Serie A (34): JUVENTUS 4-0 Roma
- Wojtek
- Juventino
I to jest Juventus
!! Ajj jaka szkoda że karnego nie uderzał Vidal, miałby klasyczny hat-trick zdobyty w 30 minut
Co do karnego to była identyczna sytuacja jak z Interem na GM, sędzia mógł uznać że Marchisio nie dojdzie do piłki jednak na szczęście stało się inaczej.
Troche wkurzył mnie Pirlo tym jak podszedł do piłki przy karnym, totalnie zlekceważył i mało co gola by nie było.
Mimo że prowadzimy 3:0 i gramy w przewadze trzeba być skupionym do końca meczu. Zdjąłbym Vucinica za Del Piero bo dzisiaj już mamy mecz wygrany a tak to odpocznie na środe.
De Ceglie do kadry. VIDAL

Co do karnego to była identyczna sytuacja jak z Interem na GM, sędzia mógł uznać że Marchisio nie dojdzie do piłki jednak na szczęście stało się inaczej.
Troche wkurzył mnie Pirlo tym jak podszedł do piłki przy karnym, totalnie zlekceważył i mało co gola by nie było.
Mimo że prowadzimy 3:0 i gramy w przewadze trzeba być skupionym do końca meczu. Zdjąłbym Vucinica za Del Piero bo dzisiaj już mamy mecz wygrany a tak to odpocznie na środe.
De Ceglie do kadry. VIDAL

- szczypek
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 24 razy
Roma nie ma po co wychodzić na drugą połowę. Uwielbiam takie mecze. Możemy odpoczywać a i może uda się coś strzelić, dobić ich już totalnie.
Vidal, czy ja już mówiłem, że kocham tego gościa? xD
Vidal, czy ja już mówiłem, że kocham tego gościa? xD
- Nedved1983
- Juventino
almost paradise ,we're knocking on heavens door,
almost paradise how could we ask for more?
Vidal
czyżby mój nowy idol?!
De Ceglie wymiata
Caceres musi wejść by ożywić 2 skrzydło. no i Alex obowiązkowo zaraz po przerwie, gramy w swoim domu, on i kibice zasłużyli na jego 45 minut w tym meczu.
po tym meczu Milan będzie miał nóż na gardle, my trochę oddechu
almost paradise how could we ask for more?
Vidal

De Ceglie wymiata

Caceres musi wejść by ożywić 2 skrzydło. no i Alex obowiązkowo zaraz po przerwie, gramy w swoim domu, on i kibice zasłużyli na jego 45 minut w tym meczu.
po tym meczu Milan będzie miał nóż na gardle, my trochę oddechu
- [RAF]ErrazoR
- Juventino
0 dramaturgi aczkolwiek przy 2:0 Roma cos grala z 10 min..
teraz czekam na 7:0 zeby wynik poszedl w swiat
pamietacie MU Roma 7:1: P
dlaczego nie my
teraz czekam na 7:0 zeby wynik poszedl w swiat
pamietacie MU Roma 7:1: P
dlaczego nie my

- zahor
- Juventino
I tak, i nie. Z pewnością Szwajcar, o ile w obronie jest doskonały, o tyle w ataku co najwyżej poprawny, są w Serie A prawi obrońcy którym atakowanie wychodzi jednak lepiej, tacy jak Maicon, Maggio czy Abate. Ba, jest nawet taki gracza w Juventusie, nazywa się Martin Caceres. Wydaje mi się jednak że Conte doskonale zdaje sobie z tego sprawę, a zespół ustawia w ten sposób żeby mimo wszystko mieć na boisku czterech gości potrafiących bronić - gdyby nawet Roma grała dobrze, to raczej prawą stroną by sobie nie pohasali. Chiellini przypuszczalnie w trakcie bronienia przesunąłby się trochę bardziej na lewą, na wypadek gdyby De Ceglie nie ogarniał, a w środku zostałby Bonucci z Barzaglim. No ale że dzisiaj Roma jest bezradna to myślę że zabezpieczenie tyłów nie jest aż tak istotne i Caceresa możemy zobaczyć na boisku.annihilator1988 pisze:Brawo. Lichemu ewidentnie nie pasuje 3-5-2, mam nadzieje, że się wyrobi
Mnie na początku też, ale potem zrozumiałem że to akurat przejaw jego piłkarskiej mądrości.Wojtek pisze: Troche wkurzył mnie Pirlo tym jak podszedł do piłki przy karnym, totalnie zlekceważył i mało co gola by nie było.
Wchodzi z ławki bramkarz, nierozgrzany, nieprzygotowany do bronienia. W takiej sytuacji najważniejsze to trafić w bramkę, nie przestrzelić. Mało prawdopodobne było że wyciągnie się aż tak, zresztą jakby coś można próbować dobić.
Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 21:46 przez zahor, łącznie zmieniany 1 raz.
- pablo1503
- Juventino
Karny ewidentny, chociaż ta kartka
Szkoda, że nasze chłopaki sobie troszkę odpuścili po zdobyciu tej trzeciej bramki, bo można pobić tegoroczny rekord(0:5)
De Ceglie
OMFG! co ten chłop wyczynia! Czyści z przodu, dobrze wrzuca, nawet zaliczył asystę.
PS. Lichtsteinerm, ostatnimi czasy mi się nie podoba. Niby nie gra źle, ale w ogóle nie podobny do gościa z początku sezonu.

Szkoda, że nasze chłopaki sobie troszkę odpuścili po zdobyciu tej trzeciej bramki, bo można pobić tegoroczny rekord(0:5)
De Ceglie

OMFG! co ten chłop wyczynia! Czyści z przodu, dobrze wrzuca, nawet zaliczył asystę.
PS. Lichtsteinerm, ostatnimi czasy mi się nie podoba. Niby nie gra źle, ale w ogóle nie podobny do gościa z początku sezonu.

- Castiel
- Juventino
Daj spokój...mówisz to tak jakby wyciął go równo z trawą...Marchisio poczuł nogę i się położył bo nie miał już szans dobiec do piłki. 10-letnie dziecko by się po takim zagraniu nie przewróciło.johnnybgoode pisze: Jaki z kapelusza? :shock: Poszedł mu po nogach i tyle, w meczu z interem merdiolan była podobna sytuacja, tyle że Marchisio był tyłem do bramki i karnego nie było - wtedy burzy nie było, bo mecz skończył się wygraną, ale mimo wszystko karny się należał.
Tak, wyleciał Burdisso i Juan, więc nie wystawiają juniora na środku obrony.
A co do meczu to już chyba pozamiatane...powinien wejść Caceres bo Lichy w tym ustawieniu się nie sprawdza.
- johnnybgoode
- Juventino
Na drugą połowę z tego co wiem dostają inne koszulki.--Maq-- pisze:Vucinic po ostatnim gwizdku zdjął koszulkę i dał De Rossiemu, nie wiem o co chodzi, ale chyba pomyślał, że mecz się już skończył
- Bianconero92
- Juventino
He piękny widok jak się patrzy na zawodników Juve, którzy otaczają piłkarzy Romy, gdy Ci są przy piłce
wygląda to niczym jak stado wilków rzucających się na ofiarę :-D :-D

Ostatnio zmieniony 22 kwietnia 2012, 21:49 przez Bianconero92, łącznie zmieniany 1 raz.
Welcome to my world,
the world of JUVENTUS !
the world of JUVENTUS !