Czy popierasz Fightersów ????
- DeeJay
- Juventino
Sprawa jest conajmniej dwuznaczna. A wszystko przez brak współpracy pomiędzy klubem a kibicami. Informacja na JP była niezbyt obiektywna, bo napisana ze strony kibiców. Fightersi nie są święci, klub postępuje źle. wina leży po obydwu stronach.
- rdk
- Juventino
Jednak się zgodzę z DJ-em, po obu stronach leży przyczyna, ale z tym stadionem to rzeczywiście się zawiodłem, i na dodatek bilety :?
Mam nadzieję, że nasi kibole i działacze się dogadają w sprawie stadionu i biletów :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Mam nadzieję, że nasi kibole i działacze się dogadają w sprawie stadionu i biletów :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- DeeJay
- Juventino
Pokusiłem się o sprawdzenie cen biletów kilku czołowych klubów Italii m.in. Lazio, Interu czy Milanu. Ceny biletów są bardzo porównywalne i zbliżone do siebie i w Turynie wcale nie są te bilety najdroższe.
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Zgadzam się z DJJuventuhino. Prawda zawsze lezy po środku, tak jest w tym przypadku. Trudno jest nam obiektywnie ocenić co tak naprawdę się wydarzyło. Jedynie tylko z newsa na JP możemy co nieco wywnioskować.
Jedno jest pewne. To źle wpływa na atmosferę wokół klubu :? Trzeba jak najszybciej dojść do porozumienia i stworzyć jedność. Tak jak jest teraz poprostu być nie może.
Jedno jest pewne. To źle wpływa na atmosferę wokół klubu :? Trzeba jak najszybciej dojść do porozumienia i stworzyć jedność. Tak jak jest teraz poprostu być nie może.

- BIANCONERI
- Juventino
Zgadzam sie z przedmówcami prawda lezy po środku.Rozumiem rozżalenie kibiców,ale jednocześnie ciesze się,że nie grozą oni śmiercia prezydentowi Juve-tak jak choćby kibice Barcelony.Fightersów szanuje,w końcu to wierni fani Juventusu,ale muszą oni ustąpic w niektórych kwestiach zarządowi Juve,a ten nie może byc zbyt surowy i bezwzględny.
"Bestia najgorsza zna troche litości lecz ja jej nie znam,więc nie jestem bestią"

- adinockm
- Juventino
Ja się zgadzam z kibicami. Wiecie ile straci włoska scena ultras jeśli wprowadzą takie zmiany dla kibiców. Kibice Juve powinni mieć jakieś układy z klubem. Przecież nic nie robia źle dla niego, tylko dla dobra jego, żeby scena kibicowska w Turynie się rozwijała. Juve jest wielkim klubem i musi mieć wielkich kibiców 8) 8)
- Desperado---ALEX
- Juventino
Tak macie racje wina lezy po obu stronach :!: Zgadzam sie z wami :-D
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie Fightersi mają rację co do nazwy stadionu, bo nazwa FastWeb jest idiotyczna . Ale mam nadzieję że kibice dogadają się z działaczami.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- JuveQL
- Juventino
To stadion miałby sie nazywac FastWeb??? Nie no jestem zdecydowanie na NIE. W tej kwestii zgadzam sie z Fightersami. Ale co do innych kwestii to mysle ze zarzad powinien przedyskutowac i uzgodnic niektore decyzje z kibicami...ADAMJUVENTUSPL pisze:Według mnie Fightersi mają rację co do nazwy stadionu, bo nazwa FastWeb jest idiotyczna . Ale mam nadzieję że kibice dogadają się z działaczami.
- kamillojuventus
- Juventino
maja racje przeciez sa najbardziej znanymi tifosi juve (ja jestem bardziej znany ale to szczegol :-D zartowalem)a zreszta musza domagac sie swoich praw