Wyjazd na mecz Juve - TUTAJ WSZYSTKO

Spotkania kibiców, zloty, wyjazdy na mecze i najnowsze informacje z kibicowskiego świata.
ODPOWIEDZ
szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2012, 22:43

Abi pisze:Juventus idzie po majstra i nagle się zrobił wysyp tematów zakładanych przez ludzi, którzy "zawsze marzyli żeby pojechać na mecz". Gdzie byliście, jak Juve było w b, albo jak grało padakę z ogórami?
Co Ty chłopcze pieprzysz za głupoty to nie ogarniam. Nie jesteś fajny z tym swoim "jestem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kibicem, bo jeżdżę regularnie do Turynu i przekręcam nazwy innych drużyn strzelając suchymi ankietami".

Jak Juventus grał słabiej to byli i tacy, którzy znaleźli sposób, aby pojechać na mecz na własną rękę. Na pewno teraz więcej się o tym mówi na forum i więcej ludzi dostrzega fakt, iż może sobie pozwolić na taki wyjazd bez zapisania się do DP. Coraz więcej relacji z takich wyjazdów i człowiek sam myśli o tym, aby się na taki mecz wybrać. Sam nigdy nie byłem, ale planowałem w tym sezonie się wybrać. Dlaczego nie planowałem się wybrać wcześniej? Ponieważ nie wiem ile razy będę miał możliwość takiego wyjazdu, chciałem zobaczyć też nowy stadion.
Tak czy inaczej nie bój się, jak sobie jeden czy drugi szaraczek raz czy drugi pojedzie na mecz, to Ty nic nie stracisz, nadal będziesz naszym najlepszym kibicem.

Pytanie arrow500 jest głupie, ale takich pytań było i jest zawsze sporo. Wynika z lenistwa.

pikaczu

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2012, 22:51

zahor pisze:
Czy ktoś się orientuje jak wygląda kwestia kupienia biletów u koników. To, że funkcjonują całe sieci to wiem, ale czy ktoś dokładnie orientuje się w ewentualnych cenach w Turynie?
Kiedy byłem we wrześniu w Turynie nie widziałem żadnego konika. A poza tym z tego co pamiętam wszystkie bilety są imienne, a dowód tożsamości porównywany jest z biletem zaraz na pierwszej bramce, więc ewentualne kupno biletu u konika nie gwarantuje wejścia na stadion. Imię co prawda można zmienić, ale trzeba to zrobić przez internet (przy stadionowej kasie nie da rady, przynajmniej wtedy tak było), a nie sądzę, żeby ktoś miał taką możliwość zrobienia tego przez neta chwilę przed meczem.

zahor

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2012, 22:59

pikaczu pisze: Kiedy byłem we wrześniu w Turynie nie widziałem żadnego konika. A poza tym z tego co pamiętam wszystkie bilety są imienne, a dowód tożsamości porównywany jest z biletem zaraz na pierwszej bramce, więc ewentualne kupno biletu u konika nie gwarantuje wejścia na stadion. Imię co prawda można zmienić, ale trzeba to zrobić przez internet (przy stadionowej kasie nie da rady, przynajmniej wtedy tak było), a nie sądzę, żeby ktoś miał taką możliwość zrobienia tego przez neta chwilę przed meczem.
To akurat nie jest żaden problem, uwierz mi. Rzecz w tym że konia raczej nie szuka się przed samym meczem tylko trochę wcześniej. Chodzi mi tylko o to jakie są orientacyjne przebitki na meczach Juventusu.

Abi

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2012, 23:05

szczypek pisze:Co Ty chłopcze pieprzysz za głupoty to nie ogarniam. Nie jesteś fajny z tym swoim "jestem <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> kibicem, bo jeżdżę regularnie do Turynu i przekręcam nazwy innych drużyn strzelając suchymi ankietami".
Dwoję się i troję, żebyś tylko zechciał mnie koralu złoty zestawić w swoich ankietach obok lordówjuve czy innych deszczowych w swojej słitaśnej-młodzieżowej-i-na-luzie forumowej zabawie.
Na pewno teraz więcej się o tym mówi na forum i więcej ludzi dostrzega fakt, iż może sobie pozwolić na taki wyjazd bez zapisania się do DP. ble ble ble
Na DP to się możesz zapisać z zachorem i nedvedem50000, tylko nie mieszaj DPL do waszych lubieżnych zabaw.

bez odbioru

AmericanPsycho

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 23 kwietnia 2012, 23:47

Panowie, dostać bilety na Lecce dzisiaj to była misja prawdziwie niemożliwa. Poszły w 1,5 godziny, przy czym byłeś szczęściarzem, jeśli udało ci się choć raz trafić na 'wolne łącze'. Jedziemy grupą 8-osobową. Czterem się udało... Pozostali (w tym ja) kupili bilety za 820zł (sztuka) na Curva Nord (czyli bilety, o wartości 35euro) na zagranicznych stronkach z biletami. DRAMAT!

Platon mawiał: Szlachetną rzeczą jest wybaczać, ale nigdy nie płać za spóźnioną pizzę.
Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 00:06

te 4 bilety kupował każdy na własna rękę czy też może ten kto się przedostał kupował też dla innych przy okazji? pytam bo będę się starał kupić bilet na Atalantę i myślę że taki szturm kilku osób może zwiększyć szansę. bilety nieźle podniosły wam koszt, ale warto jednak jechać

szczypek

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika
Otrzymał podziękowanie: 22 razy

Nieprzeczytany post 24 kwietnia 2012, 00:12

Abi pisze:Pierwszy wycięty fragment, który nie trafia w sedno problemu, do którego się odnosiłem
Abi pisze:Drugi wycięty fragment, który nie trafia w sedno problemu, do którego się odnosiłem
Abi pisze:bez odbioru
Typowe jeśli się nie ma żadnych argumentów w dyskusji. Gość przyszedł na forum, poleciał w kulki, bo nie przeglądnął tematów na forum i zadał pytanie jak to jest z wyjazdem na mecz. Raz, że może nie wiedzieć, że to DPL organizuje takie wyjazdy kilka razy w sezonie, dwa mógł po prostu nie wiedzieć, że taki temat istnieje, co oczywiście należy potępić, bo wygląda na to, że nie szukał (no ale zdarza się). Trzy - nie wiem dlaczego wyrzucasz mu brak "trwania przy drużynie w słabszym okresie", zarejestrował się w 2008, wtedy to chyba nie graliśmy jakiejś kosmicznej piłki. Może chce też zobaczyć nowy stadion, może teraz ma na to pieniądze, może dopiero teraz pozwolili mu rodzice, nie wiem. No ale musisz wyjechać ze swoim pajacowaniem, że niegodny on odwiedzenia Turynu. Bo co? Gorszy człowiek czy kibic? Żal Cię.

preclix

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:21

Panowie, przebiłem się wczoraj przez cały temat, ale do teraz mogłem o czymś zapomnieć lub nie było nic o tym wspominane. W związku z tym mam dwa pytanka:

- Czy podczas zakupu biletu na mecz przez listicket, mogę jednorazowo zakupić większą ilość biletów (jeżeli tak, to ile max.), czy przy zakupie każdego kolejnego biletu trzeba przeprowadzać całą procedurę od nowa ? (ważne przy przeciążeniu serwera)

- Czy istnieją jakieś alternatywne serwisy, na których można nabyć bilet na mecz Juventusu ?

Nedved1983

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 00:29

można kupić 4 bilety, zamiast jednego zaznaczasz że chcesz cztery. potem na następnej stronie potwierdzasz, a na następnej podajesz dane każdej z osób po sobie. potem przechodzisz do płatności

MichalJuve

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 20:30

Poszukuje 3 osoby chętne na wyjazd do Turynu na mecz JUVENTUS - Lecce FC. Wyjazd 1maja 2012 (wieczorem). Więcej info tel. 724799609

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 20:44

Skad wezmiesz bilety ?

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
mario86_JUVE

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 21:29

witam.potrzebuje pomocy w sprawie zakupu biletow na juve vs lecce 2 maja 2012.na stronie ktora znalazlem na forum przez internet nie mozna kupic jedynie w punkcie lub przez call center wie ktos czemu?

Filip

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 21:34

mario86_JUVE pisze:witam.potrzebuje pomocy w sprawie zakupu biletow na juve vs lecce 2 maja 2012.na stronie ktora znalazlem na forum przez internet nie mozna kupic jedynie w punkcie lub przez call center wie ktos czemu?
Bo już może nie ma biletów? Wziąłeś to pod uwagę ? :]

jareckik

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 21:35

mario86_JUVE pisze:witam.potrzebuje pomocy w sprawie zakupu biletow na juve vs lecce 2 maja 2012.na stronie ktora znalazlem na forum przez internet nie mozna kupic jedynie w punkcie lub przez call center wie ktos czemu?
Dobre :C Bilety są soldout czyli wyprzedane... Próbuj u koników

Obrazek

http://zmieleni.pl/ - postaw na jednomandatowe okręgi wyborcze!
mario86_JUVE

Juventino
Juventino

Nieprzeczytany post 25 kwietnia 2012, 21:36

no widzisz na to akurat wpadłem tylko jak nie ma to czemu można kupić w inny sposób tj.infolinia i w punkcie?

ODPOWIEDZ