Mercato (2012-2014)
- rufi8
- Juventino
Guidetti ? jestem za, Belhanda również jest świetny, polecam zobaczyć jego ostatnią bramkę dla Montpellier w meczu z OM. Tyle tylko, że nie wiem gdzie miałby u nas grać, bo on raczej nie jest środkowym pomocnikiem, jego ulubioną pozycją na boisku jest ta tuż za napastnikami czyli nie pasuje do naszego 4-3-3, ani też 3-5-2. Jednak jestem pewny, że świetlana przyszłość przed nim.
- Dolce Vita
- Juventino
Belhanda to rozgrywający. Myślę, że mógłby spokojnie dostosować się do naszego stylu gry i grać na pozycji Andrei Pirlo albo Markiza. W każdym razie kogoś na środek potrzebujemy bo tą samą trójką w Serie A i Lidze Mistrzów w przyszłym sezonie będzie ciężko. Potrzebna jest większa rotacja i konkurencja o miejsce w składzie.
- sebastian10
- Juventino
Belhanda ja mama go w fifi12 sprawdza sie <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)>, gosc <brzydkie słowo ( ͡° ͜ʖ ͡°)> jako ofensywny pomocnik
to konkurent dla Marchisio w realu jestem za .

- Łukasz
- Juventino
Oby nie. Poza brutalnością i głupotą oferuje niewiele.Dolce Vita pisze: Podobno mamy też kupić za 14 mln euro De Jonga...
- postscriptum
- Juventino
Jeśli chodzi o atak, to ja bym prosił Drogbe, świetny napastnik wysoki, silny, agresywny(dla rywali), lubi też strzelać bramki(średnio co drugi mecz strzela bramke) i co najważniejsze jest za darmo!!! Ma ogromne doświadczenie w Pucharze Mistrzów, a w sezonie 12/13 będziemy w Pucharze Mistrzów, Marti tam nie ma żadnego doświadczenia, podobnie jak Jovetić którego wszyscy chcą. Rossi też nie ma doświadczenia... a wątpie by klub chciał wydać 35-45 mln. na zawodnika pokroju Higuain, kiedy mogą mieć równie dobrego za darmoche na 2 sezony.
- Ouh_yeah
- Qualità Juventino
O, Drogbę to ja też bym chciał. Wiadomo że stary i pensja wysoka, ale ciągle bardzo dobry piłkarz. Tyle że on chyba wróci do Francji albo jakieś Anży go skusi.postscriptum pisze:Jeśli chodzi o atak, to ja bym prosił Drogbe
Raiola powiedział, że Bayern przedłuży kontrakt z Robbenem i Juventus będzie musiał obejść się smakiem.
Media donoszą również, że obrotny agent zgarnie 2 mln euro jeśli Pogba wybierze Juventus.
- Tony Montana
- Juventino
- Podziekował: 7 razy
- Otrzymał podziękowanie: 6 razy
Ja tam go nie widzę stary, czyli w ogóle nieperspektywiczny, forma z ostatnich 2 sezonów przeciętna no i jeszcze kontrakt też pewnie niemały. Byłby to drugi Toni - niby gwiazda ale już dawno wygasła.Ouh_yeah pisze:O, Drogbę to ja też bym chciał. Wiadomo że stary i pensja wysoka, ale ciągle bardzo dobry piłkarz. Tyle że on chyba wróci do Francji albo jakieś Anży go skusi.postscriptum pisze:Jeśli chodzi o atak, to ja bym prosił Drogbe
- LordRahl
- Juventino
Torres obiektem szyderstw? Wiadomo troszkę kpili jak nie mógł strzelić ale cały czas miał wsparcie i jak wchodził dostawał brawa i były okrzyki na jego cześć. Drogbę również tam szanują i troszkę jednak koleś tych bramek strzela mimo wieku, na pewno nie można mu odmowić skuteczności, jednak nie chciałbym go w Juve, za stary i za duża pensja. Gracz dobry ale trzeba nam kogoś młodszego i jeszcze lepszego niż Drogba.Nasir pisze:Kiedy ostatnio widziałeś mecz Chelsea? Drogba w tym sezonie prezentuje się żenująco, bywa obiektem szydery kibiców Chelsea tak samo często jak Torres.
- Virgil
- Juventino
Ja tak sobie myślałem i będzie bardzo ciężko o gwiazdę o ataku, która zagwarantuje nam pewien poziom
- Lavezzi, Cavani, Hulk,Higuain są nie do wyciągnięcia ze swoich klubów przez nas, odejdą za horrendalne pieniądze i na pewno nie do nas.
- Suarez transfer realny, ale będzie drogi ok. 30mln a poziomem nie powala.
- Dzeko pewnie zostanie, gdyż odejdzie Mario więc nawet przyjście RVP go nie wykopie.
- Rossi po konztuzji ale dosyć tani ale on żadnej gwarancji gry nie daje.
Jovetic jest chyba jednym, którego można kupić za rozsądna kwotę (do 30mln) , nawet jak Viola będzie go chciała go zatrzymać to może nie być w stanie, gdyż nawet jak się przebudują szanse na udział w europejskich pucharach mają nikłe.
Ale jeżeli nie Jovetić to ja bym się skłaniał ku opcji
- Giovinco, Rossi, Guidetti - drogo nie będzie, gwiazdy wielkiej też by nie było, ale to ciekawy pomysł.
- Lavezzi, Cavani, Hulk,Higuain są nie do wyciągnięcia ze swoich klubów przez nas, odejdą za horrendalne pieniądze i na pewno nie do nas.
- Suarez transfer realny, ale będzie drogi ok. 30mln a poziomem nie powala.
- Dzeko pewnie zostanie, gdyż odejdzie Mario więc nawet przyjście RVP go nie wykopie.
- Rossi po konztuzji ale dosyć tani ale on żadnej gwarancji gry nie daje.
Jovetic jest chyba jednym, którego można kupić za rozsądna kwotę (do 30mln) , nawet jak Viola będzie go chciała go zatrzymać to może nie być w stanie, gdyż nawet jak się przebudują szanse na udział w europejskich pucharach mają nikłe.
Ale jeżeli nie Jovetić to ja bym się skłaniał ku opcji
- Giovinco, Rossi, Guidetti - drogo nie będzie, gwiazdy wielkiej też by nie było, ale to ciekawy pomysł.
- postscriptum
- Juventino
Ja bym w sumie nie chciał Jovetić'a w Juventusie. Grajek jakich pełno. Zaliczył dobry sezon i wszyscy go chcą. Uważam, że nie jest wart 30 mln euro za tą cene moża mieć kogoś dużo lepszego. Tym bardziej, że można mieć darmowego Drogbe i gdzieś czytałem wczoraj, że Juve się nim interesuje, i że też o Drogbe walczą Chinole, że miał by grać razem z Anelką. By ściągnąć kogoś dobrego też będzie trzeba mu płacić, nikt za darmo grać nie będzie. Czyli pensja + transfer, a u Drogby tylko pensja... Tylko nie wiadomo czy Drogba chce grać czy robić sobie jaja w Chinach i kosić kase.
- krystiank
- Juventino
Ja myśle ze z skrzydłowych to Schelotto byłby dobrym rozwiązaniem ... w Atalancie sie marnuje a chłopak ma talent ....... Giovinco musi wrócić .... no i trzeba snajpera z prawdziwego zdarzenia (Dżeko? Marotta podobno odpuscił go już) (Higuain? Nie zamieni Realu dla Juventusu) (Tevez? Wątpliwe) (Aguero? musieli by 60 mln wyłozyć tym razem ...)
A co do lewej obrony to widze tylko 3 zawodnikow (Armero, Bale oraz Cissokho). Co do pomocy to cieżki orzech do zgryzienia ale bardzo chetnie bym widział u nas Andree Poliego
Możecie mnie zaatakować ale napisalem jak ja widze mercato .......
Do sprzedaży to Matri, Krasic, Amauri, Ellia i dzieki tym transferom mozemy 40 mln zarobić + 80 ktore przeznaczaja na mercato to wyjdzie 120 mln .....
A co do lewej obrony to widze tylko 3 zawodnikow (Armero, Bale oraz Cissokho). Co do pomocy to cieżki orzech do zgryzienia ale bardzo chetnie bym widział u nas Andree Poliego
Możecie mnie zaatakować ale napisalem jak ja widze mercato .......
Do sprzedaży to Matri, Krasic, Amauri, Ellia i dzieki tym transferom mozemy 40 mln zarobić + 80 ktore przeznaczaja na mercato to wyjdzie 120 mln .....
- Virgil
- Juventino
Droga ma stary leśny dziadek, już w tym sezonie gra kiepsko a kontraktu małego miał nie będzie.postscriptum pisze:Ja bym w sumie nie chciał Jovetić'a w Juventusie. Grajek jakich pełno. Zaliczył dobry sezon i wszyscy go chcą. Uważam, że nie jest wart 30 mln euro za tą cene moża mieć kogoś dużo lepszego. Tym bardziej, że można mieć darmowego Drogbe i gdzieś czytałem wczoraj, że Juve się nim interesuje, i że też o Drogbe walczą Chinole, że miał by grać razem z Anelką. By ściągnąć kogoś dobrego też będzie trzeba mu płacić, nikt za darmo grać nie będzie. Czyli pensja + transfer, a u Drogby tylko pensja... Tylko nie wiadomo czy Drogba chce grać czy robić sobie jaja w Chinach i kosić kase.
Jeżeli nie podoba Ci się Jovetic to kogo proponujesz, tylko realne nazwiska a nie z kosmosu.
- deszczowy
- Juventino
jakoś nie słyszałem, żeby był wiodącą postacią ligi w Atalancie. A Ty?krystiank pisze:Ja myśle ze z skrzydłowych to Schelotto byłby dobrym rozwiązaniem ... w Atalancie sie marnuje a chłopak ma talent .......
Co wy z tym Bale'm na obronie? :roll:krystiank pisze:A co do lewej obrony to widze tylko 3 zawodnikow (Armero, Bale oraz Cissokho).
E tam... To już lepiej dołożyć trochę i kupić kogoś normalnego.krystiank pisze:Co do pomocy to cieżki orzech do zgryzienia ale bardzo chetnie bym widział u nas Andree Poliego
No skoro chcesz sprzedawać Amauriego....krystiank pisze:Do sprzedaży to Matri, Krasic, Amauri,Ellia i dzieki tym transferom mozemy 40 mln zarobić + 80 ktore przeznaczaja na mercato to wyjdzie 120 mln .....
- pumex
- Juventino
Deszczu, to co przedstawił Krystiank jest właśnie FM'owaniem, w jeszcze gorszej postaci niż "kupmy CR7 i R10". Ludzie grają i myślą, że Jose Julianem de la Cuestą oraz Wu-Pin Fengiem da się cokolwiek wygrać, tak jak w grze. Schelotto coś w tej Atalancie pyka, ale bez przesady...
Hmm... chętnie zobaczę propozycję podobnych grajków do Joveticia, których przecież jest pełnopostscriptum pisze:Ja bym w sumie nie chciał Jovetić'a w Juventusie. Grajek jakich pełno.