TORUŃ || wspólne wypady na mecz
- Durtan
- Juventino
dzwoniłem wczoraj do nich i powiedzieli, że nie trzeba robić rezerwacji, bo nie ma innych transmisji w tym czasie..
więc pewnie puszczą nam na dużym ekranie (chociaż ja osobiście wolę siedzieć w loży niż na tych krzesełkach
)..
przychodźmy więc jak najliczniej.
do zobaczenia jutro. 

przychodźmy więc jak najliczniej.

- evilboy
- Juventino
Nikt nam nie broni rozsiąść się w loży, jeśli będzie wolnaSysiek pisze:dzwoniłem wczoraj do nich i powiedzieli, że nie trzeba robić rezerwacji, bo nie ma innych transmisji w tym czasie..więc pewnie puszczą nam na dużym ekranie (chociaż ja osobiście wolę siedzieć w loży niż na tych krzesełkach
)..
przychodźmy więc jak najliczniej.do zobaczenia jutro.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- wojti-s
- Juventino
evilboy pisze:Nikt nam nie broni rozsiąść się w loży, jeśli będzie wolnaSysiek pisze:dzwoniłem wczoraj do nich i powiedzieli, że nie trzeba robić rezerwacji, bo nie ma innych transmisji w tym czasie..więc pewnie puszczą nam na dużym ekranie (chociaż ja osobiście wolę siedzieć w loży niż na tych krzesełkach
)..
przychodźmy więc jak najliczniej.do zobaczenia jutro.
Chyba, że oszczędzają i wygaszają drugą salę

- evilboy
- Juventino
3. evilboySysiek pisze:to milutkiego oglądania, ja odpadam.ej, a w niedziele pokazują mecz!
i właśnie możemy świętować majstra wtedy.
zbierajmy się już.
o!
olać jutro, lista na niedzielę, godz. 15.00:
1. Sysiek
2. Beata Syśkowa
EDIT:
po co nowa lista?

Ostatnio zmieniony 04 maja 2012, 19:13 przez evilboy, łącznie zmieniany 1 raz.
"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- wojti-s
- Juventino
6. wojti-s (niestety bez Magdy więc wynik pozostaje kwestią otwartąevilboy pisze:1. Sysiek
2. Beata Syśka
3. Guma
4. Baku
5. evilboy

Uuuu... mamy pierwszego postaBaku pisze:4.Baku

- Brutalo
- Juventino
Ja się zadeklaruję wieczorem, ale lipa, że miałaby to być transmisja łączona. Derby mediolanu zajmą spokojnie 3/4 transmisji, a to przedostatni mecz....
- wojti-s
- Juventino
Ja to zrozumiałem w ten sposób, że u nas w loży na jednej plaźmie będzie Juve, a na drugiej Milan z interem. Jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi. Bo rzeczywiście - perspektywa oglądania derbów, zamiast spotkania w Trieście, mi się nie uśmiecha.Brutalo pisze:Ja się zadeklaruję wieczorem, ale lipa, że miałaby to być transmisja łączona. Derby mediolanu zajmą spokojnie 3/4 transmisji, a to przedostatni mecz....
- Brutalo
- Juventino
Źle zrozumiałeś, dlatego mi też się nie uśmiecha.wojti-s pisze:Ja to zrozumiałem w ten sposób, że u nas w loży na jednej plaźmie będzie Juve, a na drugiej Milan z interem. Jeżeli się mylę to niech mnie ktoś poprawi. Bo rzeczywiście - perspektywa oglądania derbów, zamiast spotkania w Trieście, mi się nie uśmiecha.Brutalo pisze:Ja się zadeklaruję wieczorem, ale lipa, że miałaby to być transmisja łączona. Derby mediolanu zajmą spokojnie 3/4 transmisji, a to przedostatni mecz....
Na stronie jest info -> 20:40 liga włoska: Inter-Milan/Cagliari-Juventus (J.Kowalski, T.Lipiński) , czyli pewnie będzie tak samo jak z multiligą mistrzów na N. Derby będą leciały cały czas, a co pewien odstęp czasu będą pokazywać akcję Juve. Na oficjalnym profilu na facebook jest napisane "Natomiast w niedzielę mecz Cagliari-Juventus został przeniesiony z 14:55 na 20:45. Tym samym od 20:40 zrobimy w CANAL+ GOL HD łączoną transmisję z meczów Inter-Milam i Cagliari-Juventus." ...
Kurde, jakbym miał większą chatę to bym wszystkich do siebie zaprosił, ale max pięć osób wejdzie do pokoju

Nie mógłby ktoś zabrać laptopa do baru ? xD
Jest w razie czego rezerwacja ?