Marco Borriello
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Dobrze, że to podkreśliłeś, wszak słyniesz z wyważonych i rzeczowych opiniiwiadomo, to tylko głupkowata teoria ale myślę, że całkiem prawdopodobna

No cóż, nasz joker kompletnie się nie sprawdził, więc chyba oczywiste, że go nie wykupimy? No ale różnie to bywało ostatnimi czasy...
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 6 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
No ja myślę, skoro nawet za darmo go nie chcemy a co dopiero za 8 mlnstahoo pisze: Boriello ponoć wróci do Rzymu.

- Mate.G
- Juventino
yyy?Castiel pisze:Temat można pewnie już zamknąć. Boriello to akurat niewypał, któremu wyszedł tylko jeden mecz.
Czy ja o czymś nie wiem

KTÓRY MECZ MU WYSZEDŁ?
- annihilator1988
- Juventino
Co ja pacze, o jakim meczu mówisz? Pytam szczerze, bo nie pamiętam żadnego spotkania, w którym ten rzymski szrot zagrałby przyzwoicie.Castiel pisze:Temat można pewnie już zamknąć. Boriello to akurat niewypał, któremu wyszedł tylko jeden mecz.
- evilboy
- Juventino
Całkiem, całkiem. W tym meczu i tak najbardziej zabłysnął Quagliarella, a następne spotkanie (z Milanem) rozwiało wątpliwości na temat tego czy był to tylko jednorazowy przebłysk naszego "Alfonso" czy też powrót formy.bendzamin pisze:No, z Catania zagral calkiem, calkiem.

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Bartek88
- Juventino
:rotfl:bendzamin pisze:No, z Catania zagral calkiem, calkiem.

Wy wiecie w ogole po czym sie ocenia napastnika? Po skutecznosci.
Probowac to sobie moze Bonucci z Chielinim ladowac bramki. Wyszedlby mu ten mecz jak by dostal pilke i pomyslal w ktora strone strzelic, a nie, ze wiekszosc jego sytuacji wyglada tak: dostaje pilke, obraca sie i strzela na oslep w zawodnika albo trybuny nie popatrzac nawet co sie dzieje w polu karnym.
No chyba,ze caly czas rozmawiamy o napastniku dla Catani, Lazio czy Fiory a nie kogos kto gra w koszulce Juventusu

- Tacchinardi.
- Juventino
Miał jeden przyzwoity występ, boli was to?
- jareckijuve
- Juventino
Czasami zastanawiam się czy nie lepiej by u nas zagrał Rasiak zamiast Boriello. Dobra gra włocha już dawno się skończyła...
Z Juventusem od 2004 roku!