Suchy pojazd po frajerze - JEST JUŻ PIERWSZY WPIS!
- Supersonic
- Juventino
Myślę, że masz niewielkie moralne prawo do oceniania ludzi, którzy robią coś, by to forum żyło- samemu robiąc- czekaj- nic?ODOS pisze: Hahaha, suchy pojazd po frajerze kończy się banem dla Pana Zambrotty, najlepsze zakończenie tematu![]()
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2012, 01:58 przez Supersonic, łącznie zmieniany 2 razy.
- LordJuve
- Juventino
Kolego, Misiek robi to czyimś kosztem, bez możliwości wypisania się i własnej zgody na udział w zabawie.Supersonic pisze:Myślę, że masz niewielkie moralne prawo do oceniania ludzi, którzy robią coś, by to forum żyło- samemu robiąc- czekaj- nic?ODOS pisze: Hahaha, suchy pojazd po frajerze kończy się banem dla Pana Zambrotty, najlepsze zakończenie tematu![]()
Twoja wypowiedź jest napuszona, pretensjonalna i kompletnie nieadekwatna do sytuacji...odnosisz się do jakiejś moralności, życia forum...jak to skwitować? Chyba tylko tak: :lol:
Ta cała sytuacja pokazuje jak bardzo (nie)wiarygodny jest Pan Zambrotta...tym bardziej, że Szczypek pisał iż "kontakt się urwał"...tyle tylko, że ja go na GG często widuje.

Nie, po prostu to bardzo "cool" wazelinować najbardziej "cool" osobie na forum...Jvri pisze:Kółeczko wzajemnej adoracji? Jak słodkoSupersonic pisze: Myślę, że masz niewielkie moralne prawo do oceniania ludzi, którzy robią coś, by to forum żyło- samemu robiąc- czekaj- nic?

- Supersonic
- Juventino
Nie interesuje mnie Twój pusty śmiech.LordJuve pisze: Twoja wypowiedź jest napuszona, pretensjonalna i kompletnie nieadekwatna do sytuacji...odnosisz się do jakiejś moralności, życia forum...jak to skwitować? Chyba tylko tak: :lol:
Nie lubię kiedy kogoś głównym zajęciem na forum jest- krytykowanie innych, wyśmiewanie innych i ogólnie rozumiane "czepianie się". Chyba, że jest śmiesznie 8)
Koniec całej filozofii. Nie lubię smuciarstwa i nudziarstwa i wjazdów na orientacje polityczne w każdym temacie. Koniec całej filozofii.
cool :lol: Wyslij cv do WSI.LordJuve pisze: Ta cała sytuacja pokazuje jak bardzo (nie)wiarygodny jest Pan Zambrotta...tym bardziej, że Szczypek pisał iż "kontakt się urwał"...tyle tylko, że ja go na GG często widuje.![]()
Taa, niesamowita wazelina. Ciekawe jak do tej teorii pasuje fakt, że tym razem 3cie żółtko autor tematu dostał "na mnie". huh?LordJuve pisze:Nie, po prostu to bardzo "cool" wazelinować najbardziej "cool" osobie na forum...Jvri pisze:Kółeczko wzajemnej adoracji? Jak słodkoSupersonic pisze: Myślę, że masz niewielkie moralne prawo do oceniania ludzi, którzy robią coś, by to forum żyło- samemu robiąc- czekaj- nic?
Przyznaj, że Cię boli, że wygrałeś pierwsze głosowanie i się tu pojawiłeś i nie miałeś możliwosći "wypisania się" a nie szukasz dziury w całym

Podobno zabawa ma być z przymróżeniem oka, lekka, miła i przyjemna.
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2012, 11:30 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.
- LordJuve
- Juventino
No i ty arbitralnie oceniasz co jest śmieszne a co nie? Akurat koleś dobrze napisał bo najpierw Misiek się napuszył na zabawę a teraz nie jest w stanie jej kontynuować zaraz na samym jej początku...to jest żałosne i śmieszne.Supersonic pisze:Nie interesuje mnie Twój pusty śmiech.LordJuve pisze: Twoja wypowiedź jest napuszona, pretensjonalna i kompletnie nieadekwatna do sytuacji...odnosisz się do jakiejś moralności, życia forum...jak to skwitować? Chyba tylko tak: :lol:
Nie lubię kiedy kogoś głównym zajęciem na forum jest- krytykowanie innych, wyśmiewanie innych i ogólnie rozumiane "czepianie się". Chyba, że jest śmiesznie 8)
Koniec całej filozofii. Nie lubię smuciarstwa i nudziarstwa i wjazdów na orientacje polityczne w każdym temacie. Koniec całej filozofii.
Huhahuhahhaa...co za riposta. Widzę, że jesteś fanem Macierewicza...Supersonic pisze:cool :lol: Wyslij cv do WSI.LordJuve pisze: Ta cała sytuacja pokazuje jak bardzo (nie)wiarygodny jest Pan Zambrotta...tym bardziej, że Szczypek pisał iż "kontakt się urwał"...tyle tylko, że ja go na GG często widuje.![]()

No oczywiście, że wazelina. Gdyby nie chodziło o Miśka to byś ani słowem się nie odezwał i jestem tego pewien.Supersonic pisze:Taa, niesamowita wazelina. Ciekawe jak do tej teorii pasuje fakt, że tym razem 3cie żółtko autor tematu dostał "na mnie". huh?LordJuve pisze:Nie, po prostu to bardzo "cool" wazelinować najbardziej "cool" osobie na forum...Jvri pisze:
Kółeczko wzajemnej adoracji? Jak słodko
Kolego, w życiu dobrze jest być "jakimś", zimnym albo gorącym...ja przynajmniej wzbudzam emocje...wisi mi to jakie, bo to forum to tylko wirtualna wspólnota. Ty natomiast jesteś nijaki, ot co, kolejny, przeciętny i zupełnie niezauważalny user kolejnego z kilku miliardów for internetowych. Moja nieobecność zostałaby zauważona przez wielu, gdy ty znikniesz to nikt tego nie zauważy...dlatego trzeba być "jakimś".Supersonic pisze: Przyznaj, że Cię boli, że wygrałeś pierwsze głosowanie i się tu pojawiłeś i nie miałeś możliwosći "wypisania się" a nie szukasz dziury w całym
Co do głosowania...głosowałem na siebie.

- Pan Mietek
- Juventino
Jest Lord, jest zabawa :lol: A raczej awantura :roll:
Niby pan Zambrotta prosił, żeby..... karmić trolla ale naprawdę nie wiem po co ta dyskusja. Idźcie kłócić się na PW bo myślę, że wszyscy tutaj mają w d.... tzn. między pośladkami co o sobie sądzicie.
Jeśli to jest post na kartkę to proszę moderatora o zdjęcie tych dwóch, które mam bo już minęło 45 dni od ostatniej tak, żebym nie dostał czerwonej.
Niby pan Zambrotta prosił, żeby..... karmić trolla ale naprawdę nie wiem po co ta dyskusja. Idźcie kłócić się na PW bo myślę, że wszyscy tutaj mają w d.... tzn. między pośladkami co o sobie sądzicie.
Jeśli to jest post na kartkę to proszę moderatora o zdjęcie tych dwóch, które mam bo już minęło 45 dni od ostatniej tak, żebym nie dostał czerwonej.
- Kuben
- Juventino
Lord szybka weryfikacja kto jest dłużej na forum
Nie mniej jednak to jest rzeczywiście śmiechowe, że autorzy pompowali balonik na tą zabawę a wyszło jak wyszło tj. akcja stanęła bo jeden bawi się w recydywę :lol:
EDIT:
Nie mniej jednak to jest rzeczywiście śmiechowe, że autorzy pompowali balonik na tą zabawę a wyszło jak wyszło tj. akcja stanęła bo jeden bawi się w recydywę :lol:
EDIT:
Może być! Wziął urlop na żądanie z JP i teraz zarywa nocki by stworzyć coś sensownegoŁoles pisze: może własnie w czasie tej recydywy opracowuje materiały aby stworzyć to jakże wiekopomne dzieło
Ostatnio zmieniony 12 kwietnia 2012, 12:00 przez Kuben, łącznie zmieniany 1 raz.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- Łoles
- Juventino
może własnie w czasie tej recydywy opracowuje materiały aby stworzyć to jakże wiekopomne dziełoKuben pisze: Nie mniej jednak to jest rzeczywiście śmiechowe, że autorzy pompowali balonik na tą zabawę a wyszło jak wyszło tj. akcja stanęła bo jeden bawi się w recydywę :lol:
"Prawda jest taka, że ty jesteś słaby, a ja jestem tyranią złych ludzi. Ale staram się Ringo, naprawdę bardzo się staram być pasterzem..."
- Cabrini_idol
- Juventino
Bueehe
hehehehe
...
Lubie internet
A wiecie, że ludzie którzy mają najwiekszy dystans do siebie są najszczęśliwszymi ludzmi. My z moimi kumplami zawsze lozno traktowalismy wszystko, czesto szly ,,obelgi'', krótko zwięźle z dziewczynami , grubo w weekendy. Byli i Ci proworządni , porządni hehe którzy nigdy nie przeginali nigdy nie ryzykowali i co ? i pupa.. większośc jest sama albo w zamknietym świecie.
jaki sens jest życia ? pouczanie innych ? powodzenia! Sensem zycia jest poznawanie ludzi, imprezowanie ale rzadko przeginanie , sensem jest usmiech płynący z usmiechu innej osoby, kazde inne szczescie opiera się na nieszczesciu innego. zreszta i tak nie pojmiecie i mi zaraz z wikipedia wyskoczycie moralnosci ^^.
Zaglosowałem na stahoo
nie lubie Realu.

Lubie internet

A wiecie, że ludzie którzy mają najwiekszy dystans do siebie są najszczęśliwszymi ludzmi. My z moimi kumplami zawsze lozno traktowalismy wszystko, czesto szly ,,obelgi'', krótko zwięźle z dziewczynami , grubo w weekendy. Byli i Ci proworządni , porządni hehe którzy nigdy nie przeginali nigdy nie ryzykowali i co ? i pupa.. większośc jest sama albo w zamknietym świecie.
jaki sens jest życia ? pouczanie innych ? powodzenia! Sensem zycia jest poznawanie ludzi, imprezowanie ale rzadko przeginanie , sensem jest usmiech płynący z usmiechu innej osoby, kazde inne szczescie opiera się na nieszczesciu innego. zreszta i tak nie pojmiecie i mi zaraz z wikipedia wyskoczycie moralnosci ^^.
Zaglosowałem na stahoo

- oliver
- Juventino
O tuż to. W ogóle jedna z głupszych zabaw jaka kiedy kol wiek widziałem. Sam tytuł zabawy powoduje odruchy wymiotneLordJuve pisze: Kolego, Misiek robi to czyimś kosztem, bez możliwości wypisania się i własnej zgody na udział w zabawie.
Dla 39 kibiców, mecz finałowy pomiędzy Liverpoolem a Juventusem był ostatnim, w jakim mogli wziąć udział. Kibice Bianconerich nigdy nie zapomną o tamtych wydarzeniach. Heysel 29 maj 1985r.
koniec iti
koniec iti
- Cabrini_idol
- Juventino
Co z tego, głos oddałem, wyraziłem moją opinie co do twoich mądrości życiowych, a Ty co? znowu przyszłes kogoś pouczyć ^.LordJuve pisze:Kolego, ta ankieta od dawna jest zamknięta...Cabrini_idol pisze: Zaglosowałem na stahoonie lubie Realu.
Chyba jednak za dużo luzu i osiedlowej mądrości z Twojej strony...