BIAŁYSTOK || wspólne wypady na mecz
- Winner
- Juventino
Up. Judzio mimo stanu wskazującego na spożycie, na ostatnim meczu mówił że P już niema bo któryś z współwłaścicieli leciał w kulki i podjęli decyzję o zamknięciu.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- pawel_cz_88
- Juventino
Włączyłem, przesłuchałem, ogłuchłem... i uwierzyłem oczywiście :ppezet1988 pisze:Dla wszystkich niedowiarków
http://www.youtube.com/watch?v=rZ7I4qCrYIU
Istnieje taka piosenka, jaką śpiewali nasi zacni Mateusze
http://www.youtube.com/watch?v=GHHSVoiT ... ure=relmfu
O tym też nie mogłem zapomnieć
nawet tak nie żartuj!pezet1988 pisze:Chodziliśmy do E sprzątneli sprzed nosa, P to samo. Ten sam los czeka BH?
- Judzio
- Juventino
Podbijam temat :!: W niedziele kolejny arcyważny mecz JUVENTUSU, fajnie by było razem podopingować naszych wariatów tak więc oficjalnie zapraszam do mnie na wspólne oglądanie. Potrzebny jest jedynie laptop żeby podłączyć do telewizora (kabel HDMI mam)
29.04.2012 r. godz. 15:00
novara - JUVENTUS
1. Judzio
2. Mojso
3. ...
29.04.2012 r. godz. 15:00
novara - JUVENTUS
1. Judzio
2. Mojso
3. ...

- Gość
Nie wiem dokładnie o której gram mecz w niedzielę i nie wiem czy bym nie był na styk w domu. Jutro dam znać czy da się coś zrobić :-)
- Gorn
- Juventino
i ja bym prosił o podanie wyniku po meczu, dlatego iż mam jutro wesele w Bełsku i tak wypadło w godzinach meczowych
ludzie to mają tupet 12 lat planowali ten ślub i nie przewidzieli że Juve z Novarą będzie grał i to w takim gorącym czasie walki o mistrzostwo.

- Winner
- Juventino
Aktualne, ja się wybieram.
P.S W Biedronce jest twoje ulubione ciemnozłote piwo.
P.S W Biedronce jest twoje ulubione ciemnozłote piwo.
BędzieA laptop będzie?
Ostatnio zmieniony 29 kwietnia 2012, 13:33 przez Winner, łącznie zmieniany 1 raz.
Od kołyski aż po grób zapatrzony w jeden klub.
- Gość
mecz z Lecce jest na Weekendzie w Środę o 20:45 (:D) rozumiem, że się spotykamy w BH ?