanu? To my rozdajemy karty i dopóki wygrywamy to nie musimy się na nich patrzeć
Co do meczu to nudy,nudy,nudy...Za De Ceglie powinien wejść Giac a nie Caceres. Bramke zawdzięczamy chyba tylko bramkarzowi który jest słaby i bardzo niepewny w tym co robi. Dodatkowo okradziono nas z gola, kiedy Pirlo podawał Quag nie był na spalony i miałby sam na sam.
Jak najszybciej strzelić na 2:0 i mieć spokój do końca meczu.
FORZA JUVE!!

Co do meczu to nudy,nudy,nudy...Za De Ceglie powinien wejść Giac a nie Caceres. Bramke zawdzięczamy chyba tylko bramkarzowi który jest słaby i bardzo niepewny w tym co robi. Dodatkowo okradziono nas z gola, kiedy Pirlo podawał Quag nie był na spalony i miałby sam na sam.
Jak najszybciej strzelić na 2:0 i mieć spokój do końca meczu.
FORZA JUVE!!
- Castiel
- Juventino
Vucinic osiągnął w tym meczu poziom najgorszy z możliwych, ale Conte go nie zmieni, a znając życie będzie miał asystę albo sam strzeli. Quag niewidoczny. Przydałby się jeszcze jeden gol dla uspokojenia sytuacji bo przy stanie 1:0 może być różnie. No i oczywiście te odbiory Vidala... 

Ostatnio zmieniony 02 maja 2012, 21:38 przez Castiel, łącznie zmieniany 1 raz.
- jakku1
- Juventino
1. W koncu lepsza polowka Lichego. Biega szybciej, czesciej wlacza sie do akcji ofensywnych.
2. Fantastyczny mecz Marchisio.
3. Powinnismy prowadzic co najmniej 2:0, a Vidal zmarnowal bardzo dobra sytuacje.
4. Spalonego w sytuacji gdy wybiegal Quag na sam na sam nie bylo.
2. Fantastyczny mecz Marchisio.
3. Powinnismy prowadzic co najmniej 2:0, a Vidal zmarnowal bardzo dobra sytuacje.
4. Spalonego w sytuacji gdy wybiegal Quag na sam na sam nie bylo.
- Robaku
- Juventino
Czy mi się wydaje czy komentatorzy mówią Jose Caseres? chyba, że Jose to jakieś zdrobnienie od Martin!?
Słabo od 30 minuty gramy.
Mirek to w ogóle dzisiaj słabiej niż wszyscy. Ciekawe co z DeCeglie.
Caseres vel Jose, dzisiaj słabiej i wydaje mi się, że dużo lepiej prezentował się w momencie przyjścia do Juve niż teraz.
No cóż czekam na Del Piero bo zrobi zamieszanie, sciągac Mirasa i dawać Giaca, w ogóle poraz kolejny dostosowujemy się do poziomu rywala, wiec trzeba szybko wpakować drugą bramkę, bo licho (Milan) nie śpi.
Słabo od 30 minuty gramy.
Mirek to w ogóle dzisiaj słabiej niż wszyscy. Ciekawe co z DeCeglie.
Caseres vel Jose, dzisiaj słabiej i wydaje mi się, że dużo lepiej prezentował się w momencie przyjścia do Juve niż teraz.
No cóż czekam na Del Piero bo zrobi zamieszanie, sciągac Mirasa i dawać Giaca, w ogóle poraz kolejny dostosowujemy się do poziomu rywala, wiec trzeba szybko wpakować drugą bramkę, bo licho (Milan) nie śpi.
- pakman
- Juventino
Matri juz sie rozgrzewa . Vucinic chce chyba pokozaczyc przeciwko bylem klubowi i jak zawsze gra padake . Szkoda akcji bramkowej Vidala - kapitalne podanie Markiza !! braklo pare centymetrow
szkoda 

"Białe seRce , kRew w czeRni MY na zawsze JUVE wieRni " ★ ★ ★
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
Pirlo przyszedl z Mialnu za darmo ? Niemozliwe!
Nawet Chuck Norris nie strzelil tylu goli co DEL PIERO !
- Wojtek
- Juventino
Nie zdrobnienie tylko to jest jego pełne imie i nazwisko, dokładnie José Martín CáceresRobaku pisze:Czy mi się wydaje czy komentatorzy mówią Jose Caseres? chyba, że Jose to jakieś zdrobnienie od Martin!?

Del Piero na boisko za FQ.
- lenor
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 13 razy
Dla nich jest nawet Argentyńczykiem ;]Robaku pisze:Czy mi się wydaje czy komentatorzy mówią Jose Caseres? chyba, że Jose to jakieś zdrobnienie od Martin!?
Mi od 30 minuty padła relacja PL więc oglądam gdzieś indziej.
Jak już zdążono zauważyć Vucnić cieniutko, Pirlo jak zawszez klasą, Marchisio... jemu chyba najbardziej obok Lichego się chce, bardzo dobry, póki co występ. Jeszcze jeden gol i kolejny komplecik zostaje w Turynie ;]
Ostatnio zmieniony 02 maja 2012, 21:42 przez lenor, łącznie zmieniany 1 raz.
- Hoffman
- Juventino
W sensie, że to źle?Castiel pisze:ale Conte go nie zmieni, a znając życie będzie miał asystę albo sam strzeli.
Mecz jak na razie dla mnie dobry, nie czuję zagrożenia ani stresu, w drugiej mam nadzieję dołożyć drugą i spokojnie dotrwać do końca ;]
- annihilator1988
- Juventino
Przydałaby się bramka na 2-0, by ostudzić zapędy Lecce. Na pewno będą ku temu okazje. Mam nadzieje, że zejście z Paolo wszystko jest ok, a sama zmiana miała bardziej charakter profilaktyczny. Sezon jeszcze się nie skończył, nie warto grać twardziela.
- johnnybgoode
- Juventino
Olbrychski się poprawił później, zejdź z niegolenor pisze:Dla nich jest nawet Argentyńczykiem ;]Robaku pisze:Czy mi się wydaje czy komentatorzy mówią Jose Caseres? chyba, że Jose to jakieś zdrobnienie od Martin!?

- Castiel
- Juventino
W sumie to nie wiem. Mirko ostatnio prezentował się całkiem przyzwoicie, ale w tym meczu zdecydowanie daje ciała. Conte go nie zmieni i pewnie dobrze na tym wyjdziemy, ale w tym meczu patrzeć na niego to męka. Oby tylko jakąś asystę zaliczył albo trafienie żeby jakoś obronić swój wizerunek w tym meczu.Hoffman pisze:W sensie, że to źle?Castiel pisze:ale Conte go nie zmieni, a znając życie będzie miał asystę albo sam strzeli.
Mecz jak na razie dla mnie dobry, nie czuję zagrożenia ani stresu, w drugiej mam nadzieję dołożyć drugą i spokojnie dotrwać do końca ;]