Serie A (31): Palermo 0-2 JUVENTUS
- jareckik
- Juventino
Vucinic najlepszy jak na razie na boisku powinien mieć 2 asysty, których tylko strzelający wiedzą jak nie wykorzystali. Vidal mial chyba wiecej strat w tym meczu niż w całym sezonie... Esti ładnie szarpie, taką piłę wyłożył:) Kurcze, czegoś brakuje wyraźnie, szkoda że nie pokazali posiadania piłki chyba mamy z 80%....
Gaic by się też przydał za esti...
Coś mi się wydaje, że wejdzie Matri i strzeli bramę zaraz...Juvefanatp pisze:Całkowita dominacja Juve na trudnym terenie. Mieliśmy ze 3 świetne sytuacje, niestety nie udało się ich wykorzystać. Na + cała obrona, Caceres, Marchisio i Pirlo, średnio Esti, Vucinić i Vidal a słabo jedynie Quagliarella (to jego sam na sam, do tego dosyć niedokładny). Jestem pewny, że Fabio zejdzie jako pierwszy, byleby nie wszedł za niego Boriello, bo chyba coś mnie trafi.
Gaic by się też przydał za esti...
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 19:26 przez jareckik, łącznie zmieniany 2 razy.
- LordRahl
- Juventino
W obronie akuratnie nie ma za bardzo co grać, bo w tym sektorze boiska pilka jest bardzo rzadko, natomiast może gra troszkę niedokładnie ale przynajmniej próbuje, a nie jak kolesie typu dzisiaj Vidal, czy Q którzy chowają się za plecami obrońców ew spierniczą zagranie...Skibil pisze:A 8 z 10 jego podań jest do przeciwnika, a o dryblingu szkoda gadać. Oczywiście w obronie nie istnieje, tylko stoi i czeka co zrobi przeciwnik... Brawo - świetne zawody.LordRahl pisze: Esti? Wypracował 100 dla Q, walczy, szarpie, próbuje stwarzać okazje moim zdaniem zdecydowanie na +, natomiast zawodzi dość Vidal i ogólnie troszke na stojąco gramy, mam nadzieję, że Conte to załatwi...
- SKAr7
- Juventino
Nie widziałem sytuacji Quaqa ale faktycznie gra słabo. Marchisio zajmuje się dziś klaskaniem kolegom za dobre podania- cóż, chociaż go widać.
Trochę za szybko chcemy wejść pod bramkę Palermo- wszyscy gnają do przodu do długich podań i nie za bardzo jest z kim rozegrać i zdobyć środek pola. Szkoda, bo jest spora szansa na lidera.
Liczę na wejście Giacha, jak również casusy drugiej połowy Juve oraz Alessandro "gram dobrze jak wchodzę z ławki" Matriego
http://www.meczenazywo.tv/mecze_na_zywo_2
Trochę za szybko chcemy wejść pod bramkę Palermo- wszyscy gnają do przodu do długich podań i nie za bardzo jest z kim rozegrać i zdobyć środek pola. Szkoda, bo jest spora szansa na lidera.
Liczę na wejście Giacha, jak również casusy drugiej połowy Juve oraz Alessandro "gram dobrze jak wchodzę z ławki" Matriego
Dwie kartki i takie coś? Proszę, za odwagę- świetna jakość, nie tnie, za to ruski komentarzPawlakos pisze:link z dobra jakoscia please?;)
http://www.meczenazywo.tv/mecze_na_zywo_2
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 19:31 przez SKAr7, łącznie zmieniany 1 raz.
- Supersonic
- Juventino
wyłączył Ilicicia i Palermo nawet nie spróbowało zaszaleć, reszta się zgadza. Oby do końca 8)Supersonic pisze:Wyjazd jak wyjazd. Bonucci wyłączy Miccoliego, poszaleją różowi 30 min 0:0 do przerwy i w drugiej ruszają turyńscy niepokonani tytani.
Nie przypominam sobie tak statycznej gry przeciwnika w tym sezonie. Może 1 połowa Violi w Turynie ewentualnie? Tym bardziej drażni wynik. Nie po to Amauri dał nam dziś nadzieję 8)
Niesamowicie Juve dziś uzależnione od Pirlo. Wszystko idzie przez niego. Nic nie wychodzi Vidalowi, a Marchisio dla mnie nie zasługuje na pierwszy skład- tragiczne wrzutki.
Najlepszy na placu gry oprócz Pirlo- Bonucci. Dwa prostopadłe dobre podania do napastników, jeden drybling i minięcie 3 piłkarzy, Ilicić wygląda przy nim jakby 1 raz w piłkę grał.
Fatalny Quagliarella, bardzo słaby Vucinic: dwa fajne podania, instynku strzeleckiego za grosz. Z Trezeguetem do przerwy byłoby 0:3. Natychmiast powinien wejść Del Piero i ktoś za Marchisio ewentualnie.
Poprawny Esti, miał głupią stratę, kiwać nie umie, ale dwa razy stworzył zagrożenie.
Uwielbiam Chielliniego, to niesamowite jak on jest wszechstronny. Najlepsza wrzutka dziś, świetna technika, palce lizać.
Bić Palermo robić lidera!
Musimy do 70- tej minuty strzelić gola, bo potem się zaczną wycieczki Palermo i może być nieciekawie..
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 19:27 przez Supersonic, łącznie zmieniany 1 raz.
- krystiank
- Juventino
No ten antyfootball w wykonaniu Palermo mnie zirytował .... Vucinic mógłby sie bardziej postarać przy strzałach ..... A Vidal ?! Gdzie ten Vidal z niedzieli? Cien samego siebie .... 2 połowa Alex zagrać i coś ukłuć
- Skibil
- Redaktor
Nie chodzi mi o naszą strefę obronną, bo tam rzeczywiście piłka jest rzadko, ale gdy zaraz po stracie Esti stoi koło piłkarza z piłką zamiast go skopać po kostkachLordRahl pisze: W obronie akuratnie nie ma za bardzo co grać, bo w tym sektorze boiska pilka jest bardzo rzadko, natomiast może gra troszkę niedokładnie ale przynajmniej próbuje, a nie jak kolesie typu dzisiaj Vidal, czy Q którzy chowają się za plecami obrońców ew spierniczą zagranie...

- Monte Cristo
- Juventino
Nie obchodzi mnie w tym momencie jak wygramy, jesli to bedzie po strzale De Ceglie i trzech rykoszetach. Tylko zebysmy wygrali.
- juventussek
- Juventino
Nie ma co się powtarzać, widać było że Fabio jest niekompletnym zawodnikiem, mogł chociaż spróbować uderzyć z lewej ale zaczął się przestawiać na prawą... i wiadomo co z tego wyszło.
- LordRahl
- Juventino
W tym aspekcie masz racje, troche mu brakuje drapieżnościSkibil pisze:Nie chodzi mi o naszą strefę obronną, bo tam rzeczywiście piłka jest rzadko, ale gdy zaraz po stracie Esti stoi koło piłkarza z piłką zamiast go skopać po kostkachLordRahl pisze: W obronie akuratnie nie ma za bardzo co grać, bo w tym sektorze boiska pilka jest bardzo rzadko, natomiast może gra troszkę niedokładnie ale przynajmniej próbuje, a nie jak kolesie typu dzisiaj Vidal, czy Q którzy chowają się za plecami obrońców ew spierniczą zagranie...
- PietroBosman
- Juventino
Co wy tak po Quagliarelli jeździcie?Supersonic pisze:
Fatalny Quagliarella, bardzo słaby Vucinic: dwa fajne podania, instynku strzeleckiego za grosz. Z Trezeguetem do przerwy byłoby 0:3. Natychmiast powinien wejść Del Piero i ktoś za Marchisio ewentualnie.
Stara się.Biega.
W pierwszej połowie chyba ze 2-3 razy dogonił źle wrzuconą piłkę i do kogo miał podać jak w polu karnym,żadnego zawodnika Juve.
Conte powinien zrobić zmiany na skrzydłach.Środkiem ich nie weźmiemy.
- Mate.G
- Juventino
ADP za estiego i gramy 433
Było by całkiem git

Było by całkiem git