Juventini na wypożyczeniach...
- Robaku
- Juventino
Fajny dziś mecz w tureckiej Melo vs Reto. Na razie Fenerbache wygrywa 1:0 zresztą po bramce Zieglera, aż się dziwę, że mówi się coraz cześciej o tym, że Gala nie wykupi Felipe, on tam gra pierwsze skrzypce. Wykonuje karne, a czasem i kropnie jakąs bramkę, może kwestia finansowa, ale myślę, że powinni się pokusić o wykupienie jego, mimo wszystko on robi tam różnice, a Gala prawdopodobnie mistrzostwo Turcji zdobędzie.
- strong return
- Juventino
No tak, a my pewnie wykupimy tę labiegę Boriello. Nikt by u mnie nie został wykupiony za dwie bramiki.
To takie "Juventusowe". :roll:( z nie stawianiem na swoich)
To takie "Juventusowe". :roll:( z nie stawianiem na swoich)
Ostatnio zmieniony 01 maja 2012, 19:05 przez strong return, łącznie zmieniany 1 raz.
- Angelu
- Juventino
http://www.metacafe.com/watch/yt-eSmvWR ... cenza_6_0/
Ładna bramka Immobile oraz jako tako asysta przy samobójczej bramce
W ramach ciekawostki, przy pierwszej bramce asystował niejaki Marco Verratti.
Ładna bramka Immobile oraz jako tako asysta przy samobójczej bramce

- @D@$
- Juventino
Asysta w stylu Pirlo :]Angelu pisze:Ładna bramka Immobile oraz jako tako asysta przy samobójczej bramce
Nie wiem jak w innych meczach sobie pescara radzi, ale ten sktót niezły. Fajna szybka ofensywna gra.
Wyjaśni mi ktoś o co chodzi z tymi play-off-ami w Turcji? Tam tak wyłaniają mistrza?Robaku pisze:Fajny dziś mecz w tureckiej Melo vs Reto.
- Angelu
- Juventino
Po statystykach można wnioskować, że grają bardzo ofensywną piłkę, czasami zapominając o obronie.@D@$ pisze:Asysta w stylu Pirlo :]
Nie wiem jak w innych meczach sobie pescara radzi, ale ten sktót niezły. Fajna szybka ofensywna gra.
80 bramek przy rozegranych 37 meczach to naprawdę wynik godny drużyny aspirującej do gry w Serie A, choć nie można tego powiedzieć o bramkach straconych - 50...

- jakku1
- Juventino
Wg whoscored mial nawet 2 asysyt. 14 goli, 10 asyst w tym sezonie.Wojtek pisze:Seba w pojedynke rozjechał inter. Gol + asysta. Warto zobaczyć jego gola. Do Juve z nim!
Jak ktos znajdzie jakis skrot tego meczu to bardzo chetnie obejrze ; )
- kosciu88
- Juventino
Brat ogladal Inter i z tego co wiem Giovinco gral jak zawsze czyli dobrze :-D Jesli mozemy wykupic polowe jego karty za 8mln to nie ma sie co zastanawiac. Za rok LM przyda sie szeroka kadra i rotacja w skladzie.
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- jakku1
- Juventino
Znalazlem skrot i faktycznie, Giovinco byl glownym aktorem tego meczu. Swietny mecz w jego wykonaniu, jest ostatnio w fenomentalnej formie.
I jeszcze troche staatystyk: http://www.whoscored.com/Regions/108/To ... -2011-2012
1. Seba ma srednia z calego sezonu 7.44, to daje mu 6 miejsce wsrod wszystkich pilkarzy ligi, ex - aequo z Vidalem (prowadzi Zlatan, przed Pirlo).
2. Po Pirlo i Miccolim jest 3 asystentem w lidze.
3. Zajmuje 5 miejsce w klasyfikacji kanadyjskiej w lidze (14 goli, 10 asyst).
4. Zostal wybierany 7 razy pilkarzem meczu (3 miejsce, po Zlatanie i Pirlo, ex - aequo z Joveticiem, Di Natale i Miccolim).
Jesli nie sciagniemy go z powrotem to bedzie to bardzo, bardzo duzy blad.
I jeszcze troche staatystyk: http://www.whoscored.com/Regions/108/To ... -2011-2012
1. Seba ma srednia z calego sezonu 7.44, to daje mu 6 miejsce wsrod wszystkich pilkarzy ligi, ex - aequo z Vidalem (prowadzi Zlatan, przed Pirlo).
2. Po Pirlo i Miccolim jest 3 asystentem w lidze.
3. Zajmuje 5 miejsce w klasyfikacji kanadyjskiej w lidze (14 goli, 10 asyst).
4. Zostal wybierany 7 razy pilkarzem meczu (3 miejsce, po Zlatanie i Pirlo, ex - aequo z Joveticiem, Di Natale i Miccolim).
Jesli nie sciagniemy go z powrotem to bedzie to bardzo, bardzo duzy blad.