Serie A (31): Palermo 0-2 JUVENTUS
- Kuben
- Juventino
Prędzej Matri wejdzie niż DP...
Praktycznie wszystko zostało powiedziane. Bonuc kolejny mecz ogarnia na poziomie Kielona. Cieszy mnie to niezmiernie. Mirko na swoim tragicznym poziomie podobnie Claudio. Słaby dziś Vidal, Esti poprawnie.
Ktoś już to wspomniał, nie przebijemy się przez ten mur więc trzeba albo dać trochę pograć Palermo i ukłuć z kontry albo strzelać z dystansu.
Wygrać to do cholery! Bo bardziej z nas Mediolan się będzie śmiał niż odwrotnie.
Praktycznie wszystko zostało powiedziane. Bonuc kolejny mecz ogarnia na poziomie Kielona. Cieszy mnie to niezmiernie. Mirko na swoim tragicznym poziomie podobnie Claudio. Słaby dziś Vidal, Esti poprawnie.
Ktoś już to wspomniał, nie przebijemy się przez ten mur więc trzeba albo dać trochę pograć Palermo i ukłuć z kontry albo strzelać z dystansu.
Wygrać to do cholery! Bo bardziej z nas Mediolan się będzie śmiał niż odwrotnie.
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
Pegasus - Prawie jak PlayStation
Barcelona, ManU, inter... - Prawie jak Juventus
- PietroBosman
- Juventino
W każdym razie...obawiałem się Palermo...ale to co oni dzisiaj pokazują.Trzeba ich powieźć i skarcić za ten autobus.Mate.G pisze:ADP za estiego i gramy 433![]()
Było by całkiem git
- jareckik
- Juventino
Niestety, ale w takich meczach brakuje nam jakiegoś szybkiego, zwinnego napastnika, który wejdzie w pole karne między dwóch obrońców i wykorzysta wystawioną nogę żeby dostać karniaka...
- -Lucas-
- Juventino
- Łukasz
- Juventino
Uśmiechnięty Conte w czasie meczu - rzadkość. Matri - kapitalne wejście, świetna asysta.
Bonucci - chyba dziś zawodnik meczu, co? Nie wiem czy bardziej dziwi mnie ten fakt, czy to, że gol Amauriego przybliża nas do scudetto.
Bonucci - chyba dziś zawodnik meczu, co? Nie wiem czy bardziej dziwi mnie ten fakt, czy to, że gol Amauriego przybliża nas do scudetto.
- bendzamin
- Redaktor
- Kuben
- Juventino
Tradycyjnie druga połowa w naszym wykonie o wiele lepsza. Brawa dla Bonuca, za czystki w obronie i skuteczność w ataku. Piękna bramka Fabio. W ofensywie graliśmy 'tak o' widać to jak na dłoni, że brakuje nam w tej formacji kogoś topowego, kogoś kto zrobi różnicę.
Wracamy na należne miejsce! 8)
Wracamy na należne miejsce! 8)
Fiat 126p - Prawie jak Bugatti
- jackop
- Juventino
- Podziekował: 19 razy
- Otrzymał podziękowanie: 69 razy
Pierwsza połowa to
Q i Mirko byli do zmiany i zostali zmienieni. Eta miał jednak fart, że na boisku pojawił się Matri, który nie przewraca się, gdy ma przeciwnika na plecach i potrafi pod presją przyjąć i odegrać piłkę.
Wszystko wyglądało średnio, ale w takiej dyspozycji też trzeba umieć wygrywać. MVP dla Bonucciego za bramkę i 1 wślizg, oraz pochwały dla Antonio za dobry dobór rezerwowych.
Są 3 pkt. jest lider. FORZA JUVE po 30 !!!

Wszystko wyglądało średnio, ale w takiej dyspozycji też trzeba umieć wygrywać. MVP dla Bonucciego za bramkę i 1 wślizg, oraz pochwały dla Antonio za dobry dobór rezerwowych.
Są 3 pkt. jest lider. FORZA JUVE po 30 !!!

O Vesuvio Lavali Col Fuoco! Lavali! Lavali! Lavali Col Fuoco!
- Vojtimar
- Juventino
No i mamy lidera
brawo Juve, zasłużone zwycięstwo, Palermo miało 2 szasne, to wszystko. W porównaniu z nami nie pokazali nic, całkowicie ich zdominowaliśmy.
Bonucci odebrał to co mu zabrali w ostatniej kolejce
w ogóle dobrze grał, oby tak dalej. Quag kolejny gol, oby się rozstrzelał w końcówce sezonu.
W zasadzie dobry mecz całej drużyny, jedynie Caceres słabiej, no i te strzały Marchisio..
Mamy lidera, teraz po mistrza :!:

Bonucci odebrał to co mu zabrali w ostatniej kolejce

W zasadzie dobry mecz całej drużyny, jedynie Caceres słabiej, no i te strzały Marchisio..
Mamy lidera, teraz po mistrza :!:
Z Juve na dobre i złe!
- deszczowy
- Juventino
Dobre pytanie, panie Ł. I niezła ironia losu, że to akurat ONŁukasz pisze:Uśmiechnięty Conte w czasie meczu - rzadkość. Matri - kapitalne wejście, świetna asysta.

Ogólnie to mecz niezły. Szybki, dynamiczny w pierwszej połowie. Tylko wykończenie szwankowało. Mirko się chyba dziś nie chciało. Cieszy mnie, że Quag strzelił znowu. Mam nadzieję, że to sygnał jego powrotu do formy.
Świetny prezent za zajączka, nie powiem

- Tharp
O_oŁukasz pisze:gol Amauriego przybliża nas do scudetto.
Sluszna uwaga.
Ale jaja.
Tera trza jeno spiac poslady i nie pozwolic sie przescignac, co by sen o scudetto stal sie faktem

- Supersonic
- Juventino
7 kwietnia - dzień w którym Bonucci & Amauri przybliżyli Juventus do scudetto. Szkoda, że Boumsong i Zebina nie grają już w Serie A- mogliby coś pomóc w końcówce :C
Moim zdaniem blok obronny reprezentacji Włoch na Euro powinien składać się- abstrahując od ustawienia z: Bonucci-Barzagli-Chiellini
Postęp Bonucciego jest niesamowity, inna sprawa, że moim zdaniem nigdy nie był jakoś specjalnie odstający od reszty, po prostu na na forum potrzebny jest ktoś po kim można pojeździć dla własnego ulżenia.
Się zgrzałem meczem idę pod prysznic.
Moim zdaniem blok obronny reprezentacji Włoch na Euro powinien składać się- abstrahując od ustawienia z: Bonucci-Barzagli-Chiellini

Postęp Bonucciego jest niesamowity, inna sprawa, że moim zdaniem nigdy nie był jakoś specjalnie odstający od reszty, po prostu na na forum potrzebny jest ktoś po kim można pojeździć dla własnego ulżenia.
Się zgrzałem meczem idę pod prysznic.
- Marianb
- Juventino
Brawo, brawo i jeszcze raz brawo
Wygraliśmy na terenie na którym ciężko jest odnieść zwycięstwo. Matri, Marchisio, Bonucci in plus
Wykorzystaliśmy okazje, która się nadarzyła i prześcignęliśmy Milan.
PS. Jeśli chodzi o Amauriego to mu się należy pół litra :lol:

PS. Jeśli chodzi o Amauriego to mu się należy pół litra :lol:
- jarmel
- Redaktor
I właśnie za to lubię Matriego. Żaden z naszych napastników nie potrafi tak przytrzymać piłki jak on.
Kolejny mecz z rzędu, gdzie jesteśmy o klasę lepsi od rywala, całkowita dominacja, brawo!
Bonucci bardzo dobrze w obronie +bramka, coś niespotykanego
No to teraz się bedzie działo, oby tylko nasi nie narobili w majty, że są na czele tabeli
Ale mając na ławce takiego motywatora jak Conte raczej nam to nie grozi.
Kolejny mecz z rzędu, gdzie jesteśmy o klasę lepsi od rywala, całkowita dominacja, brawo!
Bonucci bardzo dobrze w obronie +bramka, coś niespotykanego
No to teraz się bedzie działo, oby tylko nasi nie narobili w majty, że są na czele tabeli

#AllegriOut