Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!
- JuveR
- Juventino
Nie wchodziłem wieki na forum, ale oddanie głosu na deszczowego było moim obowiązkiem 

Forumowa gwiazda, ale za to jaka skromna!deszczowy pisze:Absolutnie się z Tobą zgadzam. Głos na kogo innego byłby nieprzyzwoity.FalsoVero pisze:Głos na Vimes'a naszą forumową wyrocznie polityczną która zna każdy artykuł i każdą ustawę.
Ostatnio zmieniony 15 kwietnia 2012, 18:48 przez JuveR, łącznie zmieniany 1 raz.
- deszczowy
- Juventino
Absolutnie się z Tobą zgadzam. Głos na kogo innego byłby nieprzyzwoity.FalsoVero pisze:Głos na Vimes'a naszą forumową wyrocznie polityczną która zna każdy artykuł i każdą ustawę.

- Pan Mietek
- Juventino
.....i dlatego masz 66% "poparcie"?deszczowy pisze:Absolutnie się z Tobą zgadzam. Głos na kogo innego byłby nieprzyzwoity.FalsoVero pisze:Głos na Vimes'a naszą forumową wyrocznie polityczną która zna każdy artykuł i każdą ustawę.

Głos na deszczowego. Chociaż bardziej by pasował "tęczowy"

- karosznurek
- Juventino
Głos na deszczowego choć przeciwników ma godnych.
"Vincere non importante l'unica cosa che conta."
- evilboy
- Juventino
W końcu upragniony deszczowy w ankiecie!!!
Dlatego oddaję głos na madmo aka Vimesa
Zwykle lewactwo jest przez niego besztane z taką siłą, że jakakolwiek logiczna polemika mogłaby tylko jeszcze bardziej pogrążyć oponentów, więc tym razem niech poczuje jak to jest być po stronie przegranych. 
Dlatego oddaję głos na madmo aka Vimesa

"Un cavaliere non lascia mai una signora."
Alex Del Piero
Alex Del Piero
- Tharp
glosuje na trolla, legioniste, lewaka, chama, bezczebela i ignoranta, ktory nie za czesto ma pojecie o czym pisze. Tzn. glos na mojego kochanego deszczowego.
> numer mojego posta
> 624111

> numer mojego posta
> 624111

Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2012, 01:14 przez Tharp, łącznie zmieniany 2 razy.
- deszczowy
- Juventino
Jakubie, jestem wzruszony. Taką laurkę dostałem ostatni raz na walentynki w zerówce <3Tharp pisze:glosuje na trolla, legioniste, lewaka, chama, bezczebela i ignoranta, ktory nie za czesto ma pojecie o czym pisze. Tzn. glos na mojego kochanego deszczowego.
Ale żeby od razu "ignoranta"?

- Gość
Zabawa denna jak autorzy pomysłu, którzy niczym się nie wykazali i na pewno się nie wykażą, a jeśli już to żartami na poziomie podstawówki.
aha, głos na deszczowego.
Zabawa denna jak autorzy pomysłu, którzy niczym się nie wykazali i na pewno się nie wykażą, a jeśli już to żartami na poziomie podstawówki.
- LordJuve
- Juventino
...przede wszystkim. Głos na Vimesa...dlaczego? Bo suchary na deszczowego to nic trudnego, ciekaw jestem jak autorzy tej zabawy poradziliby sobie z userem, na którego na prawdę ciężko cokolwiek znaleźć...mam nadzieję, że jak nie teraz to w następnej ankiecie (jeśli oczywiście na pierwszej cała zabawa się nie skończy).deszczowy pisze: Ale żeby od razu "ignoranta"?
Ostatnio zmieniony 16 kwietnia 2012, 01:18 przez LordJuve, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tharp
ale z ciebie, gosciu, smutas.bohdan pisze:SUCHY pojazd i prowadzi DESZCZOWY. Jaja.
nie chcesz moze norweskiego snusa? wyluzowalbys sie.