Liga Mistrzów 2011/12
- Vimes
- Juventino
- YaSq
- Juventino
Ogladajac wyczyny niedokarmionych pilkarzy Barcy, dochodze do smutnego wniosku, trzeba sciagan z powrotem Melo. Jak trafimy Barce w LM to na pewno mecz skonczymy w 10. Melo zalatwi, ze chociaz czerwo bedzie sluszne 

"Gwizdy z trybun? Jeszcze trochę i będą nam bić brawo" L. Del Neri
- Skibil
- Redaktor
Przezabawnie wygląda ten autobus Czelsi.
No wiadomym było, że będzie czerwo i karny. Swoją drogą, moim zdaniem kartki przed finałem powinny być kasowane - piłkarze mogliby skupić się na walce na boisku (tak jak dziś piłkarze z Londynu) a finałowe widowisko nie traciłoby na jakości.

- strong return
- Juventino
Co prawda nie uważam się za hatera Barcy, ale cieszę się że nie awansowali.
Taki jest już sport. Moim zdaniem karny wcale nie taki pewny. Ale pomimo słupka pod koniec, mentalnie, to właśnie ta chwila w której Messi spudłował zadecydowała o wyniku. Potem było głównie, już tylko bicie głową w mur.
Taki jest już sport. Moim zdaniem karny wcale nie taki pewny. Ale pomimo słupka pod koniec, mentalnie, to właśnie ta chwila w której Messi spudłował zadecydowała o wyniku. Potem było głównie, już tylko bicie głową w mur.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 22:40 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- Nedved1983
- Juventino
ja człowiek małej wiary...
i jeszcze ten ich hymn teraz
co za emocje, LM jest piękna w tym sezonie, a za rok będzie jeszcze lepsza

i jeszcze ten ich hymn teraz

co za emocje, LM jest piękna w tym sezonie, a za rok będzie jeszcze lepsza

- annihilator1988
- Juventino
Meczu nie widziałem. Niech ktoś go tutaj zrelacjonuje. Ogólnie cieszy mnie awans Chealsea, ale mam nadzieje, że nie wygrają LM, bo to automatycznie dawałoby im prawo gry w przyszłorocznych rozgrywkach
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2012, 22:42 przez annihilator1988, łącznie zmieniany 2 razy.
- wojczech7
- Juventino
Oż w mordę, masakra. Chelsea w tym dwumeczu miało takiego farta, że głowa mała. Tylko żeby jutro Bayern nie dał ciała i odprawił z kwitkiem następnych "bogów futbolu", a będzie cudnie. :-D
"Błogosławiony, kto nie mając nic do powiedzenia, nie obleka tego faktu w słowa."
- Supersonic
- Juventino
"50 milionów właśnie się wreszcie zwróciło" cytat ze sky sports :twisted:
Jeżeli miał wygrać futbol ofensywny, to wygrał:
74' wchodzi Seydou Keita
80' wchodzi Fernando Torres
Guardiola całkowicie przekombinował- z pierwszym składem, ze zmianami..
Nie wiem kto w tej Chelsea zagra w finale ale chyba mało komu w Europie tak należy się wygranie LM jak im. Jutro Bayern i finał obejrzę z przyjemnością.
Jeżeli miał wygrać futbol ofensywny, to wygrał:
74' wchodzi Seydou Keita
80' wchodzi Fernando Torres
Guardiola całkowicie przekombinował- z pierwszym składem, ze zmianami..
Nie wiem kto w tej Chelsea zagra w finale ale chyba mało komu w Europie tak należy się wygranie LM jak im. Jutro Bayern i finał obejrzę z przyjemnością.