ŁÓDŹ i okolice || wspólne wypady na mecz
- Moonk
- Juventino
Jest to miejsce przejściowe. Na dzisiejszym spotkaniu ustalimy ostatecznie naszą siedzibę gdzie będziemy mogli delektować się grą ekipy Conte.Cornholio pisze:Dobra chopacy,
wstępnie zarezerwowałem 2 stoliki w Negatywie w silver screen (tam obok stołów bilardowych jakby kto nie kojarzył po nazwie) na godz. 20:00. Jutro jeszcze potwierdzę.
Tak więc przybywajcie licznie ludzie i do zobaczyska o 20+ w SS.
- tonietamto
- Juventino
Obecny, tuż po spotkaniu Legia-Arka w PP niach, niach
Do zoba.
Do zoba.
- Cornholio
- Juventino
Co się nikt nie odzywa? Gdzie grad pochwał dla mnie za wyśmienitą organizację spotkania i zaproszenie weteranów? Śmiało, nie krępuje mnie zachwyt moją osobą :-D
A tak serio to do Romy sporo czasu co by się zastanowić nad stałym miejscem do osiedlenia się. Propozycje, które do tej pory padły to:
Warka
Indeks
Kfo Wadis
Negatyw
Łan Tłenti Łan
Browar de Brasil :twisted:
głosujta, proponujta, ustalajta.
jakieś pomysły na Czezenę?
A tak serio to do Romy sporo czasu co by się zastanowić nad stałym miejscem do osiedlenia się. Propozycje, które do tej pory padły to:
Warka
Indeks
Kfo Wadis
Negatyw
Łan Tłenti Łan
Browar de Brasil :twisted:
głosujta, proponujta, ustalajta.
jakieś pomysły na Czezenę?
- Moonk
- Juventino
Nie będę łechtał twej próżności bo się Pan podniecisz i obniżysz lotyCornholio pisze:Co się nikt nie odzywa? Gdzie grad pochwał dla mnie za wyśmienitą organizację spotkania i zaproszenie weteranów? Śmiało, nie krępuje mnie zachwyt moją osobą :-D
o miejscu się wypowiem pozniej. A Cesena mi odpada bo mam uni. i niestety nie mogę spierdyknąć
- Moonk
- Juventino
Jak widzisz opcje są i opcje będą więc zapraszamy:)Tak jak pisałem na Cesene u Kuchcika nie dam rady, ale na Rome chętnie skocze i chyba na ten moment może być ten negatyw:)lucas89 pisze:Siemnko, ja w sumie jestem tu troche nowy ale z juve od dziecka z checia bym sie przeszed na mecz z Roma w jakims liczniejszym towarzystwie jesli byl by opcjia ? pozdro
EDIT:
Pany i co wypadałoby już zacząć powoli myśleć nt. Romy, rezerwuajemy Negatyw?
- A_Lisowski
- Juventino
Ja na Romę bym się pisał, a jeżeli chodzi o miejsce to chętnie ocenię Negatyw. Głos na meczu włączyli ostatnio?
- Moonk
- Juventino
Jak mecz jest o 20.45 to zwykle zbieramy się od 20, ale wiadomo każdy różnie przychodzi, niektórzy przed, niektórzy w trakcie, dobrze że nikt jeszcze nie wpadł żeby pojawić się polucas89 pisze:ja sie dostosuje i na pewno bede, a spotykacie sie gdzies jakos wczesniej zwykle czy odrazu na miejscu ?
EDIT:
Odwal się pan odemnie budzik nie zadzwonił oto co!Cornholio pisze: No, był nawet taki jeden co prawie zaspał :C
będzie ktoś w okolicach silvera, żeby zrobić rezerwację?
Ja odpadam z rezerwacją, nie mam nawet kiedy się wysrać, a na niedzielny mecz przy będę po 11h maratonie na uni, HELL YEAH!
Ostatnio zmieniony 20 kwietnia 2012, 12:50 przez Moonk, łącznie zmieniany 2 razy.
- Cornholio
- Juventino
No, był nawet taki jeden co prawie zaspał :CMoonk pisze:Jak mecz jest o 20.45 to zwykle zbieramy się od 20, ale wiadomo każdy różnie przychodzi, niektórzy przed, niektórzy w trakcie, dobrze że nikt jeszcze nie wpadł żeby pojawić się polucas89 pisze:ja sie dostosuje i na pewno bede, a spotykacie sie gdzies jakos wczesniej zwykle czy odrazu na miejscu ?
będzie ktoś w okolicach silvera, żeby zrobić rezerwację?
- A_Lisowski
- Juventino
A reszta kamandy idzie? Będę dziś wieczorem niedaleko SS, więc jak coś mogę zarezerwować stolik? Jeden czy więcej , któryś wybrany stolik? Jakieś życzenia?
- A_Lisowski
- Juventino
Bardzo dobrze.lucas89 pisze:ten Negatywm to jest w SilverScreen, na 1 pietrze po lewej stronie? ( dobrze mysle )
Standardowo od 20 można się zjawiać. Stolik zarezerwowany.