Camoranesi przedłużył kontrakt!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 17:12

Kebab, a czy ja dosłownie poweidziałem, że Ci NIE WIERZĘ? Poprostu chodziło mi o to, że to mogło wydawać się dziwne, o tak o nagle z nieba spadło, Camor przedłużtł kontrkat, nikt się niespodziewał. Jak Del Piero przdłużał kontrakt to była wielka uroczystość :) Ale wiadomo dlaczego 8)
Niespradzę, twoich newsów, ponieważ nie znam j.włoskiego.

Co do kontraktu, to jestem niezmiernie szcześliwy! Bardzo przepadam za Camorem. To wspaniały zawodnik, który jest nam niezbędny! Choć czasem ma wachania formy to i tak uważam go, za wielkie ogniwo naszej drużyny. Uwielbiam oglądać jego DRYBLINGI :twisted: 8) Ahh...wspaniałe 8)

Obrazek
bblackk

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 18:04

Nie no fajnie... Podpisał kontrakt, forma pójdzie w górę, zacznie asystować, sztrzelać brameczki (jak ta z LM z Feyenordem mniam, mniam...). Wszystko zapowiada się wyśmienicie :D

rdk

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 18:33

EKSTRA, szafa gra :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :D :D :D :D :D :D A czemu niektórzy piszą, że on ma słabą formę :?: :?: :?: :?: :?: :?: Nie rozumiem was, przecież on gra bardzo dobrze, słabo jedynie zagrał z Interem

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kouba

Qualità Juventino
Qualità Juventino

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 21:28

brawo, On jest bardzo potrzebny w Juve, mimo że ostatnio grał troszke słabiej, ale to chyba cały Juventus jednak grał troche słabiej :wink: Uczynił wielki postęp w porówaniu z ostatnim rokiem, nie sądzicie :?:

Johnny777

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 00:01

informacja o tym kontrakcie cieszy bo to świadczy że Juve nie ma zamiaru się Mauro pozbywać, a jeśliby nawet to nikt go za darmo nie dostanie... :twisted:

Wicior

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 2 razy

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 12:33

Bardzo dobrze że przedłuża!!!!!

Niech nas dalej czaruje!!!

mati13

Nieprzeczytany post 06 grudnia 2003, 12:47

Mauro byl lubiany od pierwszego razu jak przyszedl do juve.Mam nadzieje ze mauro podpisze jeszcze jedna umowe z juve!!!

ODPOWIEDZ