Serie A (35): Novara 0-4 JUVENTUS
- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
Akurat to że Novara atakuje działa na nasza korzyść. Cesena bała sie wyjsc z własnej połowy nawet. Jak mieli rożny to nie wiedzieli co z nim zrobić.annihilator1988 pisze:Mecz z zawalidrogami, które mają ambicje pozostać w najwyższej klasie rozgrywkowej. To co można powiedzieć o zespole Navary, to to, że potrafią bardzo dobrze skontrować.
Novara otworzy się bardziej niż inni spadkowicze - mam nadzieję. Licze ze Siena da radę zatrzymać Milan :>
"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
"per noi altri terza stella, per voi altri terzo dito!"
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.
- KondzioJuveFans
- Juventino
Znowu nasi zagrają na sztucznej murawie ... zresztą nie ma to znaczenia ;D Novara jak będzie atakować to skończy się tak jak to się zawsze kończy gdy drużyny atakują z Juve
Jeśli wygrają to wątpię aby wypuścili Scudetto z rąk ! FORZA JUVE

Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Wojtek
- Juventino
Jeśli Milan przegra z Sieną a my wygramy ten mecz to już za tydzień po meczu z Lecce możemy świętować scudetto 
Sam mecz będzie pewnie podobny do tego wczorajszego z Ceseną, Novara po wygranej z Lazio jakieś tam szanse jeszcze ma, więc licze jednak że zaatakują.
Typ: 0-2.
Vidal,Vucinic.
FORZA JUVE!!

Sam mecz będzie pewnie podobny do tego wczorajszego z Ceseną, Novara po wygranej z Lazio jakieś tam szanse jeszcze ma, więc licze jednak że zaatakują.
Typ: 0-2.
Vidal,Vucinic.
FORZA JUVE!!
- CuoreBiancoNero.
- Juventino
zgadzam sie,Siena innym duzo klopotow sprawia,tez mam nadzieje,ze przy ostatniej grze Milanu zabiora im jakies punkty,co jest prawdopodobne.rammstein pisze:dodatkowo Siena jest grozna szczegolnie u siebie, a z ostatnią formą Milanu, ktory strzela max 1 bramkę licze przynajmniej na remis w Sienie
wiele osob sie cieszy,ze ostatnie mecze Juve ma takie latwe,a wiadomo,ze "ogony" zawsze ostro walcza...lub sie bronia

ale wydaje mi sie ,ze bedzie sie nam latwiej gralo z Novara niz z Cesena.
"Juve nel sangue,Juve nel cuore ,Bianconeri si nasce ,Bianconeri si muore"
- pablo1503
- Juventino
Coś czuję, że na szpicy będzie grał Borriello :doh:
Łukasz, nie byłbym tego taki pewien. Zdażało się już w tym sezonie, że Borriello wychodził w pierwszej jedenastce, mimo że nic nie pokazywał, a teraz, jakby nie patrząc, strzelił gola. Liczę, że Quag będzie grał, bo ostatnio jest niezłej formie
Łukasz, nie byłbym tego taki pewien. Zdażało się już w tym sezonie, że Borriello wychodził w pierwszej jedenastce, mimo że nic nie pokazywał, a teraz, jakby nie patrząc, strzelił gola. Liczę, że Quag będzie grał, bo ostatnio jest niezłej formie

Ostatnio zmieniony 26 kwietnia 2012, 20:45 przez pablo1503, łącznie zmieniany 1 raz.

- Łukasz
- Juventino
To więcej niż pewne... Conte lubi tego jego wąsa.pablo1503 pisze:Coś czuję, że na szpicy będzie grał Borriello :doh:
PS. Tak na serio - pewnie wejdzie z ławki, a od pierwszej Q.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Coś czuję, że się Novara troszkę otworzy. Derby to derby. Utrzymania i tak sobie już nie zapewnią, a z Juve nie grają przecież na co dzień.
Trzeba zdobyć 3 punkty i tyle w temacie.
Trzeba zdobyć 3 punkty i tyle w temacie.
- Vimes
- Juventino
Jak na razie trener Novary mówi, że: "I could do with 12 players though…(...) I’ve already been thinking about the game. I think I could do with an extra player in order to better cover the field of play though…", więc o otwieraniu się raczej nie myśli.mrozzi pisze:Coś czuję, że się Novara troszkę otworzy. Derby to derby. Utrzymania i tak sobie już nie zapewnią, a z Juve nie grają przecież na co dzień.
- jareckijuve
- Juventino
Każdy trener naszych rywali od paru meczy mówi, że jest szansa pokonać Juventus, bo ich drużyna jest dobrze zmotywowana, a po meczu gratulują nam dobrej gry i zwycięstwa...
Z Juventusem od 2004 roku!
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Damn it... Albo to może kurtuazja?Vimes pisze: Jak na razie trener Novary mówi, że: "I could do with 12 players though…(...) I’ve already been thinking about the game. I think I could do with an extra player in order to better cover the field of play though…", więc o otwieraniu się raczej nie myśli.
Cieszy mnie, że najprawdopodobniej od pierwszej minuty będziemy oglądać na boisku Fabio.
- NoWaCzEk
- Juventino
Co do Novary, to jestem dziwnie spokojny... Widać, że Conte myśli tylko o mistrzostwie, co pokazał ostatni mecz z Cessena. Wbijmy następny gwóźdź do trumny bo na takie zespoły jak Novara, czy Cessena nie da się patrzeć:/ Do nich dokoptowałbym Lecce, bo szkoda mi Genoi... Najpierw Sampdoria teraz oni... Może to i dobrze? Przewietrzyć trochę Serie A;] No i w przyszłym roku derby z Toro
Mam nadzieję, że bedzie organizowany wyjazd, bo to łakomy kąsek dla fanów obydwu klubów
Ps. Wie ktoś dlaczego po strzeleniu bramki przez naszych nie leci już "I will survive" (la lalala la lalalalalala) ? Miałem sentyment do tej piosenki:/

Ps. Wie ktoś dlaczego po strzeleniu bramki przez naszych nie leci już "I will survive" (la lalala la lalalalalala) ? Miałem sentyment do tej piosenki:/
NOI VOGLIAMO QUESTA VITTORIA!
- Mrówa
- Juventino
Taki mały psikus od Conte:
"Pirlo jest oddelegowany do wykonywania rzutów karnych. Jeśli Alessandro Del Piero jest na boisku, wtedy on odpowiada za jedenastki, jeśli go nie ma, odpowiedzialność spoczywa na Andrei. To dwaj mistrzowie i decyzję pozostawiam im."
http://www.solojuve.com/komentarze_pras ... arnych.php
Fajnie wiedzieć, że jak dostaniemy karnego to parwdopodobnie go nie wykorzystamy
Ale to tylko 4 kolejki do końca...
"Pirlo jest oddelegowany do wykonywania rzutów karnych. Jeśli Alessandro Del Piero jest na boisku, wtedy on odpowiada za jedenastki, jeśli go nie ma, odpowiedzialność spoczywa na Andrei. To dwaj mistrzowie i decyzję pozostawiam im."
Fajnie wiedzieć, że jak dostaniemy karnego to parwdopodobnie go nie wykorzystamy

- Adrian27th
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 4 razy
To Ja sie zakładam o flaszke ze nastepnego karnego Pirlo wykorzysta!Mrówa pisze:Taki mały psikus od Conte:
Fajnie wiedzieć, że jak dostaniemy karnego to parwdopodobnie go nie wykorzystamyAle to tylko 4 kolejki do końca...

"It seems today, that all You see, it's violence in movies and sex on Tv..."
Pumex pisze:Francuz (Pogba) nie ma najmniejszych szans na realną walkę o pierwszy skład.