KATOWICE I OKOLICE || Wspólne oglądanie meczów
- piachu01
- Juventino
hej:)drozdi pisze:Ostatnio nie wypaliło i mam nadzieję, że to się więcej nie powtórzy bo kalendarz jest już masakrycznie napięty...
Rezerwacja jest zrobiona. Do jutra
Od kiedy mam C+ to na meczu z pubie mnie nie było,a w sumie fajnie byłoby wpaść. Gdzie się jutro spotykacie?
FORZA JUVE
- DeeJay
- Juventino
Po ostatnim meczu padł ciekawy pomysł spędzenia przedostatniej lub ostatniej kolejki na Bojszowach. Żeby to jednak wypaliło, musimy wspierać Bianconerich we wcześniejszych meczach, więc widzimy się w środę o 18:00 w Słonecznej
Drozdi, czyń swoją powinność 

- DeeJay
- Juventino
Rozumiem, że oprócz KFC, chętnych brak?DeeJay pisze:W niedzielę u Renato są dwie komunie i nie ma szans na mecz. Kto by się skłaniał ku pomysłowi, żeby wykorzystać tą sytuację i odwiedzić w niedzielę Kraków?
- @D@$
- Juventino
Łaa, dawno nie wchodziłem do tego tematu. No ja do Krakowa raczej nie dam rady, chyba że się w Tychach coś wymyśli, ale raczej nie ma gdzie...DeeJay pisze:Rozumiem, że oprócz KFC, chętnych brak?DeeJay pisze:W niedzielę u Renato są dwie komunie i nie ma szans na mecz. Kto by się skłaniał ku pomysłowi, żeby wykorzystać tą sytuację i odwiedzić w niedzielę Kraków?
edit: ja nie powiem kto troluje na facebooku
Ostatnio zmieniony 28 kwietnia 2012, 18:48 przez @D@$, łącznie zmieniany 1 raz.
- hfc
- Juventino
Następne dwa mecze tj. środowy z Lecce oraz niedzielny z Cagliari emituje
C+. Także spokojnie można w środe jechać do Krk a w niedziele w przypadku komunii u Renato szukać alternatywy.
C+. Także spokojnie można w środe jechać do Krk a w niedziele w przypadku komunii u Renato szukać alternatywy.
La Juventus non è soltanto una squadra di calcio, ma un modo di intendere la vita
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/
http://img153.imageshack.us/f/zi3r1385.jpg/