LUBLIN || wspólne wypady na mecz (do 08.2013)
- Bartek(Juventino)
- Qualità Juventino
Tj aktualna lista i tylko te osoby na razie zapraszam. Niektóre osoby przychodzące na mecze nie zaglądają do tego pokoju więc mogą o tym nie wiedzieć, tak więc obejrzą w vipie pod warunkiem, że będą miały szczęście i nie będzie już 20. Pierwszeństwo absolutne mają osoby z listy i je zapraszam na mecz.
1. Dragon
2. Oliwia
3. romek20.20
4. CinO
5. CzarnyZkultury
6. STAN
7. Darius19
8. Bartek(Juventino)
9. luzny86
10. maly
11. Przemek
12. Trjemba
13. Piotrek
14. Benzyna
15. Kimal
16. Dyzma
Bardzo ważne!
1. To trzeba robić rezerwacje.
2. Mamy rezerwacje w amerykańskiej od 20
3. Do vipa może wejść maksymalnie 20 osób, czyli listę zamykamy przy 20 osobach i ani jedna więcej, 20 to już jest TOTALNY MAKS!!! (bo przestaną nam rezerwować)
4. Osoby, które przyjdą spoza listy, a będzie na liście 20 osób po prostu nie będą mogły oglądać w vipie
5. Nie wpisujemy się na mecz tego samego dnia albo późną nocą dzień wcześniej, bo nie wiadomo, jaki vip wziąć.
6. Przy dużym zainteresowaniu absolutnie pierwszeństwo mają kibice Juventusu, dopiero w drugiej kolejności osoby towarzyszące, czyli proponuje jak najszybciej wpisać siebie, jak już tylko powstanie temat, a ew. osoby towarzyszące ten dzień przed jeśli są jeszcze miejsca.
7. Niektórzy wpisują także znajomych, którzy są kibicami. Moim zdaniem jeśli te osoby kibicują to niech się po prostu zarejestrują na forum i same wpisują, to takie trudne?!
8. Obowiązuje tylko lista, nie ma przychodzenia z wolnej stopy!
9. Tylko wyjątkowe i rzadkie przypadki są akceptowane.
Te w/w zasady trzeba oczywiście dogadać na najbliższym spotkaniu, ale na najbliższe obowiązują te napisane przeze mnie, ponieważ to ja zarezerwowałem na swoje nazwisko i ja za to odpowiadam.
1. Dragon
2. Oliwia
3. romek20.20
4. CinO
5. CzarnyZkultury
6. STAN
7. Darius19
8. Bartek(Juventino)
9. luzny86
10. maly
11. Przemek
12. Trjemba
13. Piotrek
14. Benzyna
15. Kimal
16. Dyzma
Bardzo ważne!
1. To trzeba robić rezerwacje.
2. Mamy rezerwacje w amerykańskiej od 20
3. Do vipa może wejść maksymalnie 20 osób, czyli listę zamykamy przy 20 osobach i ani jedna więcej, 20 to już jest TOTALNY MAKS!!! (bo przestaną nam rezerwować)
4. Osoby, które przyjdą spoza listy, a będzie na liście 20 osób po prostu nie będą mogły oglądać w vipie
5. Nie wpisujemy się na mecz tego samego dnia albo późną nocą dzień wcześniej, bo nie wiadomo, jaki vip wziąć.
6. Przy dużym zainteresowaniu absolutnie pierwszeństwo mają kibice Juventusu, dopiero w drugiej kolejności osoby towarzyszące, czyli proponuje jak najszybciej wpisać siebie, jak już tylko powstanie temat, a ew. osoby towarzyszące ten dzień przed jeśli są jeszcze miejsca.
7. Niektórzy wpisują także znajomych, którzy są kibicami. Moim zdaniem jeśli te osoby kibicują to niech się po prostu zarejestrują na forum i same wpisują, to takie trudne?!
8. Obowiązuje tylko lista, nie ma przychodzenia z wolnej stopy!
9. Tylko wyjątkowe i rzadkie przypadki są akceptowane.
Te w/w zasady trzeba oczywiście dogadać na najbliższym spotkaniu, ale na najbliższe obowiązują te napisane przeze mnie, ponieważ to ja zarezerwowałem na swoje nazwisko i ja za to odpowiadam.
- livinglegend
- Juventino
Przydałaby się jeszcze jedna zasada i byłby dekalog.
Arrivederci Mauro e David 

- Dragon
- Qualità Juventino
- Podziekował: 2 razy
- Otrzymał podziękowanie: 5 razy
Znamy juz decyzję LegaCalcio. W niedzielę gramy o 20.45 z romą. Kto chętny? :twisted:
Bartek rezerwuj amerykanską na zasadach Twojego dekalogu :-D ja moge Ci jedynie grafikę herbów z Gugla podrzucić
Bartek rezerwuj amerykanską na zasadach Twojego dekalogu :-D ja moge Ci jedynie grafikę herbów z Gugla podrzucić

- CzarnyZkultury
- Juventino
+1 - zaczynamy maraton 

- Maly
- Juventino
- Podziekował: 8 razy
- Otrzymał podziękowanie: 25 razy
7. Maly
ps. czy tylko mi Czarnego podpis blokuje antywirus?
ps. czy tylko mi Czarnego podpis blokuje antywirus?
Kto ma rację dzień wcześniej od innych, ten przez dobę uchodzi za idiotę.
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
magica Juve vinci
A nie mówiłem?
- romek20.20
- Juventino
Dragon pisze: Bartek rezerwuj amerykanską na zasadach Twojego dekalogu :-D ja moge Ci jedynie grafikę herbów z Gugla podrzucić
obecny, co Ty Smoku nie ryzykuj, bo jak się nasz dyktator zdenerwuje, to na mecze zabroni nam przychodzić

"Nazywam się Agnelli, a to do czegoś zobowiązuje"
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero
"Moim priorytetem jest boisko, nie kontrakt". - A. Del Piero