Liga Mistrzów 2011/12
- strong return
- Juventino
1. Gdyby Lewy stał na miejscu Gomeza Bayern byłby już w finale. Sytuacja np. z 86min, gdzie się Niemcowi niewiadomego pochodzenia pomieszały nogi.
2. Kupując głównie gwiazdy ligi-można jechać równo nawet z Realem od Mou. I to jest naprawdę pocieszające. W przekroju dwumeczu Bayern gra lepszą piłkę, ma większe posiadanie, stworzył więcej sytuacji. Zabrakło tylko większej skuteczności. Trochę mnie dziwi przebieg rewanżu. Real nawet nie wyprowadzał w drugiej połowie za wielu kontr.
2. Kupując głównie gwiazdy ligi-można jechać równo nawet z Realem od Mou. I to jest naprawdę pocieszające. W przekroju dwumeczu Bayern gra lepszą piłkę, ma większe posiadanie, stworzył więcej sytuacji. Zabrakło tylko większej skuteczności. Trochę mnie dziwi przebieg rewanżu. Real nawet nie wyprowadzał w drugiej połowie za wielu kontr.
- Nedved1983
- Juventino

pięknie, Hiszpania za burtą :C krystyna nie strzela

życie jest piękne, teraz pewno w studiu będzie wspólny lament kibiców Barcy i Realu
a w finale niech wygra lepszy, ja w każdym razie finał chętnie obejrzę

- Gotti
- Juventino
Skoro Chelsea i Bayern grające kupę przez cały sezon dochodzą do finału LM to ja widzę świetlaną przyszłość przed Juve za rok
.
Włosi już raczej za naszej młodości 4 miejsca w LM nie odzyskają. Zapomnijmy o tym:)
W finale jestem za Chelsea, bo nie lubię Niemców i Niemiec.
Włosi już raczej za naszej młodości 4 miejsca w LM nie odzyskają. Zapomnijmy o tym:)
W finale jestem za Chelsea, bo nie lubię Niemców i Niemiec.
- Vimes
- Juventino
Bayernowi i Effe gratuluję awansu do finału. Piłka nożna to piękny sport skoro murowani faworyci do awansu muszą obejść się smakiem. Śmiem twierdzić, że wygrał futbol. Futbol piłkarzy z charakterem, wiarą w siebie i determinacją. Komentarz Kołtonia: "Real zainwestwał za mało, żeby znaleźć się w finale" :lol:.
- strong return
- Juventino
Skoszona w LM Borussia wygrała z Bayernem, który skosił zupełnie Bazyleę, która skosiła Man United, który kosi w lidze Chelsea. Brak ładu i składu 
Bayern wygrał zasłużenie.

Bayern wygrał zasłużenie.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2012, 23:31 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
szczypek przed meczem wczorajszym pisze:Kibicuję Chelsea i dobrze mi z tym.
Najlepszy kibic EVEEEEER xDszczypek przed meczem dzisiejszym pisze:Dziś kibicuje Bayernowi i też mi z tym dobrze.
Bardzo dobrze się stało, że zamiast Barcelona - Real mamy Chelsea - Bayern. Nic więcej nie mam do dodania.
- SKAr7
- Juventino
Młodości? :lol: jakiej młodości?Gotti pisze: Włosi już raczej za naszej młodości 4 miejsca w LM nie odzyskają. Zapomnijmy o tym:)
dawno nie widziałem TAK emocjonujących karnych! Jakby Real odwrócił z 0:2... to byłoby duże. Ale Ramos przestrzelił, z czego nawet się cieszę.
Piłka poświęcenia, chęci, emocji wygrywa w tym roku z piłką umiejętności, pychy i ofensywy.
Juve za rok ma spore szanse, jeśli Tonemu się doszlifuje skład.
- Dtmiu
- Katalończyk
Ależ emocje, ależ mecz! :-D W finale liczę na Bayern bo w przeciwieństwie do Chelsea pokazali w tym dwumeczu świetną piłkę i w obu spotkaniach moim zdaniem byli lepsi od rywali z Madrytu. Po takich spotkaniach aż chce się oglądać LM:)