przed derbami EUROPY.....Barca-REAL
- Nunez
- Juventino
Barcelona nie przegrała na Camp Nou z Realem od dwudziestu lat. W sezonie 1983/84 uległa u siebie najbliższym rywalom 1:2. W kolejnych dziewiętnastu meczach Barcelona odniosła 15 zwycięstw, a cztery konfrontacje zakończyły się remisem. W obecnych rozgrywkach Barcelona spisuje się poniżej oczekiwań. W trzech ostatnich meczach zdobyła tylko jeden punkt, a w tabeli zajmuje ósme miejsce. Przeciwko Realowi Katalończycy zagrają bez kontuzjowanego Brazylijczyka Ronaldinho. Prawdopodobnie holenderski trener Frank Rijkaard będzie mógł skorzystać z wracającego do zdrowia obrońcy Carlesa Puyola.
Królewscy zagrają w najsliniejszym składzie - z Helguerą i Beckhamem jako defensywnymi pomocnikami. Mecz ma szczególne znaczenie dla Luisa Figo i Ronaldo. Rok temu bezmyślni kibice z Camp Nou ?przywitali? Portugalczyka... świńską głową, butelkami i telefonami komórkowymi, które rzucili na boisko. Brazylijczyk spędził w katalońskim klubie jeden sezon i kibice z Barcelony do dziś mogą jedynie pomarzyć o napastniku jego formatu. Ronaldo był królem strzleców Primera w barwach ?Blaugrana?.
Prawdopodobne składy:
FC Barcelona: Valdés(lub Rustu); Gabri, Reiziger, Puyol, Van Bronckhorst - Gerard, Xavi, Cocu, Motta - Kluivert, Saviola.
Real Madryt: Iker Casillas - Michel Salgado, Raúl Bravo, Pavón, Roberto Carlos - Figo, Beckham, Helguera, Zidane - Raúl, Ronaldo.
Mecz sędziuje seńor Carmona Mendez.
zapowiada sie piekny mecz..... licze ze wygra real,i beckham znowu zagra kapitalnie.,..
Królewscy zagrają w najsliniejszym składzie - z Helguerą i Beckhamem jako defensywnymi pomocnikami. Mecz ma szczególne znaczenie dla Luisa Figo i Ronaldo. Rok temu bezmyślni kibice z Camp Nou ?przywitali? Portugalczyka... świńską głową, butelkami i telefonami komórkowymi, które rzucili na boisko. Brazylijczyk spędził w katalońskim klubie jeden sezon i kibice z Barcelony do dziś mogą jedynie pomarzyć o napastniku jego formatu. Ronaldo był królem strzleców Primera w barwach ?Blaugrana?.
Prawdopodobne składy:
FC Barcelona: Valdés(lub Rustu); Gabri, Reiziger, Puyol, Van Bronckhorst - Gerard, Xavi, Cocu, Motta - Kluivert, Saviola.
Real Madryt: Iker Casillas - Michel Salgado, Raúl Bravo, Pavón, Roberto Carlos - Figo, Beckham, Helguera, Zidane - Raúl, Ronaldo.
Mecz sędziuje seńor Carmona Mendez.
zapowiada sie piekny mecz..... licze ze wygra real,i beckham znowu zagra kapitalnie.,..
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Mecz jest mi obojętny. Natomiast wydaje mi się, że real...jednak poradzi sobie z Barcą. Barca ostanio przegrała aż 5-1. Bez Ronaldinho nie mają większych szans. On kiruję całą drużyną. Barca nie wygra tym bardziej ,że teraz real podobno jest na fali :roll: B Jestem ciekawy wyniku.

- Wojtom
- Juventino
powiem tyle ...jesli chodzi o ten mecz to dla mnie mogłaby Barcelona wygrać !!!
ale dla mnie ważniejszy jest inny mecz ,także rozgrywany w sobote o 20.30, a mianowicie Lazio---JUVENTUS !! 8) 

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
- Seiru
- Juventino
Hmmmmmm......
Może Barce podniosłaby porażka z silniejszym teoretycznie rywalem...
Mi mecz też jest raczej obojętny bo tez uważam że trzeba sie skupić na meczyku z Lazio.....
Ale wysoka porażka Realu wcale nie zepsuje mi dnia :twisted:
Może Barce podniosłaby porażka z silniejszym teoretycznie rywalem...
Mi mecz też jest raczej obojętny bo tez uważam że trzeba sie skupić na meczyku z Lazio.....
Ale wysoka porażka Realu wcale nie zepsuje mi dnia :twisted:
non mollare mai
- Gianluigi
- Juventino
Mam nadzieje ze wygra barca lub będzie remis , poniewaz tak obstawiłem :-D . Co do meczu to szkoda ze nie zagra Ronaldinho z nim w składzie Barca miałaby większe szanse na wygranie tego meczu,a tak będą musieli wniesc więcej serca w gre bo niestety jesli chodzi o umiejętności to real ich przewyższa .Liczę na Barce!!.
Sempre a Solamente Juventus!!!
- Rybeq
- Juventino
"Deby Europy" :shock:
Muszę przyznać Fanie becksa że twoje teksty wywołują u mnie codziennie salwę śmiechu. Nie mogę się doczekać jaką głupotę palniesz jutro.

Muszę przyznać Fanie becksa że twoje teksty wywołują u mnie codziennie salwę śmiechu. Nie mogę się doczekać jaką głupotę palniesz jutro.
[']rybeq[']
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
20.II.2003-3.III.2005
cos sie konczy, cos sie zaczyna.
- RuTeK
- Juventino
MAm ten mecz tam gdzie swiatlo nie dochodzi!!!! CZyli w PIwnicy!! Liczy sie tylko JUve !!!!!
- "Dziadku byłeś bohaterem na Wojnie ?"
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- "Nie... ale służyłem w kompani Bohaterów "
WSZYSTKO I NIC O Amaurim i innych Drewnianych Graczach !
- azzurra
- Qualità Juventina
Derby Europy???? Co najwyżej Hiszpanii, ale nazywać to derbami Europy???? Jakieś megalomańskie zapędy fanów piłki hiszpańskiej tutaj widzę... Derby Europy, to będę w finale LM w maju przyszłego roku: Juventus - Real :twisted: Nie muszę chyba pytać, kto wygra, co?
- kouba
- Qualità Juventino
Też mi sie śmiać chciałoRybeq pisze:"Deby Europy" :shock:![]()

Ja myśle, że mimo, że Barca przegrała ostatnio aż 5-1 to z Ronaldinho by sobie poradzili, ale bez Niego to stawiam na remis 2-2