Serie A (31): Palermo 0-2 JUVENTUS
- Giovani
- Juventino
Ja cię piepsze.... nie wierze, po prostu nie wierze. Milan stracił punktu z Fiorentiną, a tym, który ich udupił był... Amauri ?! WTF ?
Musimy to wygrać, chociaż widzę, że Esticycki w podstawie... będzie ciężko.
Musimy to wygrać, chociaż widzę, że Esticycki w podstawie... będzie ciężko.
- bendzamin
- Redaktor
http://www.sportlemon.tv/v-2/18/120/v-392031.html
Jakosc ujdzie, angielski komentarz, na razie nie tnie.
Mam nadzieje, ze zobaczymy Del Piero na przynajmniej 20 minut

- Łukasz
- Juventino
Palermo broni się 9 w polu karnym... Ciężko taki mur sforsować. Szczególnie, jak się psuje takie sety jak Caceres. Vidal, po ostatnich genialnych meczach, dziś słabiutki.
- squinter
- Juventino
No coz, dominujemy jak zwykle, Palermo pierwszy strzal na bramke oddalo w 45 minucie... Powinno byc ze 2:0 juz, szkoda sytuacji Caceresa i Fabio. Ten drugi niestety gra slabo, podoba mi sie dzisiaj Marchisio, narazie Esti tez na plus. Vidal troche ponizej swojego poziomu, Vucinic stara sie szarpac ale poki co za wiele z tego pozytku nie mamy.
Podoba mi sie to, ze jak Palermo toruje pole karne to probujemy strzalow z dystansu. A moze w koncu cos wejdzie.
Podoba mi sie to, ze jak Palermo toruje pole karne to probujemy strzalow z dystansu. A moze w koncu cos wejdzie.
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 19:20 przez squinter, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skibil
- Redaktor
Po raz kolejny miażdżąca przewaga w środku pola, ale tym razem Conte chyba odrobił zadanie domowe - Pirlo widząc, że walimy głową w mur, próbuje z dystansu i to jest na plus. Na minus Esti i Q - nie wnoszą nic do gry.
- yamakasi
- Juventino
Mamy póki co mistrzostwo świata w marnowaniu sytuacji podbramkowych ale to nam mistrzostwa Włoch nie da niestety. Miejmy nadzieje ze mistrzowstwo drugich połówek da nam 3 punkty bo narazie to wygląda jak mecz z Genoą
To My Jesteśmy JUVENTUSEM 

- Giovani
- Juventino
Totalna dominacja Juventusu, niestety brakuję kropki na "i". Szkoda, bo mogliśmy spokojnie wygrywać już 2 : 0, teraz trzeba będzie się męczyć.
Dobre zawody Bonucciego
, słabo Marchisio i Quag. Trzeba to wygrać.
Dobre zawody Bonucciego

- Kamil_on
- Juventino
Caceres, Fabio :doh: Dobrze znany nam widok - powinno być już pozamiatane, a nie jest. Drugie połowy podobno mamy lepsze - zobaczymy jak to wyjdzie dzisiaj 
Lucio :!:

Krzychu89 pisze:Mówcie co chcecie, ale Bonucci grał świetnie w pierwszej połowieSzkoda niewykorzystanych szans Quaga i Caceresa...
Lucio :!:
Ostatnio zmieniony 07 kwietnia 2012, 19:21 przez Kamil_on, łącznie zmieniany 1 raz.
"Przejście do Juventusu, klubu, w którym pracuje się najciężej na świecie, to był wielki postęp. Wspiąłem się na poziom, którego nie osiągnąłbym nigdzie indziej" - Zinedine Zidane
- Remus
- Juventino
Mamy zatem powtórkę z rozrywki. Znów mecz wyjazdowy, znów autobus po stronie przeciwników i znów brak zaangażowania w grze. Szczególnie wśród naszych napastników, którzy ponownie kopią się po czole. Ogólnie pełna kontrola, tylko całkowity brak skuteczności. Już w pierwszych 15 minutach powinno być 3-0.
- Wojtek
- Juventino
W drugiej połowie zawsze gramy lepiej (Inter,Napoli), Palermo nie istnieje z przodu. Trzeba coś zrobić żeby się otworzyli bo jeśli się będą do końca bronili to może być ciężko.
Caceres WHY? Taka piła od Mirko
Już to widziałem w bramce.
0:2 i lider.
FORZA JUVE!!
Caceres WHY? Taka piła od Mirko

0:2 i lider.
FORZA JUVE!!
- LordRahl
- Juventino
Esti? Wypracował 100 dla Q, walczy, szarpie, próbuje stwarzać okazje moim zdaniem zdecydowanie na +, natomiast zawodzi dość Vidal i ogólnie troszke na stojąco gramy, mam nadzieję, że Conte to załatwi...Skibil pisze:Po raz kolejny miażdżąca przewaga w środku pola, ale tym razem Conte chyba odrobił zadanie domowe - Pirlo widząc, że walimy głową w mur, próbuje z dystansu i to jest na plus. Na minus Esti i Q - nie wnoszą nic do gry.
- Marat87
- Juventino
- Podziekował: 16 razy
- Otrzymał podziękowanie: 37 razy
Cięzki mecz. Vucinić po za świetnym podaniem do Caceresa gra totalne dno, dawać Alexa. Palermo w ataku nic nie gra, my też nic wielkiego, ale ze trzy sytuacje były, a najbardziej szkoda tej Quaga. A De Ceglie wcale więcej nie wnosił do gry od Estiego, także wszystko jedno który gra.
PS: Strzał Mirka ok. 15 minuty przy naszym kontrataku pozostawię bez komentarza.
PS: Strzał Mirka ok. 15 minuty przy naszym kontrataku pozostawię bez komentarza.
- PietroBosman
- Juventino
Pierwsze 20 minut niezłe w naszym wykonaniu...gdyby trochę celniej strzelał Caceres i Quagliarella...Vucinić samolub gdy trzeba podać i słaby dogrywający piłki gdy trzeba strzelać na bramkę.bendzamin pisze:http://www.sportlemon.tv/v-2/18/120/v-392031.html
Palermo wystraszone.
W drugiej połowie trzeba rozruszać to widowisko.Brakuje mi Pepe(wiem,że w słabej formie)...za dużo gramy środkiem.A tam gęsto.