Camoranesi przedłużył kontrakt!!!
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Kebab, a czy ja dosłownie poweidziałem, że Ci NIE WIERZĘ? Poprostu chodziło mi o to, że to mogło wydawać się dziwne, o tak o nagle z nieba spadło, Camor przedłużtł kontrkat, nikt się niespodziewał. Jak Del Piero przdłużał kontrakt to była wielka uroczystość
Ale wiadomo dlaczego 8)
Niespradzę, twoich newsów, ponieważ nie znam j.włoskiego.
Co do kontraktu, to jestem niezmiernie szcześliwy! Bardzo przepadam za Camorem. To wspaniały zawodnik, który jest nam niezbędny! Choć czasem ma wachania formy to i tak uważam go, za wielkie ogniwo naszej drużyny. Uwielbiam oglądać jego DRYBLINGI :twisted: 8) Ahh...wspaniałe 8)

Niespradzę, twoich newsów, ponieważ nie znam j.włoskiego.
Co do kontraktu, to jestem niezmiernie szcześliwy! Bardzo przepadam za Camorem. To wspaniały zawodnik, który jest nam niezbędny! Choć czasem ma wachania formy to i tak uważam go, za wielkie ogniwo naszej drużyny. Uwielbiam oglądać jego DRYBLINGI :twisted: 8) Ahh...wspaniałe 8)

- rdk
- Juventino
EKSTRA, szafa gra :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
A czemu niektórzy piszą, że on ma słabą formę
Nie rozumiem was, przecież on gra bardzo dobrze, słabo jedynie zagrał z Interem

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- kouba
- Qualità Juventino
brawo, On jest bardzo potrzebny w Juve, mimo że ostatnio grał troszke słabiej, ale to chyba cały Juventus jednak grał troche słabiej
Uczynił wielki postęp w porówaniu z ostatnim rokiem, nie sądzicie 

- mati13
Mauro byl lubiany od pierwszego razu jak przyszedl do juve.Mam nadzieje ze mauro podpisze jeszcze jedna umowe z juve!!!