Serie A (31): Palermo 0-2 JUVENTUS
- ReinerJuve
- Juventino
- Podziekował: 1 raz
Potwierdza się, że przeciwko autobusom musimy grać 4-3-3, a nie 3-5-2 bo to bicie głową w mur. Zatrzymujemy się 25 metrów przed bramką Palermo i brak pomysłu na to co dalej zrobić. Zmiana Del Piero za Estigarribie i powinniśmy ze 2 brameczki wbić.
- mateelv
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Irytuje Quagliarella. Powinien wejść Del Piero.
Ogólnie trzeba im pozwolić wejść trochę na naszą połowę i strzelić z kontry po całe Palermo pod polem karnym to po prostu mur.
Za jaja bym wieszał takich taktyków włoskich.
Ogólnie trzeba im pozwolić wejść trochę na naszą połowę i strzelić z kontry po całe Palermo pod polem karnym to po prostu mur.
Za jaja bym wieszał takich taktyków włoskich.
- Corcky
- Juventino
Pierwsze 15 minut w bardzo dobrym, szybkim tempie. Takim do jakiego przyzwyczaił Juventus jesienią.
Podobają mi sie w tym meczu podania Bonucciego. W ogóle jego gra. Dobre wyjścia i naprawdę niezłe, celne długie piły do napastników.
Podobają mi sie w tym meczu podania Bonucciego. W ogóle jego gra. Dobre wyjścia i naprawdę niezłe, celne długie piły do napastników.

Alessandro Del Piero ole!
- bendzamin
- Redaktor
- kosciu88
- Juventino
Miazdzaca przewaga w srodku pola ale brak klarownych sytuacji. Na boisko ADP i cos wpadnie
"Juve to wiara, którą noszę w sobie. Współczuję tym, którzy kibicują innym barwom, ponieważ wybrali cierpienie." - Giampiero Boniperti
- whitesignus
- Juventino
Q tez swoje spiwprzyl, chcialbym za niego ADP zobaczyc w 2 polowie. Esti po swojemu. Vidal ponizej oczekiwan, ale moze sie jeszcze odkupic. Jak narazie Pirlo i Mirek najlepiej. Vucinic widac chce zagrac dobrze, ale nie ma kto tego wykorzystac niestety.
BTW Bonnu juz raz postraszyl, oby nie wiecej.
BTW Bonnu juz raz postraszyl, oby nie wiecej.
- Piotr Juvefan
- Juventino
macie ktoś linka do meczu z veetla?? please
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 19:22 przez Piotr Juvefan, łącznie zmieniany 1 raz.

- jakku1
- Juventino
Marchisio tez dzisiaj slabo.Łukasz pisze:Palermo broni się 9 w polu karnym... Ciężko taki mur sforsować. Szczególnie, jak się psuje takie sety jak Caceres. Vidal, po ostatnich genialnych meczach, dziś słabiutki.
Vucinic malo widoczny, Quagliarella zmarnowal setke, Caceres tak samo. Mysle, ze na wyroznienie zasluguja jedynie Pirlo oraz Bonucci (!). Esti tez jakos w miare ogarnia, no i dogral Quagowi fajna pilke na sam na sam.
Ech...
- Moonk
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 1 raz
Powinniśmy ten mecz Palermo wybić po pierwszych 20 minutach gry, potem Sycylijczycy cofnęli się praktycznie całym składem do obrony i ciężko jest się przebić. Drugą połowę przydałoby się zacząć od brami by Palermo zaczęło grać na odrabianie strat, potem 2-3 kontry i zakończyć zawody. Jeśli nie strzelimy na początku to z minuty na minute może zacząć się nerwowa gra.
- Skibil
- Redaktor
A 8 z 10 jego podań jest do przeciwnika, a o dryblingu szkoda gadać. Oczywiście w obronie nie istnieje, tylko stoi i czeka co zrobi przeciwnik... Brawo - świetne zawody.LordRahl pisze: Esti? Wypracował 100 dla Q, walczy, szarpie, próbuje stwarzać okazje moim zdaniem zdecydowanie na +, natomiast zawodzi dość Vidal i ogólnie troszke na stojąco gramy, mam nadzieję, że Conte to załatwi...
- yanquez
- Juventino
- Otrzymał podziękowanie: 3 razy
OBY NIE POWTÓRKA MECZU Z GENOĄ!
Quaq i Caceres zmaścili świetne okazje. Zresztą Vucinić i Marchisio - niewiele gorsze. Wygląda to średnio, ale trzeba przyznać, że jest znaczna dominacja.
Rajd Bonucciego :shock: :shock: :shock:
W tym meczu podobają mi się na razie tylko dogrania od Mirko.
Moja propozycja: Esti ława - Giach na boisko i przechodzimy na 4-3-3. Jeśli nie, to Alex do boju.
Quaq i Caceres zmaścili świetne okazje. Zresztą Vucinić i Marchisio - niewiele gorsze. Wygląda to średnio, ale trzeba przyznać, że jest znaczna dominacja.
Rajd Bonucciego :shock: :shock: :shock:
W tym meczu podobają mi się na razie tylko dogrania od Mirko.
Moja propozycja: Esti ława - Giach na boisko i przechodzimy na 4-3-3. Jeśli nie, to Alex do boju.
- Juvefanatp
- Juventino
Całkowita dominacja Juve na trudnym terenie. Mieliśmy ze 3 świetne sytuacje, niestety nie udało się ich wykorzystać. Na + cała obrona, Caceres, Marchisio i Pirlo, średnio Esti, Vucinić i Vidal a słabo jedynie Quagliarella (to jego sam na sam, do tego dosyć niedokładny). Jestem pewny, że Fabio zejdzie jako pierwszy, byleby nie wszedł za niego Boriello, bo chyba coś mnie trafi.
- mrozzi
- Juventino
- Podziekował: 4 razy
- Otrzymał podziękowanie: 10 razy
Różnica klas. Wystarczy spojrzeć na statystyki. Szkoda dwóch znakomitych sytuacji - tej Quagliarelli i sety Caceresa, który najpierw znakomicie opanował piłkę, skiksował jednak przy strzale.
Palermo nie ma jaj. Postawiło autobus w polu karnym i ogranicza się do wybijania piłek. Ogólnie rzecz biorąc gramy składnie, dobrze w obronie (oprócz błędu w końcówce, gdy intencji kolegi nie zrozumiał Pirlo), ale brakuje skuteczności w ataku.
Mamy to spotkanie pod kontrolą, ale trzeba przycisnąć, bo ciężko się przebić przez ich mur.
Strzelona przez Juventus bramka powinna wszystko ustawić. Uważnie z tyłu i walczymy o 3 pkt.
Palermo nie ma jaj. Postawiło autobus w polu karnym i ogranicza się do wybijania piłek. Ogólnie rzecz biorąc gramy składnie, dobrze w obronie (oprócz błędu w końcówce, gdy intencji kolegi nie zrozumiał Pirlo), ale brakuje skuteczności w ataku.
Mamy to spotkanie pod kontrolą, ale trzeba przycisnąć, bo ciężko się przebić przez ich mur.