CZĘSTOCHOWA || Wspólne wypady na mecze (do 08.2013)
- Armandos
- Juventino
odpadam dziś bo idę do roboty na 13:30 do 22 . Więc jak bym mógł to ktoś mi może napisać wynik po 45 minutach i 90. O wynik milanu bym także prosił . Mój number fon najwyżej ah16 niech poda komuś chyba ze sama mi zda relacje
Pozdrawiam

- CuoreSportivo
- Juventino
Ja też za chwilę się pojawię
- Mrówa
- Juventino
Niedziela godz. 15:00 Liściu
mecz z Novarą. Transmisji nie ma, więc laptok niezbędny.
PS. wczoraj było 9 osób
PS2. Boriello:*
PS3. Andrea Pirlo nie strzelił swojego piątego ze wszystkich 16 rzutów karnych strzelanych w Serie A, podobnie było w poprzedniej kolejce z Romą. Osobisty rekord Pirlo jest jeszcze gorszy, bo w sezonie 2007/08 na pięć prób aż trzykrotnie się mylił.
Nie ma to jak dawać karne strzelać typowi, który tego nie potrafi...Sabotaż!

PS. wczoraj było 9 osób

PS2. Boriello:*
PS3. Andrea Pirlo nie strzelił swojego piątego ze wszystkich 16 rzutów karnych strzelanych w Serie A, podobnie było w poprzedniej kolejce z Romą. Osobisty rekord Pirlo jest jeszcze gorszy, bo w sezonie 2007/08 na pięć prób aż trzykrotnie się mylił.

- lisciozerca
- Juventino
OK, OK, ale nie wiem czy będę na tym meczu, dam jeszcze znać.
Co do statystyk Pirlo, to tylko potwierdza nasze przypuszczenie, że na pustą też by nie trafił. Trzeba ściągnąć Stevie Wondera do wykonywania rzutów karnych
Co do statystyk Pirlo, to tylko potwierdza nasze przypuszczenie, że na pustą też by nie trafił. Trzeba ściągnąć Stevie Wondera do wykonywania rzutów karnych

- Nedved11rulez
- Juventino
w niedziele będe, we wtorek nie bede, przy okazji zapraszam na ognisko we wtorek na grabówce 

I’m gonna run away and never wonder why...
I’m gonna run away and open up my mind...