Nie przepadam za Ballackiem-Prosze o wypowiedz
- El_chico_a_Coruna
- Juventino
A co takiego Balle zrobil ze go tak nie lubicie?
Z jednym sie zgodze - niemiecki futbol to meka dla widza!
Ja osobiscie nie mam nic przeciwko Michealowi!
Z jednym sie zgodze - niemiecki futbol to meka dla widza!
Ja osobiscie nie mam nic przeciwko Michealowi!
- Reggie
- Juventino
Ballack? Nie lubię go, ale gdybym go lepiej znał to może bym go polubił, napewno jest dobry, ale nie można się nim zachwycać... 8)
"Ludzie wybierają najczęściej rozwiązania pośrednie, które są najgorsze ze wszystkich, a to dlatego, że nie potrafią być ani całkiem źli, ani całkiem dobrzy." Niccolò Machiavelli
- ADAMJUVENTUSPL
- Juventino
Według mnie BAllack to najleprzy zawodnik Niemiecki ale ani go lubię ani nie lubię, jest mi objętny, zresztą jak cała Niemiecka piłka.
Są trzy rzeczy które kocham Rodzina,Bóg oraz Juventus
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
"Łatwej jest wygrać drużynie zgranej, choć bez gwiazd, niż jedenastu niezgranym z sobą megapiłkarzom"
Alessandro Del Piero
- Wicior
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
Po co zakładasz topic w którym żywisz do kogoś taką nie nawiść, powiedziałbym np. że nei lubie babci Gieni!!
No i wszyscy też by powiedzieli że jej nie lubią
A co do Niemieckiej piłki to tez za nią nie przepadam, no ale przeciez Ballack nic mi nie zrobił!!!
Wieć nic do niego nei mam!!!
No i wszyscy też by powiedzieli że jej nie lubią
A co do Niemieckiej piłki to tez za nią nie przepadam, no ale przeciez Ballack nic mi nie zrobił!!!
Wieć nic do niego nei mam!!!
- Shadow_Alex
- Juventino
Ogolnie nie lubie skopow!!!
- swiergot
- Juventino
Wyjątkowo nie przepadam za Niemcami, ich języka nie cierpię. Reprezentacji Niemiec, a także Bayernu Monachium, w obu przypadkach na czele z Oliverem Kahnem wprost nie nawidzę. Ballack nie jest dla mnie jakimś nadzwyczajnym piłkarzem. Z niemieckich klubów polubiłem VfB Stuttgart. Przełykam też kluby, w których grają Polacy: Schalke, Neunberg, Hertha, K'lautern.

- nookie
- Juventino
Ja tam nic nie mam ani do Balacka ani do bayernu ani w ogole do niemieckiej pilki..jedyny kto mnie denerwowal to Effenberg :evil: :evil:
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.
Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny.