Camoranesi przedłużył kontrakt!!!

Klubowe finanse, stadion, marketing, nowe logo i wiele innych. Podyskutuj na temat najważniejszych spraw związanych z Juventusem.
ODPOWIEDZ
Kebab88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:27

Jak donosi włoska prasa, Mauro Camoranesi przedłużył kontrakt o kolejne trzy lata i bedzie piłkarzem Juve conajmniej do tego czasu!!! Mam nadzieje, że po podpisaniu nowej umowy, Mauro odzyska forme, z początku zeszłego sezonu!!!

ADAM
FORZA JUVE, FORZA ALEX, FORZA BENJAMIN!!!
juve21

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:34

Przecież Mauro nie gra słabo? To świetnie że postanowił zostać w Juve ,z przyjemnością patrzę jak rozwija się kariera tego błyskotliwego pomocnika.Mam nadzieję że nie raz będzie jeszcze nas czarował swoimi dryblingami :)

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
Dragon

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika
Podziekował: 2 razy
Otrzymał podziękowanie: 5 razy

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:36

Kebab88 pisze:Jak donosi włoska prasa, Mauro Camoranesi przedłużył kontrakt o kolejne trzy lata i bedzie piłkarzem Juve conajmniej do tego czasu!!!
Niebardzo wiem jak zinterpretować te słowa :roll: ,,i będzie co najmiej do tego czasu''....
Pozatym dziwna informacja, jakoś nie che mi się w to wierzyć...Nic nie mówiono o nowym kontrakcie Camora, pozatym było by coś o tym słychać. A to wyszło jakoś tak nagle, samo z siebie.
Poczekam na 100% potwierdzenie tej informacji 8)

Obrazek
Juverulez!

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:39

Full elegant, dobry jest Mauro, niech tylko troche ustabilizuje forme i bedzie cacy!

Obrazek
Kebab88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:42

Ti_Amo_Juventus_Dragon pisze:
Kebab88 pisze:Jak donosi włoska prasa, Mauro Camoranesi przedłużył kontrakt o kolejne trzy lata i bedzie piłkarzem Juve conajmniej do tego czasu!!!
Niebardzo wiem jak zinterpretować te słowa :roll: ,,i będzie co najmiej do tego czasu''....
Pozatym dziwna informacja, jakoś nie che mi się w to wierzyć...Nic nie mówiono o nowym kontrakcie Camora, pozatym było by coś o tym słychać. A to wyszło jakoś tak nagle, samo z siebie.
Jak jesteś taki niedowiarek, to zacznij lepiej szukać po necie!!! Ja wczoraj sie dowiedziałem o propozycji dla Camoranesiego, a dzisiaj o przedłużeniu kontraktu!!!

ADAM
Wojtom

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:46

no to elegancko że nadal chce grać w Juventusie !! a co do formy to przecież w meczach z Galatasaray (1 mecz) i Sociedadem pokazał klase.... ogólnie spoko że zostaje !! 8)

Alteri vivas oportet, si tibi vis vivere.
Zdun

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:50

NArazie nic nie było o Camoranesim wiadomo czy podpisze kontrakt itp. Tylko rozważany jest narazie kontrakt z Treze. Nie wiem skąd to masz napisz źródło jak możesz ok??

Kebab88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:54

Zenden pisze:Niebardzo wiem jak zinterpretować te słowa :roll: ,,i będzie co najmiej do tego czasu''....
Własnie chciałe o to samo spytać. NArazie nic nie było o Camoranesim wiadomo czy podpisze kontrakt itp. Tylko rozważany jest narazie kontrakt z Treze[/quote]
O Camoranesim nie było tak głośno, bo on sam nie wierzył, że po tym jak latem nie wstawił sie na pierwsze treningi, to władze klubu zaproponują mu przedłużenie kontraktu, a o Trezie jest głośno, bo jest bardzo znany!!! Camoranesi był mile zaskoczony i przktycznie bez namysłu przedłużył kontrakt!!!

ADAM
BIGGI

Qualità Juventino
Qualità Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:57

Kebab88 pisze:
Jak jesteś taki niedowiarek, to zacznij lepiej szukać po necie!!! Ja wczoraj sie dowiedziałem o propozycji dla Camoranesiego, a dzisiaj o przedłużeniu kontraktu!!!
Wszyscy by uwierzyli jakbyś PODAWAŁ żródło informacji !!

A co do Camora to dobrze że przedłużył, ostatnio troche obniżył loty ale jest nam potrzebny

Kebab88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 14:59

BIGGI pisze:
Kebab88 pisze:
Wszyscy by uwierzyli jakbyś PODAWAŁ żródło informacji !!

A co do Camora to dobrze że przedłużył, ostatnio troche obniżył loty ale jest nam potrzebny
Źródło informacji: www.calciomercato.com , tam pisze nie tylko o Camoranesim, jest równiesz wiele innych ciekawych tematów!!!

ADAM
Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 15:01

Własnie Kebab podaj żródło. Kazdy twoj news zaczyna sie od " Włoska prasa donosi", dziwnie czemus kojazy mi sie to z polskimi stronami Juve, na ktorych pojawia sie od cholery takich informacji. Z czego 1 na 30 okazuje sie prawdziwa.

Dionizos

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 15:02

O cholera. Wyslales swojego posta, zanim jak skonczylem pisac mojego 8) . Calciomercato? Niestety nie znam wloskiego wiec trduno mi ocenic informacje z tej strony.

Kebab88

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 15:11

Dionizos pisze:O cholera. Wyslales swojego posta, zanim jak skonczylem pisac mojego 8) . Calciomercato? Niestety nie znam wloskiego wiec trduno mi ocenic informacje z tej strony.
Nic sie nie stało!!!
Tam pisze: "Camoranesi altri tre anni"
Całość: Si profila l'intesa Moggi ed il tornante italo-argentino Mauro Camoranesi. Il suo procuratore e inpartenza da Buenos Aires per l'incontro decisivo. A giorni da firma del rinnovo con la Juve fino al 2007 con ingaggio raddopiato.

(Gazzetta dello Sport)

Mam nadzieje, że to wam wystarczy!!!

ADAM
nookie

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 15:19

No jezeli to prawda to sie bardzo ciesze..Camor juz zdobyl miejsce w podstawowej 11 i trudno byloby nam grac bez niego..

Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
ADAMJUVENTUSPL

Juventino
Juventino
Awatar użytkownika

Nieprzeczytany post 05 grudnia 2003, 15:49

Bardzo dobrze to znaczy że w Juve jest potrzebny, bardzo dobrze że u nas zostanie.

Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus

"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
ODPOWIEDZ