Juventus Stadium
- Reg
- Juventino
Raczej nie. Prawdopodobnie było to takie wykonanie. Albo przynajmniej coś w tym stylu.darex pisze:Mam do was parę pytań dotyczące otwarcia stadionu. A więc:
2. Czy ta wersja Michaela Jacksona - Smooth Criminal była specjalnie przerobiona na potrzeby ceremonii ? 44.30min
- AdiZ
- Juventino
Na stadionie widnieje już scudetto(tarcza) z liczba 30 i 3 Złotymi gwiazdkami
Brawo Andrea Agnelli!!!

Link do Galerii
Fajny Jeep na 9 zdjęciu 8)

Link do Galerii
Fajny Jeep na 9 zdjęciu 8)
- Desant.
- Juventino
Miałby ktoś może większych rozmiarów te fotki z wielką tarczą na stadionie?
Powiedzcie czy nie czekaliśmy poza tymi wszystkimi sukcesami i radościami na taki zarząd, który ma jaja żeby stawiać na swoje i nie bać się nikogo? Ja czekałem i teraz już chyba mam. :-D
Powiedzcie czy nie czekaliśmy poza tymi wszystkimi sukcesami i radościami na taki zarząd, który ma jaja żeby stawiać na swoje i nie bać się nikogo? Ja czekałem i teraz już chyba mam. :-D
- Peter
- Juventino
Na trybunach też już dodali 3 gwiazdkę
http://media.zenfs.com/en/blogs/sptusso ... 0A6xe.jpeg
Chyba, że to fotomontaż
http://media.zenfs.com/en/blogs/sptusso ... 0A6xe.jpeg
Chyba, że to fotomontaż
Kiedy znowu zobaczę zwycięstwo Juve w LM?
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
"Tutaj trzeba bez przerwy walczyć, a kiedy wydaje się, że wszystko jest już stracone, trzeba wierzyć nadal, bo Juve nigdy się nie poddaje."
Omar Enrique Sivori
- tabo89
- Juventino
http://www.juvepoland.com/text.php?id=1170 --> Extra --> Trzecia gwiazdka (09.05) - i w paczce są zdjęcia HQqUIET pisze:Miałby ktoś może większych rozmiarów te fotki z wielką tarczą na stadionie?
- jakku1
- Juventino

Chyba nawet wyglada to lepiej gdy ta trzecia gwiazdka jest nieco wyzej od dwoch pozostalych ; )
Zapraszam tez na moje konto na twitterze => https://twitter.com/jakku113 

- @Maras@
- Juventino
Na stadionie może i tak ale nie na koszulkach. Jak dla mnie ta "piramidka" z gwiazdek to jakiś dramatjakku1 pisze:Chyba nawet wyglada to lepiej gdy ta trzecia gwiazdka jest nieco wyzej od dwoch pozostalych ; )

- Vanquish
- Qualità Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
A co Ci się nie podoba w "Juventus Stadium'?Qrczak pisze:Mam pytanie, kiedy wreszcie będzie nazwa stadionu ? Minął sezon, a my dalej gramy bez nazwy :-D
KLIK - nie wiem czy każdy może oglądać czy tylko znajomi, a są to zdjęcia z wycieczki po stadionie.
- @Maras@
- Juventino
No ale po co Ci to ? Juventus zgarnął kasę za sprzedanie prawa do nich a teraz ta firma (nie pamiętam nazwy) martwi się o to żeby sprzedać prawo do nadania nazwy. Wolałbyś np. Pepsi Arena lub Lay's Arena (czy każde inne) ? Ja tam wolę Juventus StadiumQrczak pisze:Mam pytanie, kiedy wreszcie będzie nazwa stadionu ? Minął sezon, a my dalej gramy bez nazwy :-D

- Qrczak
- Juventino
W zasadzie nic ,ale mogli by to jakoś nazwać, ładniej by było ;pKimi pisze:A co Ci się nie podoba w "Juventus Stadium'?
KLIK - nie wiem czy każdy może oglądać czy tylko znajomi, a są to zdjęcia z wycieczki po stadionie.
Jednak jest to też sposób by zarobić troche melonów

Nie jest. Sprzedaliśmy już prawa do nazwy stadionu jeszcze przed jego budową ( sfinansowaliśmy z tego bodajże 80% stadionu ).Qrczak pisze:W zasadzie nic ,ale mogli by to jakoś nazwać, ładniej by było ;pKimi pisze:A co Ci się nie podoba w "Juventus Stadium'?
Jednak jest to też sposób by zarobić troche melonów
Pavel Nedved pisze:"Juve ponownie jest nieprzyjemne? Mam nadzieję, nie interesuje mnie bycie miłym, tylko zwycięskim"
- Qrczak
- Juventino
A to sorki . Tylko o ile pamiętam to było tak, że ta firma może sprzedać nazwe stadionu tak ?^FAZZI^ pisze:
Nie jest. Sprzedaliśmy już prawa do nazwy stadionu jeszcze przed jego budową ( sfinansowaliśmy z tego bodajże 80% stadionu ).