Serie A (36): JUVENTUS 1-1 Lecce
- God
- Juventino
A ma ktos link do meczu na sopcascie (ogladajac w aplikacji nie na www) mam niestety problem z komputerem i wszystkie transmisje na www strasznie mi zamulaja (slow motion...) i jedynie moge ogladac w sopcascie... a dzis taka posucha.... prosze o link moze byc na pw.
PS. 5:0
PS. 5:0
Feel my pain, feel my sorrow, you will never survive it.
- jareckijuve
- Juventino
Piękny początek
brawo Markiz!

Z Juventusem od 2004 roku!
- KondzioJuveFans
- Juventino
a co mówią ? bo nie oglądam z C+ bo oni zawsze gadają bzdety. Co do meczu to wynik jest , ale gra nie powala. Przy wyjściu Quaga sam na sam spalonego nie było.jarmel pisze:Co Chiellini zrobił tym komentatorom na C+? o.O
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- kosciu88
- Juventino
Jak narazie nie jest zle ale to nie to samo co ostatnich meczach. Alex na boisko za Fabio
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- squinter
- Juventino
Ale czasami chociaz potrafi dokladnie podac, dzisiaj to jest kompletna zenada, mam nadzieje, ze nie bedziemy musieli ogladac go zbyt dlugo na boisku.stahoo pisze:Vucinić jest beznadziejny jak zawsze :roll:squinter pisze:Vucinic dzisiaj jest beznadziejny, nie przypominam sobie zadnego dobrego zagrania w jego wykonaniu.
- Arcadio Morello
- Juventino
Trzeba strzelić jeszcze 2 bramkę żeby uspokoić grę. W drugiej połowie chcę zobaczyć Del Piero. Szkoda, że AC Milan prowadzi, ale grają jeszcze z Interem
.

- jarmel
- Redaktor
To co już któryś raz z rzędu, że jest znany z symulowania, że ciągle ma coś do powiedzenia, że denerwuje innych zawodników itp.KondzioJuveFans pisze:a co mówią ? bo nie oglądam z C+ bo oni zawsze gadają bzdety. Co do meczu to wynik jest , ale gra nie powala. Przy wyjściu Quaga sam na sam spalonego nie było.jarmel pisze:Co Chiellini zrobił tym komentatorom na C+? o.O
#AllegriOut