Serie A (34): JUVENTUS 4-0 Roma
- Kiss
- Juventino
Raczej zwyczajnie oszczedzali sily:) Teraz gramy co 3 dni. No ale fajnie byloby zobaczyc mecz o mistrza, w ktorym nie ma juz co oszczedzac i gramy na 110% do konca i wynik 8:0:) Moze z Lecce u siebie 2 maja kto wie byloby pieknie. No ale poki co spokoj i skupienie na Cesene
- Dolce Vita
- Juventino
No to sprawa Scudetto chyba rozsądzona
powiem szczerze, że jestem zachwycony tym jak Vidal się u nas rozwinął. I jednocześnie się boje...żeby w mercato żadne City czy Real nie wyskoczyły z ofertą z 30-40 mln euro...nie wiem czy nasi by się nie skusili na taką kasę...obym się mylił.

- Maku
- Juventino
Według mnie Vidal jest zbyt ważnym ogniwem nowo budowanego zespołu i nie zostanie sprzedany za żadne pieniądzeDolce Vita pisze:No to sprawa Scudetto chyba rozsądzonapowiem szczerze, że jestem zachwycony tym jak Vidal się u nas rozwinął. I jednocześnie się boje...żeby w mercato żadne City czy Real nie wyskoczyły z ofertą z 30-40 mln euro...nie wiem czy nasi by się nie skusili na taką kasę...obym się mylił.

- stahoo
- Juventino
Jak donosi Tuttosport, trener AS Romy, Luis Enrique, ma zamiar wnieść do sądu pozew przeciwko piłkarzom Juventusu. Oskarża on graczy Starej Damy o dokonanie brutalnego gwałtu na jego drużynie. Jak powiedział jeden z poszkodowanych, niejaki Bojan K.: "Jestem jeszcze dzieckiem, w Barcelonie zawsze to my wygrywaliśmy tyloma bramkami, to ciężki moment dla mojej psychiki. Chyba już nic nie będzie takie jak dawniej".
Wygrana! :C 3 punkty nad Milanem! Możliwość popełnienia błędu! Czekamy na Cesenę.
PS. Naszym najlepszym ruchem na rynku transferowym tego i następnego lata będzie zatrzymanie Vidala. Mówię serio.
Wygrana! :C 3 punkty nad Milanem! Możliwość popełnienia błędu! Czekamy na Cesenę.
PS. Naszym najlepszym ruchem na rynku transferowym tego i następnego lata będzie zatrzymanie Vidala. Mówię serio.
- Pan Mietek
- Juventino
Vidala i Contestahoo pisze:Naszym najlepszym ruchem na rynku transferowym tego i następnego lata będzie zatrzymanie Vidala. Mówię serio.

Z jednej strony, Vidal to naprawdę mocarz. Zawodnik tak uniwersalny jak mało który i boję się, że jak z ofertą przyjdą jakieś brudasy ze wschodu to mogą nam go zabrać. Z drugiej strony, jakby się tak zastanowić, to on chyba faktycznie marzył o Juve. Sami zobaczcie - latem był zawodnikiem dostępnym na takich warunkach, że w praktyce mógł pójść gdzie by sobie zamarzył a on wybrał Juve. Juve, które wówczas cieniowało, nie grało w pucharach a trenerem był młody Antek bez sukcesów na koncie. Albo nie chciał się przeliczyć albo miał szczególny sentyment do Naszej drużyny.
Myślę, że Artur ma sporo rozsądku i dlatego zostanie u nas na lata.
Meczu nie ma chyba sensu komentować, wszak wszystko zostało powiedziane. Mnie osobiście cieszy dobra gra Mirka bo ostatnio grał średnio a wczoraj miał ogromny udział przy wszystkich 4 bramkach. Podanie do Markiza (przy sytuacji z karnym) - GENIALNE.
- pan Zambrotta
- Juventino
stasiu skończ, bo ani to zabawne, ani bystre. złap formę na jakiś ogórkach, pojedź Castiela, ew. bohdana. potem pogadamy.stahoo pisze:Jak donosi Tuttosport, trener AS Romy, Luis Enrique, ma zamiar wnieść do sądu pozew przeciwko piłkarzom Juventusu. Oskarża on graczy Starej Damy o dokonanie brutalnego gwałtu na jego drużynie. Jak powiedział jeden z poszkodowanych, niejaki Bojan K.: "Jestem jeszcze dzieckiem, w Barcelonie zawsze to my wygrywaliśmy tyloma bramkami, to ciężki moment dla mojej psychiki. Chyba już nic nie będzie takie jak dawniej".
Przed nami 3 mecze pod rząd z ogórkami. Zobaczymy, czego nauczył się Conte.
- pumex
- Juventino
Uff.. bardzo bałem się tego meczu, ale nasi dali radę. Najbardziej zaskoczyło mnie dwóch piłkarzy, do których mam spory dystans - De Cegile i Vucinic. Według mnie świetne zawody w ich wykonaniu. Co więcej? Oczywiście genialny mecz naszej trójki pomocników MVP, brawo
Chyba już nic więcej nie muszę dodawać, zostało 5 finałów
FORZA JUVE!!

FORZA JUVE!!

- Bandiera_Rossa
Jeśli jakimś cudem czyta to forum to jestem przekonany, że nauczył się już wszystkiego, czego mógł i o wynik jestem spokojny, będzie jakieś 5-0.pan Zambrotta pisze:Przed nami 3 mecze pod rząd z ogórkami. Zobaczymy, czego nauczył się Conte.
- Arty83
- Juventino
Oto komentarz jednego z milanistów: "Juve 2-0 prowadzi w 7 minucie. Sory ale Milan przewalił scudetto na własne życzenie". Czyż to nie piękne? Po 6-ciu latach znów doczekałem się Grande Juve. Mam nadzieję, że w przyszłym sezonie spełnię swoje marzenie i pojadę chociaż jeden jedyny raz na mecz do Turynu.
p.s. prosiłbym kogoś z DPL o kontakt na pw.
p.s. prosiłbym kogoś z DPL o kontakt na pw.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
Czerwona kartka chyba nawet pomogła Romie.
Borini nie był im potrzebny skoro nie atakowali a Curci bronił dużo lepiej od Stekelenburga (niewątpliwy MVP tego meczu).
Nie chciałem, żeby Vucinic strzelał karnego. "Pewnie kopnie od niechcenia" pomyślałem, podszedł Pirlo i kopnął od niechcenia. Ale niech ma, należy mu się za te setki podań w każdym meczu.
Klepiemy po 4 ale bieda w ataku ciągle widoczna. Quagliarella oprócz dwóch niezłych podań głównie przeszkadzał kolegom a to podobno najlepszy napastnik w tej chwili.
Borini nie był im potrzebny skoro nie atakowali a Curci bronił dużo lepiej od Stekelenburga (niewątpliwy MVP tego meczu).
Nie chciałem, żeby Vucinic strzelał karnego. "Pewnie kopnie od niechcenia" pomyślałem, podszedł Pirlo i kopnął od niechcenia. Ale niech ma, należy mu się za te setki podań w każdym meczu.
Klepiemy po 4 ale bieda w ataku ciągle widoczna. Quagliarella oprócz dwóch niezłych podań głównie przeszkadzał kolegom a to podobno najlepszy napastnik w tej chwili.
- D-Rose
- Juventino
A moze odrazu 12:0? :roll: :roll:Bandiera_Rossa pisze:Jeśli jakimś cudem czyta to forum to jestem przekonany, że nauczył się już wszystkiego, czego mógł i o wynik jestem spokojny, będzie jakieś 5-0.pan Zambrotta pisze:Przed nami 3 mecze pod rząd z ogórkami. Zobaczymy, czego nauczył się Conte.

- stahoo
- Juventino
Myślałem, że będzie Vidal walczyc o hat-tricka, a gdy zobaczyłem Pirlo ustawiającego piłkę i biorącego krótki rozbieg przypomniały mi się jego zmarnowane karne: w LM z nami, z Dudkiem w finale. Swoją drogą ciekawe, czy do karnego był juz przed meczem przymierzany Andrea, czy uzgodnili to po faulu? Bardziej prawdopodobna wydaje się pierwsza opcja, no ale...Ouh_yeah pisze: Nie chciałem, żeby Vucinic strzelał karnego. "Pewnie kopnie od niechcenia" pomyślałem, podszedł Pirlo i kopnął od niechcenia. Ale niech ma, należy mu się za te setki podań w każdym meczu.

- pan Zambrotta
- Juventino
łohoho, od ciebie niewiele mógłby się nauczyć, skoro taki krótkowzroczny jesteś pysiaczku.Bandiera_Rossa pisze:Jeśli jakimś cudem czyta to forum to jestem przekonany, że nauczył się już wszystkiego, czego mógł i o wynik jestem spokojny, będzie jakieś 5-0.pan Zambrotta pisze:Przed nami 3 mecze pod rząd z ogórkami. Zobaczymy, czego nauczył się Conte.
Ostatnie mecze z ogórami - Genoą i Palermo nie szły łatwo, o wiele trudniej niż mecze z Romą, Napoli, czy Violą.
Czas zobaczyć, czy Conte nauczył się demontować autobusy.
- Antichrist
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Ciekawe tylko, czy to będzie wyglądało wtedy tak.pan Zambrotta pisze:Czas zobaczyć, czy Conte nauczył się demontować autobusy.

The time has come, it's quite clear, our Antichrist is almost here.
- yanquez
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Po tym meczu Conte powinien posadzić Vidala na ławie. I najlepiej podać do wiadomości, że połamał kręgosłup (tfu, tfu, tfu). Zaraz się mogą zlecieć sępy jakieś i będą się chcieli mieniać...
Bardzo dobrze zagrał De Ceglie. Nie zgadzam się z Łukaszem, który twierdzi, że Paolo gra dobrze tylko dlatego, że cała drużyna to robi. Wczoraj pokazał sporo indywidualnych umiejętności.
chciałem pochwalić też Bonucciego, ale za tego kartofla z końcówki odechciało mi się...
ROMA!
CO?
4!
Bardzo dobrze zagrał De Ceglie. Nie zgadzam się z Łukaszem, który twierdzi, że Paolo gra dobrze tylko dlatego, że cała drużyna to robi. Wczoraj pokazał sporo indywidualnych umiejętności.
chciałem pochwalić też Bonucciego, ale za tego kartofla z końcówki odechciało mi się...
ROMA!
CO?
4!