Juventini na wypożyczeniach...
- livinglegend
- Juventino
Kupiliśmy go w mercato tuż po awansie z Serie B. W Udinese skuteczność miał przyzwoitą, jak napisałem renomę miał również, bez powodu w kadrze na MŚ 2006 się nie znalazł. Zatem dobrze, wg mnie to był strzał w 9 a Ty nie dokonałeś nadinterpretacji. Gdyby nie epizod w Juventusie nie wiemy gdzie byłby teraz. Teraz ma 32 lata i nie gra z różnych powodów nawet w jakiejś Cesenie. Nie widzę podobieństw do Trezeguet, który po pierwsze w Juve się nie stoczył, po drugie w tym całym Herculesie też sobie pograł i po trzecie teraz również gra w River Plate i do tego strzela fajne bramkiMaly pisze:napisałeś, że to był strzał w dziesiątkę a teraz mówisz, że ja dokonałem nadinterpretacji?kupiliśmy za 10 mln 28 letniego napastnika, który nigdy nie grał w dobrym klubie o wysokie cele, i który w reprezentacji był wiecznym rezerwowym zapchajdziurą (grał w końcu często na skrzydle) - na prawdę nie wiem jakiej nadinterpretacji dokonałem... podobne parametry miał zresztą Amauri (wiek, ogranie) i sprawdził się u nas równie dobrze ;]
a wspomniana nijakość? jakby nie epizod w Juventusie nigdy byś tak nie powiedziała ten jak napisałem wyżej trafił mu się jak ślepej kurze ziarnko
zresztą zobacz ile on ma już lat, to tak jakbyś napisał, że Treze zjechał bo gra w 2 lidze argentyńskiej

Arrivederci Mauro e David 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
nie wiem
dla mnie marność/przeciętność VI nie jest zaskoczeniem, w zasadzie zaskoczony to byłem jego osobą na początku sezonu 09/10 gdy grał na prawdę dobrze i był najlepszym wtedy napastnikiem reprezentacji, ale cóż... był to tylko chwilowy wyskok formy
poza tym na kontuzje nie ma rady, wystarczy spojrzeć na Owena

poza tym na kontuzje nie ma rady, wystarczy spojrzeć na Owena
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- bendzamin
- Redaktor
http://www.goal.com/en/news/467/turkey/ ... een-felipe
Melo, gluptasek, sie z Riera na treningu popstrykal :naughty: I wcale sie nie zdziwie, jak po sezonie bedziemy go musieli sprzedac gdzie indziej.
EDIT: http://www.whoateallthepies.tv/fail/118 ... ining.html
LOL, Riera zostal zmasakrowany i pojechal po wszystkim do szpitala.
Melo, gluptasek, sie z Riera na treningu popstrykal :naughty: I wcale sie nie zdziwie, jak po sezonie bedziemy go musieli sprzedac gdzie indziej.
EDIT: http://www.whoateallthepies.tv/fail/118 ... ining.html
Ten Riera to idiota jakiś. Nie wiedział, ze Melo się bił się w klatkach za pieniądze?bendzamin pisze:EDIT: http://www.whoateallthepies.tv/fail/118 ... ining.html
- Beben
- Juventino
No to ładna afera się zrobiła, pewnie kolejka do kupna się teraz ustawi
Chociaż jestem ciekaw co powiedzą sami piłkarze
BTW Melo ma tatuaże? On nie mówił kiedyś w wywiadzie, że ze względu na swoją wiarę się nigdy nie wytatuuje ("moje ciało, moja świątynia")

BTW Melo ma tatuaże? On nie mówił kiedyś w wywiadzie, że ze względu na swoją wiarę się nigdy nie wytatuuje ("moje ciało, moja świątynia")

- Qrczak
- Juventino
Co za świr ... Teraz pewnie Galata bd marudzić ...
up@ : Musiał sobie niedawno zrobić ,bo jeszcze wcześniej nawet jak grał u turków to nie miał .
Ale znalazłem zdj jak mu robili ;p :
http://www.aymoli.com/wp-content/upload ... övmesi.jpg
up@ : Musiał sobie niedawno zrobić ,bo jeszcze wcześniej nawet jak grał u turków to nie miał .
Ale znalazłem zdj jak mu robili ;p :
http://www.aymoli.com/wp-content/upload ... övmesi.jpg
- KondzioJuveFans
- Juventino
na następnym KSW : Felipe Melo vs Mariusz Pudzianowski 
Fino Alla Fine Forza Juventus!
- Pan Mietek
- Juventino
On chyba mówił, że biblia zakazuje znakowania ciała aczkolwiek nie wiem czy ma w tej kwestii rację. Tak czy inaczej, Filipek ma mniej więcej tyle rozumu co Patryś Małecki więc nic dziwnego, że zmienił zdanie.Beben pisze:No to ładna afera się zrobiła, pewnie kolejka do kupna się teraz ustawiChociaż jestem ciekaw co powiedzą sami piłkarze
No i widać bardzo z niego chrześcijanin skoro postanowił naklepać Rierę. To on miał nadstawiać policzek a nie Hiszpan
- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Dobry sezon rozegrał. Wpadło mu więcej bramek niż ktokolwiek by się spodziewał. Powinni go wykupić...Smok-u pisze:Melo strzelił kolejną brameczke dla Galaty, może jednak go wykupią.

Jak kogoś ciekawi jak sobie radzą Immobile, Sorensen i Pasquato to proszę:
http://www.thehardtackle.com/2012/juven ... -contrasts
Pasquato podobno trzeba spisać na straty.
http://www.thehardtackle.com/2012/juven ... -contrasts
Pasquato podobno trzeba spisać na straty.
- jareckijuve
- Juventino
Ciro Immobile świetnie sobie radzi w Serie B
w każdym meczu jak nie jedna to dwie bramki! Oby tak dalej
może będzie w przyszłości naszym asem wchodzącym z ławki czy kto wie, może podstawowym napastnikiem 

Z Juventusem od 2004 roku!
- Mateuszello
- Juventino
Dwa dni temu, w piątek Pescara nieźle rozgromiła Padovę, bo aż 6 do 0. Meczu nie oglądałem, ale gdy zobaczyłem taki wynik, od razu domyśliłem się, że nasz Ciro w sporym stopniu się do tego przyczynił. Nie myliłem się, bo Immobile strzelił dwie bramki(jedną z rzutu karnego) i zaliczył jedną asystę, a oglądając highlights można było zobaczyć, że Immobile miał też wiele udziałów w pozostałych akcjach, lecz bramkarz rywali w pierwszej połowie spisywał się bardzo dobrze.
Obecny dorobek naszego młokosa to 24 bramki. Warto dodać, że Pescara ma dwie kolejki w tył, a Ciro ma w tym momencie 4 trafienia przewagi nad drugim w klasyfikacji strzelców Serie B - Sau.
Mimo iż to druga liga, to i tak dawno nie mieliśmy takiej pociechy z którejś naszej młodej zebry.
Jedyne co mnie martwi to to, że może wyjść głupia sytuacja, gdzie Genoa spadnie, a Pescara awansuje. Martwi mnie dlatego, bo to właśnie w Genoi będzie grał nasz snajper z Serie B od przyszłego sezonu (chyba chodziło o współwłasność, bo dostaliśmy od nich Taidera), co w takim obrocie spraw może doprowadzić do tego, że cel ogrania sięprzez jakiś czas w wyższej lidze nie wypali i lepiej byłoby przedłużyć wypożyczenie w fajnie grajacej Pescarze
Obecny dorobek naszego młokosa to 24 bramki. Warto dodać, że Pescara ma dwie kolejki w tył, a Ciro ma w tym momencie 4 trafienia przewagi nad drugim w klasyfikacji strzelców Serie B - Sau.
Mimo iż to druga liga, to i tak dawno nie mieliśmy takiej pociechy z którejś naszej młodej zebry.
Jedyne co mnie martwi to to, że może wyjść głupia sytuacja, gdzie Genoa spadnie, a Pescara awansuje. Martwi mnie dlatego, bo to właśnie w Genoi będzie grał nasz snajper z Serie B od przyszłego sezonu (chyba chodziło o współwłasność, bo dostaliśmy od nich Taidera), co w takim obrocie spraw może doprowadzić do tego, że cel ogrania sięprzez jakiś czas w wyższej lidze nie wypali i lepiej byłoby przedłużyć wypożyczenie w fajnie grajacej Pescarze

-Ibrahimovic mówił, że między nim, a Guardiolą omal nie doszło do rękoczynów. Jaki on był w Turynie
-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą
-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero

-Prawie pobił się z innym piłkarzem.
-Z Tobą

-Nie :!: Ja skopałbym mu tyłek :lol:
--------- Alex Del Piero
- Vojtimar
- Juventino
Ja od samego początku mówiłem że współwłasność Immobile to idiotyzm. Czy z Genoą, czy z kimś innym. Jakby się Marotta uparł to mógł poczekać do końca sezonu gdzie dostalibyśmy za połówkę nie 4 a jakieś 6 mln pewnie. Ale i tak nie powinien. Co z tego, jakby to była 1 zła decyzja naszego guru :lol:
Jakoś inne wielkie kluby mogą normalnie wypożyczać swoich wychowanków, ale my musimy iść we współwłasność, która jest bez sensu. Teraz jeszcze ta niepewność z Genoą właśnie. Ciro musi grać w przyszłym sezonie w Serie A, nie ma innej opcji.
Jakoś inne wielkie kluby mogą normalnie wypożyczać swoich wychowanków, ale my musimy iść we współwłasność, która jest bez sensu. Teraz jeszcze ta niepewność z Genoą właśnie. Ciro musi grać w przyszłym sezonie w Serie A, nie ma innej opcji.
Z Juve na dobre i złe!