Serie A (33): Cesena 0-1 JUVENTUS
- Greger
- Juventino
3-5-2 z Ceseną, z tak naprawdę 5 obrońcami i 3 defensywnymi pomocnikami to jak puszczenie czołgów do walki z partyzantką w gęstym lesie...
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2012, 18:53 przez Greger, łącznie zmieniany 1 raz.
- Arcadio Morello
- Juventino
Juve ewidetnie sobie nie radzi. Niech od drugiej połowy zagra Alex Del Piero.
Pirlo nie powinien strzelać karnych. Mam nadzieje, że to da do myślenia Conte. Liczę przynajmniej na 1:0 i 3 pkt.
Pirlo nie powinien strzelać karnych. Mam nadzieje, że to da do myślenia Conte. Liczę przynajmniej na 1:0 i 3 pkt.

- annihilator1988
- Juventino
Liczę na Conte, niech nakręci chłopaków, bo bardzo słabo to wygląda. Zawodzą Pirlo, Vidal i Martin.
Ostatnio zmieniony 25 kwietnia 2012, 18:52 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 1 raz.
- bendzamin
- Redaktor
- Kamil_on
- Juventino
Właśnie teraz pole do popisu ma Conte. Za mało ruchu z przodu, Pirlo słabo, Vidal jak będzie tak grał, to pożegna się z boiskiem - jest co robić w przerwie.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Castiel
- Juventino
Masakra jakaś co się dzieje. Matri i Vucinic powinni sobie odpocząć. Pewnie Conte weźmie przykład z poprzednich trenerów - nie idzie to wpuści Del Piero. Coś strasznego. W poprzednich meczach z mocnymi przeciwnikami grali ci sami zawodnicy i wyglądało to o niebo lepiej, a teraz kiedy przeciwnikiem jest drużyna już będąca w drugiej lidze piłkarze zawodzą.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Łatwo nie jest, jako że Cesena, spadkowiczem już będąc, w dalszym ciągu nie chce się otworzyć. Mieliśmy kilka klarownych sytuacji, ale póki co bez wymiernych korzyści.
Karnego być nie powinno. Ręka zdecydowanie była, ale tuż przed polem karnym. Pirlo karnego zepsuł, ale dzisiaj gra ogólnie fatalnie - traci piłkę pod naszym polem karnym, do tego te niedokładne podania...
Trzeba przycisnąć. 3 pkt mają być.
Karnego być nie powinno. Ręka zdecydowanie była, ale tuż przed polem karnym. Pirlo karnego zepsuł, ale dzisiaj gra ogólnie fatalnie - traci piłkę pod naszym polem karnym, do tego te niedokładne podania...
Trzeba przycisnąć. 3 pkt mają być.
- kosciu88
- Juventino
Szkoda ze Vidal nie podszedl do karnego, pewnie bysmy prowadzili 1 0. Matri do zmiany i Alex na boisko.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- pablo1503
- Juventino
Gramy słabo
Po ustawieniu się Pirlo do strzału, od razu można było zgadywać, że nie trafi. Robi bardzo dziwny rozpęd
Przeszliśmy przez te trudne mecze bez problemu, aż nie chce mi się wierzyć, że nasza genialna passa mogłaby się zatrzymać na Cesenie

Po ustawieniu się Pirlo do strzału, od razu można było zgadywać, że nie trafi. Robi bardzo dziwny rozpęd

Przeszliśmy przez te trudne mecze bez problemu, aż nie chce mi się wierzyć, że nasza genialna passa mogłaby się zatrzymać na Cesenie

- jakku1
- Juventino
Znow to samo! W cholere sytuacji, ale oczywiscie zerowa skutecznosc. Juz pomijam tego karnego, bo jak na moje oko to w ogole go nie powinno byc (reka ewidentna i klasyczna na karniaka, ale poza polem karnym!) i mozna powiedziec, ze sprawiedliwosci stalo sie zadosc. Ale inne okazje? Matri powinien miec bramke, Vucinic tak samo (dwie baaaaaardzo dobre okazje).
Pirlo gra jeden z gorszych meczow sezonu. Vidal rowniez bardzo slabo. Najlepiej z pomocy Marchisio, ale on tez nic za bardzo nie gra (jedna fajna pilka do Matriego, dwie fajne klepy i strzal na wiwat).
Mysle, ze czas przejsc na 433, o ile Elia jest na lawce, no chyba, ze Giaccherini ma byc tym prawym skrzydlowym ale nie wiem czy wprowadzenie akurat tego gracza popawi Nasza gre.
Pirlo gra jeden z gorszych meczow sezonu. Vidal rowniez bardzo slabo. Najlepiej z pomocy Marchisio, ale on tez nic za bardzo nie gra (jedna fajna pilka do Matriego, dwie fajne klepy i strzal na wiwat).
Mysle, ze czas przejsc na 433, o ile Elia jest na lawce, no chyba, ze Giaccherini ma byc tym prawym skrzydlowym ale nie wiem czy wprowadzenie akurat tego gracza popawi Nasza gre.