bramki strzelane przez zawodnikow Juve
- juve21
- Juventino
Ja też zagłosowałem na Nedveda.Zdecydowanie bardziej podobają mi sie bramki strzelane z dystansu na siłe. No ,ale nic nie przebije bramki Birindelliego z meczu z Deportivobblackk pisze:No więc ja zagłosowałem na NedvedaJego gole są zazwyczaj golami z dystansu, a ja bramki strzelone z odległości lubie najbardziej, z tego też powodu chciałem oodać głos na Beckhama, ale moje serce mi zabroniło
. Del Piero zazwyczaj wali z karnego
, albo jak już pisaliście kręci się na polu karnym, czaruje i gol. Reszty piłkarzy nawet nie komentuje...

Zawsze i wszędzie Juve w moim sercu będzie
- Desperado---ALEX
- Juventino
Najładniejsze bramki strzela nasz Alex
- rdk
- Juventino
Najładniejsze bramki jak dla mnie strzela ALEX DEL PIERO
, chłop ma po prostu fenomenalny drybling(JUVE-Real), doskonales strzela z główki(Włochy-Meksyk), według mnie najlepiej strzela rzuty wolne(JUVE-Galata), a w rzutach karnych, to po prostu poezja(finał CL), czego chcieć więcej :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Na drugim miejscu stawiam NEDVEDA który ma po prostu fenomenale strzały z dystansu, na dodatek ta waleczność...
Na trzecim stawiam zawodnika, którego nie lubię, a jest nim Beckham. Postawiłem go dla tego za te rzuty wolne(w rzutach wolych najlepszy jest ALEX
, drugi jest własnie Becks, trzeci Van Hoojdoonk, a na miejscu czwartym egzequo NEDVED wraz z MICCOLIM
)

Na drugim miejscu stawiam NEDVEDA który ma po prostu fenomenale strzały z dystansu, na dodatek ta waleczność...
Na trzecim stawiam zawodnika, którego nie lubię, a jest nim Beckham. Postawiłem go dla tego za te rzuty wolne(w rzutach wolych najlepszy jest ALEX

FORZA JUVE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- Juve-Maras
- Juventino
zdecydowanie Del Piero !!!!!!!!! a najbardziej mnie ucieszyla jego bramka z Meksykiem a na drugim bramka Alexa z Realem
- Juve-Maras
- Juventino
FORZA FORZA JUVE 28 scudetto czeka
- Hybryd
- Juventino
Dla mnie nie ma znaczenia kto zdobywa bramki byle były ładne dla oka.
A ta ankieta to jakiś bzdet. Ktoś wymienił najlepszych zawodników świata i na nich trzeba niby głosować. Są gracze o których nawet nie słyszeliście a jak strzelą bramke to ci wszyscy mogą sięschować :!: :!: :!:
A ta ankieta to jakiś bzdet. Ktoś wymienił najlepszych zawodników świata i na nich trzeba niby głosować. Są gracze o których nawet nie słyszeliście a jak strzelą bramke to ci wszyscy mogą sięschować :!: :!: :!:
- fighter_juve
- Juventino
glosowalem na Del Piero, nie bo jestem kibicem Juventusu ale przez to ze ma dobra technika i piekne bramki strzela.
JUVENTUS TI AMO PER SEMPRE !
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
=========================
I GLORIOSI COLORI SPLENDERANNO SEMPRE !
==================================
- beavis
- Juventino
Dwie bramki Del Piero byly kapitalne:
w meczu z Realem jak przewiozl Salgado i Hierro jak tyczki stali tamci
druga bramka to troche starsza z meczu Juve-Borussia w finale LM jak kapitalnie uderzyl z pietki :-D majstersztyk
w meczu z Realem jak przewiozl Salgado i Hierro jak tyczki stali tamci

druga bramka to troche starsza z meczu Juve-Borussia w finale LM jak kapitalnie uderzyl z pietki :-D majstersztyk